Ma mislim da je to običan bicikl samo što se na njemu naljepe one mačje oči i neke druge kerefeke što svjetle, a možemo dodati i svijetlo ispred.
Neznam točno što si je to djete zamislilo :lol: Izmisliti ćemo nešto.
Printable View
Ma mislim da je to običan bicikl samo što se na njemu naljepe one mačje oči i neke druge kerefeke što svjetle, a možemo dodati i svijetlo ispred.
Neznam točno što si je to djete zamislilo :lol: Izmisliti ćemo nešto.
Pliska, molim te pošalji mi broj računa na PP
apricot,
oš da nešto kupimo zajedno, ili šaljem pare? :)
Javljam s veseljam da je kupljeno SVE!
Želje su dakle ispunjene, a ako netko još želi pomoći djeci, uvijek je potreban tzv.potrošni materijal: pelene, kreme šamponi, čokolino, kozmetika, društvene igre, bilježnice, bojice...
Javljam adresu na pp.
Hvala svim curama na velikoj pomoči do sada i na velikom povjerenju koje sam dobila :heart:
suprug i ja smo u postupku posvojenja i evo sutra smo odlučili otići u Nazorovu i dječici dati igračke....
Kratak izvještaj darivanja...
Bilo je super, više nego uspjela akcija :D Klinci super zadovoljni, ravnateljica i tete također.
Bili su svi nestrpljivi i uzbuđeni jer kako su nam rekli, ovo je prvi put da se djecu pitalo što žele. Dobiju puno donacija i darova, ali nikada ih nitko nije pitao šta oni stvarno žele. To smo mi napravili i tako ih stvarno usrečili :heart:
Sa novcima koje sam prikupila kupljeno je: 2 MP3-a, role, jakna, mobitel, slatkiši
Želje su ispunjene, a to je bio i cilj ove akcije.
Već sam dobila neke želje za iduću godinu :lol: Još malo pa će mi pisati pisma kao Djeda Mrazu :lol:
Još jednom veliko hvala svima koji su pomogli, pa na koji god naćin sudjelovali u akciji. Bez vas nebi uspjela ostvariti njihove želje i učiniti im ovaj Božić ljepšim :heart:
I onda neka mi netko kaže da Djed Mraz ne postoji. :)
Bravo, Pliska!
:love:
ma ja uvik tvrdim da postoji kako god ga zvaliCitiraj:
mareena prvotno napisa
Pliska super :heart:
Znam ja još nekoliko Djedica (ilil bolje rećeno bakica) Mraz :heart:Citiraj:
mareena prvotno napisa
Pliska, imaš li neku listu želja? Ekipa s kojom sam skupljala proslu godinu me već pita sto ćemo ove :) Treba li ti neka ekstra pomoć?
I ja sam za :love: .
mogu se i ja pridružiti za božićno darivanje? :love:
Balarosa :* hvala ti na podizanju teme.
Lista je u pripremi. Malo kasnim ove godine ali nadam se da ću uskoro imati listu pa vam javim. Hvala cure :love:
ja sam spremna.
Pliska, i ja bih se uključila!
i ja...čekam... :love:
Vrlo rado bih se uključila u akciju darivanja! Čekam detalje :bouncing:
...i ja...... :heart:
I mene na listu :D .
tu smo
Možda dobijem danas listicu pa vam javim. Puno je to djece i treba njih sve skupa uhvatiti, pa dok se oni sjete šta bi željeli :heart:
Hvala cure :*
Pliska, nemoj me zaboraviti priključiti na listu. :)
I ja se uključujem!
Otvorila sam novu temu tako da se ne moraju čitati i stari postovi
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=52969
Imam napokon listu i evo sada idem slati pp svima koji su se do sada javili.