RozaGroza prvotno napisa
Danas je rekla da je njeno ponašanje uzrokovano njenim umorom, i kao ja bih to morala razumjeti, a u kuči ima 3 sina, muža i 2 "snahe" (cure od sinova) kojima ne kenja, nego baš prakticira umorno ponašanje na meni!
Da ne govorim o tome da kad god sam ja rekla u nekom razgovoru da me strah trudnoče jer se svašta izdogađalo prije i malo sam istraumatizirana, njena replika - e jest da je tebe sve pogodilo, ali znaš meni je jednako teško u svemu! Ili, ja rečem da me rasturaju leđa od mjeseci ležanja - nju njena leđa ipak bole više...ja ne plačem i ne paničarim oko Špirove guze - neodgovorna sam majka i nije joj jasno kako me "ne dira" to sve skupa - pa ljudi moji jesam ja luda??
A nebiste vjerovale što je rekla mm-u. Mali je dobio u 4 dana 170 grama. A kao školski je 100 grama u 4 dana. A ona sa strahom pita: Da ne jede puno? Neče valjda on biti debel? !!! Jel to izjava neke normalne osobe??? Kao ja sam debela pa je strah da če i mali bit debel, a beba ima jedva 5 tjedana umjesto da bude luda od sreče da se dobro razvija ona se brine oče bit debel. I doda da se nada da če imat mm-evo tijelo jer ako bude na mene to če bit loše.