A čuj, skupo je ali je MM-ov rođendan, pa eto jednom u godini si valjda možemo i tako nešto priuštiti, inače ne znam za što radimo. A i ovo što Umiljata kaže, nije samo klopa, provest ćemo tamo par sati i u prirodi.
Printable View
Ah da, naravno, samo sam htjela reći zašto je meni to mjesto odbojno, za takav tip restorana. Za rođendane idemo i na skuplja mjesta.
Umiljataa jeste vi uzimali ovaj 'Moslavački stol' ? Piše da se to treba naručiti.
Meni se stvarno ne čini puno meni od juhe, glavnog jela, salate i deserta za 110 kuna.
To ti je švedski stol sa kojeg jedeš koliko hoćeš.
Ma da skužila sam to, smo piše rezervacija obvezna, pa sam mislila možda Umiljata zna dali je stvarno obvezno rezervirati ili se može i naletiti?
ne preporučam nalijetanje :)
bez obzira kaj se sad jede vani, uvijek su im gužve, i treba rezervacija unaprijed.
bilo bi glupo da samo dođete pa da morate sjediti unutra - vjerojatno bi sjedili sami, jer su svi vani, a i hrana se sad servira vani.
i svakako je dobro doći na vrijeme, jer se klopa kuha/peče neposredno prije i najfinije je kad je friško servirano.
Molim preporuku za pizzeriju, restoran u Zg za obiteljski rucak i da imaju za klince makar i stol s bojankama :) hvala
Prije 3 tjedna sam bila u Karijoli u Vlaškoj. Nisu imali poseban stol za djecu, ali su dali djeci bojice i papirnate podloške za tanjure na kojima su crtali.
A ograđeni park umjesto bojanke? ;)
Oliva uz savski nasip (jarunska). Istina, meni uz stolnjake i čaše koje serviraju to nije za djecu, ja bi najradije da stave plastične čaše... ali par puta sam bila tamo u nekim prigodama. Djeca bi pojela i izjurila van. Vidiš ih cijelo vrijeme ako uzmete stol koji gleda na parkić. I bilo je u ovo ili slično doba godine.
Restoran potkova na hipodromu. Crtanje, društvene igre s animatoricom (pa se može i manje dijete ostaviti) a i vanjsko dio sa toboganom.
Sent from my iPhone using Tapatalk