Nasa se spusta i zakopcana u vožnji ako je nužno, ali vraća se u početni samo otkopcana i prazna. Čini mi se da je tako i u testu na yt.
Printable View
Nasa se spusta i zakopcana u vožnji ako je nužno, ali vraća se u početni samo otkopcana i prazna. Čini mi se da je tako i u testu na yt.
ivanakt, gdje ste kupili as, jeste iz zg :?:
Kupili smo u baby centru preko web shopa,iz Sibenika sam. Mislim da cemo otici u St pa da pogledaju u cemu je problem,jer preko telefona kad sam zvala nekoliko puta su mi rekli da odmaknem sjedalicu od naslona u autu pa da je onda probam spustit,i naravno da nisam uspila,jer se sjedaliva ne treba i ne smije odmicati od naslona vec cvrsto stati uz naslon.... Tako da toliko o njihovoj strucnosti
Imam Juno 2 Fix od Cybexa i to je najgira sjedalica koju sam.mogla kupiti.
Jastuk vam ne paše?
Upravo to...katastrofa, dijete mi ima 9 kg i taj jastuk je svu stisne a ne mogu ni zamisliti kako onda dijete od 18 kila stane u sjedalicu. Užas. Sv je stisne i rukice joj sa strane vire onako fiksirano. Platili smo je skupo, a danas još čitam u Jutarnjem da je materijal štetan.
Ja se trudim i trudim i trudim i trudim... i nikako ne uspijevam shvatiti te nove sendvice. :zbunj::zbunj::zbunj:
lavko u kojoj sjedalici je do sada dijete bilo?
hoda li samostalno?
preporuka je što dulje biti u sjedalici okrenutoj suprotno smjeru vožnje
uvjeti za prelazak u smjer vožnje su: da dijete ima barem 10kg, barem godinu dana i samostalno hodanje
možete li zamijeniti novu sjedalicu? prije koliko je kupljena?
Ima 14 mjeseci, hoda i nije bas teska, 9 kg. Mjesec dana je u njoj al kupili smo je puno prije..tako da cu je prodati, mozda nekom donese srecu.
da, na žalost je to često tako
roditelji prenagle sa kupovinom, zbog akcija ili nekih drugih razloga, a na kraju ispadne da im sjedalica ne odgovara
zato uvijek preporučamo da se djeca voze u odgovarajućim i postojećim sjedalicama dok god ih ne prerastu, a onda u kupovinu nove, sa obaveznim isprobavanjem da li odgovara djetetu i autu u kojem će se voziti
nadam se da ćete pronaći neko rješenje
a ako možete dođite na pregled AS koji će biti 13.12. od 10-12h na parkiralištu MUPa u Heinzelovoj, pa da vidimo je li to zbilja prestisnuto ili to tako i treba biti (jer da nije stisnuto zbog previše lufta između djeteta i sjedalice, došlo bi do ozljeda u sudaru)
Mi imamo pallas i super nam je. U pocetku taj jastuk djeluje glomazno, ali sad odlaze stvari na njega i ne smeta joj uopce. Mozda ce vasoj kad malo ode u visinu biti bolje...
I ja sjedalicu mogu staviti u lezeci dok je na semaforu crveno s vozacevog sica (vratiti gore ju ne mogu jer je moram odmaknuti od naslona). Al treba vremena da se skuzi sistem. Ta "ruckica" za spustanje ima kao zubac i treba ju do kraja stisnuti da bi se sjedalica spustila...
Prodano!
Tražim novu i dokazim na pregled 13.og.
Neznam jel gore pisalo, vjerojatno je, al svakako je pokušajte namontirati prije kupnje ;)
probaj pogledati BeSafe. Nama je bila super. http://www.besafe.com.hr/index.php/h...izi-comfort-x5
Pa evo gledam Maxi Cosi i Romer, vidjet ću i BeSafe, hvala Beti.
I svakako ću staviti dijete u sjedalicu prije kupovine.
Jedino ne razumijem one crash testove od ADAC-a, ne znam njemački, ima li kakav prijevod negdje?
adac-ovi testovi nisu ključni za odabir (kao niti jedni drugi). Tebi je najbitnije da ima atest, da odgovara djetetu i da se može pravilno i čvrsto montirati u auto. Kad sve isprobaš, ako ti odgovara i financijski onda je to sjedalica za vas.
Ako imate bilo kakvih nedoumica slobodno pitaj. I vidimo se na pregledu 13.tog :-)
Aha...onda se neću zamarati testovima. Onda idemo u dućan i isprobavamo tamo, valjda je smijem tamo staviti u sjedalicu?
Jer ovaj cybex sam poslala muža i on kupio. Tuka jedna.
Staviti dijete u sjedalicu i onda isprobati sjedalicu i u autu.
I sve to prije kupnje.
Zamolite prodavačice, uglavnom daju... dogovorite se s njima... nema smisla kupovati sjedalicu koja se ne može montirati u vaš auto.
Upravo smo kupili Recaro Young Sport Hero, 9-36 kg..znaci sve grupe. Nadam se da ce sluziti. N sjedi u njoj i igra se.