I meni to izgleda kao O.
Watery je plodna sluz, tri temp su ti povisene... S ovim podacima za sad mi se cini da je FF to ok oznacio.
Printable View
I meni to izgleda kao O.
Watery je plodna sluz, tri temp su ti povisene... S ovim podacima za sad mi se cini da je FF to ok oznacio.
Hm...danas mi je cudnovato iskrsnula ovulacija po ovom grafu (obzirom na unesene vrijednosti), ali zanimljivo je da je po ovome bila bas na dan kad sam se testirala trakicom za utvrdjivanje O i na trakici nije bila ama bas nikakva crtica !!! tek mi se jucer crtica pokazala, i to blaga, blaga. daklem, kaj bumo ve? kome bi se tu trebalo vjerovati?
drzat cu se ja trakica...
a kaj sad, nakon par dana kažete na moj graf (malo gore u postu)??
meni je to tak zbrčkano da se bojim da nekaj ne štima sa mnom :/
Nis ti nije zbrckano, sve je ok, osim kaj ti je temp pala ispod crte - to se obicno dogada na dan ili dan prije M. (???)
No, nije cudno ni da temp padne pa se digne i izmedu O i M i moze biti znak implatacije ;) Iako me malo buni sto je skroz tako nisko otisla ... Ni moze biti 100 stvari - spavala si manje nego inace, s otvorenim ustima, bilosta
Nema razloga za brigu :)
Curke,
pokušavam se već mjesec dana registrirati na fertility site, ali mi stalno javlja da pokušam ponovo kroz par dana ... i tako mjesec dana....
Imate li ideju u čemu je stvar?
joj, a mogla bi bit i implantacija 8)
a kaj se tiče spavanja, ja sam prvo počela unositi svaki dan u graf sleep deprived, a onda sam skužila da sam ja UVIJEK sleep deprived pa mi to valjda svaki dan u istoj mjeri utječe na temperaturu
Kuzim zasto ti je FF stavio O - jer su ti se temp "unormalile" ... Medutim, meni je (osobno) ovo jos premali skok za nekakvu O ... I ja bih se drzala trakica, ako nista one reagiraju na vrijednost tvojih hormona, a ovo je program na nekom americkom serveru :lol:Citiraj:
Franny prvotno napisa
Citiraj:
larra prvotno napisa
Citiraj:
Nardana prvotno napisa
Citiraj:
plavaa prvotno napisa
Citiraj:
plavaa prvotno napisa
Jutro!!
Uspjela sam se jučer registrirati na FFriend, upisala sam sve vrijednosti, a danas ujutro sam upisala još jednu VELIKU VRIJEDNOST -> +!
Danas mi je 12dpo i Clearblue je pokazao plusić - TRUDNI SMO!
Idem na "simptomi rane trudnoće" javit curama!
Puse svima!
Ovo je moj chart:
http://www.fertilityfriend.com/home/1059c8
Ovo je valjda najkrace sto je itko ikada bio na FF!!
CESTITAM!
larra cestitke od :heart: !!!!!
Unaprijed sorry sto postavljam pitanje koje je vec mozda postavljeno--ali da ne duzim. Danas mi je 10dc, nikada prije nisam mjerila BBT, da li mogu poceti recimo od sutra ili striktno moram cekati 1dc? Jos jednom sorry ako je pitanje suvisno.
mozes poceti i sutra
nije bitno da je od 1. dc, mozes i nad ti zavrsi M
ti ces kasnit koji dan, al nema veze
Drage cure, molim vas za pomoć! Danas mi je 18 DC. FF još nije zabilježio ovulaciju. Ciklusi su mi u zadnje dvije godine, a redovito zapisujem, uvijek između 28-32 dana. Je li moj graf za sada u redu? U zadnjih nekoliko dana redovito imam odnose i nikako ne mogu primjetiti sluz. po cijeli dan je suho samo nakon odnosa mi nešto malo iscuri ali to mi sliči na ejakulat. Jučer eto je bio dan bez odnosa i jutros sam primjetila malo cremastog iscjetka. Trebam li se zabrinuti zbog nedostatka sluzi? A u svemu tome me buni što mi je prekjučer i jučer cerviks lijepo visoko, mekan je i skroz otvoren! Evo vam link na moj graf pa mi molim vas pogledajte.
http://www.fertilityfriend.com/home/10173a
po meni ti nije zabiljezio ovulaciju jer su ti temperature uvijek tu negdje, malo gore, malo dolje pa uglavnom sve nekako jednake, a za O bi se trebao vidjeti porast temperture te bi ti potom temperatura trebala stalno ostati povisena, barem nekoliko dana, da bi on to zabiljezio kao O.
blago tebi, jer mjeris cervix, ja se jos nekako nisam odlucila na taj korak. no, ako ti je bio otvoren, onda opet to znaci da ti je vrijeme O, a to je ono sto zbunjuje....
iskreno, ne znam :-(
Jučer mi je po prvi puta u ovom ciklusu bilo eggwhite, rastezljivo nekih 3 do 4 cm. A evo i danas mi je temperatura 36,6. Cerviks jučer opet lijepo mekan i otvoren. Mene sad zanima da li je moguće da se cerviks otvori a da nema ovulacije? Znam da bi i po temperaturi trebala vidjeti ovulaciju ali meni su ove temperature približne, nema skokova ni prema dolje ni prema gore. Ili su možda ovi znaci ciklusa bez ovulacije?
I JA HOCU DA SE REGISTRUJEM NA TAJ VAS LINK ZA UPISIVANJE BT ALI NEZNAM KAKO KAD SVE PISE NA ENGLESKOM A JA SAM ZA ENGLESKI MALO :? POKUSALA SAM PAR PUTA AL :evil: PLIZ-VASA POMOC MI JE NEOPHODNA ??????????
Molim pomoc ... nisam sigurna da li je o tome vec pisano. Naime za 8 dana mi istice ta trial verzija i stalno mi javlja da produzim ... e sad zanima me ako ne produzim sta cu moci koristiti?
ako ne produžiš, onda nećeš imati sve one stvari uz koje ti piše VIP.
odnosno, imat ćeš samo graf s temperaturama, redom za iscjedak, za spolne odnose, za testove.
nećeš imati one retke za "specijalne napomene" (bolest, dobro/loše raspoloženje, nadutost, grčevi i slično).
nećeš imati ni one njihove razne komentare koji dolaze ispod grafa.
nećeš imati mogućnost "overlay charts".
meni ništa od toga nije bitno ;)
Ja nikako da se registriram uvijek piše:
Unfortunately your request for membership could not be processed favorably at this time. You may want to try again in a few days. This is not an error, please consult Membership Policy for more information
Pokušavam već više od mjesec dana i ništa. Probala sam i sa drugog kompa, pa opet ništa :?
Hvala Lutonjica ;)
stvarno mi to sve nije bitno.
Kikica2 probaj registrirati na neki drugi mail ... mozda uspije. Meni je recimo usjelo iz prve na mail od yahoo, a na mail od vipa nikako.
Meni je jučer od prve uspjelo! Adresa mi je isto na yahoo.Citiraj:
kikica2 prvotno napisa
srečica hvala, hvala, hvala!!!
Konačno sam uspjela!! :D
Drago mi je da sam ti pomogla.
Sad uzmi toplomjer i u napad :lol:
I ja sam se danas malo zabavljala na FF, ispravljala sve što sam krivo napravila prije i konačno su mi sad svi poda(t)ci ( ah, taj novi hrvatski pravopis :x ) točni.
I sad, htjela bih da moj chart bude dostupan svima, pa kad sam u nekim nedoumicama da mi pomognete. Ne znam samo dal' sam uspjela umetnuti link na chart. Za svaki slučaj ću još jednom napisati, pa ću se poslije zabavljati s tim. :P
http://www.fertilityfriend.com/home/115d8f
:oops: Ipak sam uspjela! :oops: :D
JA NIKAKO DA USPEM SE REGISTROVATI :cry: :cry:
aannkkaa je si probala registrirati se na neki drugi mail ... nekim curama je uspjelo :?
Čuj, ja nisam imala problema pri registraciji... probaj ovako: odi na moj link za chart, a onda lijevo na My Chart, morat će ti ponuditi da se registriraš... Pokušaj, pa javi.
Inače, nisam ni ja baš neki majstor, vjerojatno su moji načini da dodjem do svega toga puni zaobilaženja prečaca, ali nekako sam "ubola", a onda sam i na grafu nešto zbrljavila, pa mi ispalo da mi je jedan ciklus trajao 2 dana..., a FF to prihvatio :? Bez-veze, "njemu" je izgleda dobro šta god mi tamo utipkamo. No, sad sam to kao ispravila, bar donekle izgreda normalno taj moj graf.
Nego, aannkkaa, jesi radila ponovo test, možda si imala kasnu ovulaciju, pa još nema dovoljno hormona za plusić? Baš sam u Chart Galery vidjela nekoliko slučajeva neg. testa (pa čak i 2-3-4 ) prije pozitivnog.
Navijamo za tebe ( pardon, vas ;) ).[/b]
Unfortunately your request for membership could not be processed favorably at this time. You may want to try again in a few days. This is not an error, please consult Membership Policy for more information. In addition please review the following important notes:
If you have lost your password or if you never received it, please use our Lost Password form to retrieve your login information. Make sure to verify your SPAM/Junk mail setting before doing so to ensure that our email will not be incorrectly deleted.
If you have lost your password and have also changed email address since you registered, please use our Change Email form to retrieve your login information. Scroll down on the form to see the provision for lost password.
Please do not try to submit multiple requests as this will prevent you from getting and/or keeping a membership. We only allow one membership per person and per computer.
Note that both our Charting and Pregnancy sites use the same login information, you only need one account.
Thank you in advance for your understanding
Fertility Friend Online
Back To Fertility Friend TTC
:? STALNO MI SE TO POJAVI I NISTA :?
Isto kao ovdje: http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...hlight=#274512
Ne znam kako ti pomoc ... Sorry :/
Curke, ovaj mjesec prvi put mjerim bazalnu, pa mi treba mala pomoć!
Po ovom mom grafu mi se čini da je jućer bila O, ali kako progam tek nakon tri dana rastuće temperature detektira ovulaciju još mi je nije prikazao. Nije li malo prerano, jer mi ciklusi traju 26-28 dana? Ako je bila super :D , jer smo MM i ja bili jaaako aktivni ovaj vikend!
Meni se cini da nije prerano, ali vidjeti ces kako ce rasti ... drzim fige da temperatura ostane povisena iducih devet mjeseci :* ... samo budite i dalje aktivni.
Čuj, ivory, ja sam bas preko vikenda razgledavala malo grafove u FF galeriji, pa ti mogu reći da je sve moguće, netko ima raniju, a netko kasniju ovulaciju, mada se meni nekako čini da je statistički češća malo kasnija ovulacija. Ja sad mjerim temperaturu 4. mjesec i na osnovu prethodna 3, znam kad mogu očekivati (u 2-3 dana) ovulaciju, a do tada sam mislila da mi je 100000% 14-ti dan. Prvi mjesec mjerenja BT mi je ovulacija bila 18-dan.
E sad, što se tebe tiče, moguće je da je ovulacija možda danas, to ćeš tek vidjeti ako ti sljedeća 3 dana temperatura skoči iznad crte (sad nemam chart pred sobom, pa ti ne mogu reći koliko je to), uglavnom moraju biti znatno više od temperatura prije ovulacije.
Zaključak: ne možeš biti sigurna, a li moguće je da je ovulacija bila. Nego, nadam se da se ovaj vikend niste toliko iscrpili da ne bi mogli još i ovaj tjedan koji put u akciju... ;) A onda, kad temperature skoče, uzmite godišnji. (To ti ja govorim iz ovomjesečnog iskustva :P )
Baci pogled na moj chart, i moji su ciklusi 27-29 dana, možda ima neke sličnosti...
Sandrij2, Zašto je u tvom prvom grafu crvena crta isprekidana, a u zadnjem puna? Još nisam proučila sve detalje :oops: .
Danas me malo pika i u lijevom jajniku, ali mi iscjedak nije više eggwhite, nego nešto više kao creamy (bar meni tako izgleda :? )
ivory, da bi ti fertility friend napisao da ti je bila O 8sto kod tebe jos nije, po ovim unesenim vrijednostima), treba ti se zabiljeziti skok temperature i onda ti on da isprekidanu ili punu liniju kao + ti izgleda. linija je kod nekih cura (pa i mene) isprekidana jer postoje jos neki pokazatelji koji bi mogli utjecati na netocnost samih podataka (recimo, kod mene je to cinjenica da sam uzimala dabrostone, a to sam unijela u chart pa je zato ovulacija mozda bila oko 20. dc, ali komp nije sto posto siguran). kad je komp cca 95 - 99% siguran, obje linije su pune, ne isprekidane (iscrtkane).
po tvom grafu tebi o jos nije uocena :(
ivory opusti se ... a za par dana ce i graf pokazati sta misli :*
Evo, Franny je odgovorila umjesto mene, i sreća da jeste, jer ja to zaista ne bih tako temeljito objasnila. Hvala, Franny, i meni je sad dosta toga jasnije. :* ( vezano za iscrtkane i pune crvene crte)
A da stvar bude bolja, ja to nisam ni primijetila, dok ivory nije ukazala na to. :oops:
I još sam nešto htjela napisati, iz svog kratkog ( a nadam se nekako da neće ni biti dugo) iskustva: Prije tog naglog porasta temperature, dogodi se jedan značajniji pad i tada FF označi ovulaciju. Nije pravilo, ali u 3 od 4 ciklusa mi je bilo tako.
MM je čekao taj skok BT više nego ja! :lol: ( Da konačno malo "odmori".)
Tako lijepo reče srećica: Just relax!
Ali ne skroz, još malo u akciju, ivory! (Dodah ja!) :love:
Meni je sve brdovito i nemam pojma kaj će ispasti od ovog grafa :P
Mjerenja su mi uvijek u isto vrijeme, ne trošim nikakve tablete, hormone i sl. Jedino sam primjetila da mi temperatura skoći kad se najedem navečer :?
Ivory, možda će ti biti kasnija ovulacija pa još stigne temperatura skočiti ;)
Kad sam bila trudna doktorica me uvjeravala da je ovulacija bila kasnije a ne baš 14 dan kako sam ja mislila, po tom mi je i odredila termin poroda a ne po ZM.
Držim fige da temp. skoči.
ma, ivory, imas jos vremena za O. samo vi budite aktivni. nije pravilo da u ciklusu od 28 dana O bude bas 14. dc ili u ciklusu od 30 dana, da bude bas 15. dc. evo, gle mene, meni pokazalo O na neki bezvezni 20. dc, a ciklusi zadnja 3 mjeseca su mi 30 dana . ok, pila sam dabrostone pa mi je to reguliralo cikluse i povisivalo temperature i zato sve to ne mora biti mjerodavno, ali..ima jos cura koje su zacele jer im je O bas bila nekak pred kraj ciklusa.
nekad nas priroda zafrkne, bas zato jer mi sve zelimo imati crno na bijelo i bas si sve zelimo isplanirati. nemres ti nju zafrknut!
pusa i ne brini :love: