Tikice, proslijedila sam ti fotkcie :-))) hoćeš da se sve dignu?
Tikice, proslijedila sam ti fotkcie :-))) hoćeš da se sve dignu?
Poslala sam svoje fotke i sve koje mi su stigle mms- ovima. Većina ljudi koje sam pozvala na sudjelovanje u akciji su oduševljeno prihvatili osim pasivaca koji su i inače takvi. Nekima sam dala jaja, neki su sami skuhali i ispisali ih iako niti jedna od tih osoba nije u MPO vodama. Bilo je fora iskakati iz auta i ostavljati jaja na stanici pa pogledati u retrovizoru reakcije :mrgreen:
Hvala na ovoj originalnoj, pametnoj i zabavnoj akciji :*
Nastavak sutra kao podrška onima koji će nas predstavljati u Plitvicama.
eto... "Nikada nemojte sumnjati u činjenicu da mala skupina predanih građana može promijeniti svijet. Dapače, oduvijek su ga samo takvi i mijenjali." - Margaret Mead
:)
kak lijepa karta
http://www.babababies.com/images/pic...119_9-9353.jpg
Evo i ja sinoć poslala svoje sličice na Rodinu adresu...
Moje :heart: je danas sa svima koji su otišli na Plitvice. Da mogu, prepolovila bih se i otišla i ja. Hvala Vam :zaljubljen:
Slika mojih jaja je danas izišla u Glasu Istre,
tako sam ponosna!:-D:-D:-D
gomila slika još čeka da bude postavljena jer su adminice Rodinog profila na Facebooku - na Plitvicama...
Mukice, imat ćeš posla i ovu noć :heart:
poslala svoje.....
Curke evo mene kao primjer da je ovaj Zakon jaaakooo loš za nas...na punkciji izvađeno 30ak js sa samo jednog jajnika (bez anestezije)...toliko muke da bi sada "višak" bacili :-O .
Jim, BEZ ANESTEZIJE??? To mora da je bolilo za krepati! Svaka ti čast, ali neznam da li bih ja to mogla! Ništa nisu zamrznuli, od tolikog broja js? Da ne povjeruješ!