sad sa sigurnošću znam da nisam kinez :mrgreen:
Printable View
A+
B -
MM 0 +
djevojčice B +
B-
0-
A-
a+
mm ab+
B+
Možda ovu informaciju nistte znali (moj dr. opće prakse i ja nismo), dakle!
Krvnu grupu i Rh možete napraviti i na Rebru uz uputnicu! Nema reda, nema čekanja, nema uopće ljudi!
Od 8h ujutro do 16h, dali su mi savjet da dođem iza 10h jer ujutro imaju svoje pacijente.
Nalaz bude gotov u petak (bila sam jučer) i bilo tko ga može podići u radno vrijeme.
Bila sam gotova za 5minuta.
Svi smo 0+
Mali Mimi, ti nisi dobro pogledala link. Arijana je u pravu.
U Rijeci svim trudnicama određuju krvnu grupu. Meni je svakom djetetu pisalo u rodilišto koja je krvna grupa, iako sam ja Rh+.
Meni je čudno da netko ne zna svoju krvnu grupu.
Mi smo:ja 0+, mm 0-, a sva djeca 0+. Ja sam čvrsti homozigot, ali su zato sva djeca heterozigoti.
ja A+, mm 0- :-)
A+
ja 0-
muz A+
sin - nemam pojma, nigdje ne pise.
Primila sam onu injekciju nakon poroda.
A kad sam trebala primiti transfuziju krvi rekla sam im da sam 0-, a oni su mi rekli da ce svejedno provjeriti ponovo prije nego mi daju ..
vidiš meni uredno priznaju ( više od 11 godina), jer posle nisam s novim prezimenom ni davala krv, pa isto nemam ni novu knjižicu pošto sam stalno ili trudna ili dojeća ili se oporavljam od dojenja ( što traje najmanje 6 mjeseci)
ja - A+
MM - 0+
za djecu ne znam
Mi smo svi A+
ja 0-
mm A+
curka A-, a za malca nisam sigurna je li A- ili 0- (znam samo da je i on neg.rh pa sam se oba puta izvukla od injekcije poslije poroda)
O
o+
AB+, ispada da nas nije baš tako malo, bar na ovom topicu
Ja 0+, MM A- (ili +, nisam ziher), kćer A+, sin neznam.
Da li je netko napravio statistiku prijava sa topica, koji su nam omjeri? Koliko vidim, puno nas je sa 0+.
0+
ja A-
muž 0+
0+
svi 0+
Ja sam 0 negativna, muž B pozitivan...sin je kao i ja 0 - , a kći je pozitivna jer sam nakon poroda s njom primila onu zaštitnu injekciju...e sad, da li je 0 ili B to nisam sigurna jer nam nisu ni rekli..
Inače, moja mama je bila 0 pozitivna, a ja i sister smo 0 negativne što znači da nam je tata vjerojatno negativan, ali on u svojih 82 god. još ni dan danas ne zna koja je krvna grupa...:-)
Ja i mali smo 0+, muž mi je 0- a za curicu neznamo, pretpostavljam da je i ona 0.
mi smo svi A+
MM 0+
E. 0+
Ja B+
(mama i brat su B+, tata 0-)
MM B+
ja B-
2 djece B+, jedno moje B-
B+
ja 0+
MM A+
ne znam za malu
Ja sam 0-
Mali je mislim B- (vidjela sam na listi u rodilištu pa nisam baš skroz sigurna da sam dobro zapamtila)
MM - nemam pojma.