čestitam:-D
Printable View
čestitam:-D
Blago toj vašoj djevojčici, kakvu divnu majku ona ima!
Čestitke i sretno!
Cestitam od srca!
Draga Shanti, uživaj u roditeljstvu! Uživajte u vašoj kćeri!
ajmeeee :cry: od sreće
draga moja, od srca ti čestitam :-D
ne mogu ti opisati koliko si me razveselila
neka vam je sva sreća svijeta :heart:
Iskrene čestitke Shaniti!:-)
Draga Shanti od srca čestitam! Uživajte u svojoj curici, i ona u vama :heart:
Čestitke! :heart:
Čestitam!!!:heart:
Cestitam, draga Shanti, tebi i TM-u!:-D
Drago mi je da sam vas srela u gradu neki dan, zracili ste beskrajnom srecom! Nadam se da ce vas i vasu curicu ta sreca pratiti cijeli zivot! :heart:
Joj Shantice, mila koja sreća, radujem se s vama. Čestitam ti i TM na kćerkici.
Diiiivnoooo!!!
Iskrene čestitke tebi i TM-u, uživasjte u vašoj srećici!
Draga Shanti, tako si me obradovala, stalno pratim tvoj blog, radujem se i placem sa tobom. Ovo danas me je potpuno odusevilo, nadam se gomili lepih radosnih prica na blogu.
Draga čestitam vam od :heart:!
Jupiiii :-D
A sada ste vi meni izmamile suze na oči... Hvala vam, svima, svakoj posebno :heart:
Priča će morati malo pričekati, samo da se još malo uhodamo, da imam malo više vremena (neki, doduše, vele da ću se toga načekati i sklona sam im vjerovati :mrgreen: )...
Ako ništa drugo, barem da napišem da naša mrvica, čim se probudi ujutro, "skoči" na noge u krevetiću, primi se za ogradicu i kad nas vidi, pretvori se u blaženi, sretni osmijeh... :zaljubljen: I sve u Univerzumu time sjedne na svoje mjesto. :heart:
Hvala vam :heart:
Shanti, čestitke tebi i TM na malenoj princezi :zaljubljen:
Bezbroj sretnih trenutaka vam želim
:heart:
Nisam rjecita, htjela bi napisat nesto veliko i duboko da opisem kolko me veseli zbog vas i curice, pa zato samo
Cestitam!
Tek sam vidjela ovako dobru vijest...čestitam i tebi i TM zaslužili ste ovakvu sreću...
tako sam sretna zbog tebe!! Jedva cekam da nam jos pises,svako malo pogledam jesi se javila,sve me zanima,tako mi je drago da si sretna,da bi se najradje preselila k tebi da buden s vama. :) uzivajte,zasluzili ste...
Čestitke. Ljubite curicu, prava je sretnica, a i vi isto!
ovo je tako lijepa vijest
čestitam:heart:
djevojči i roditeljima...
...i što je sve u Univerzumu sjelo na svoje mjesto :love:
Ah, suze teku...
Koliko puta sam samo razmišljala o istoj situaciji...
Izmamila si mi suze, setila sam se nas i naseg pronalaska:zaljubljen:
Cestitam od srca, jako sam sretna zbog vas:heart:
Shanti, plačem od sreće!
Čestitam MAMA!
Jako mi je drago!
:zaljubljen::zaljubljen::zaljubljen::zaljubljen::z aljubljen:
ja tek sad vidim prekrasnu vijest :-D
Shanti čestitam od srca :-D:-D
Pročitala sam priču Ivanes o njihovom gotovo tromjesečnom čekanju da se papirologija dovrši nakon što su u centru za soc. skrb odabrani za roditelje njihovog sinčića... Naša priča je bila posve drukčija, mi smo našu curicu upoznali dva dana nakon razgovora u centru, i istoga dana se rastrčali prikupiti što više dokumenata potrebnih za podnošenje zahtjeva za posvojenje...
Uglavnom, od dana razgovora u centru do dana kada je postala i službeno naša kći proteklo je samo tri tjedna. A od dana kada su nas iz toga centra telefonom pozvali na razgovor (koji je bio 8 dana kasnije, ajmeee... kad se sad sjetim tog dana kad smo pozvani, tih 8 dana, odlaska na razgovor, osciliranja između treme i nekakve pomirenosti da će sve biti onako kako treba biti... ne znam kako sam to silno uzbuđenje preživjela, pa onda dva dana do prvog susreta s njom... :heart:) do toga dana kad smo joj i formalno postali roditelji samo 30 dana... Evo barem malo tehničkih detalja za čekalice... Nema pravila, put do svakoga od naše djece je ponešto različit, poseban... tako poseban... :heart:
sretna sam zbog tebe i nema drugih osjecaja niti rjecii,uzivaj u svakoj sekundi
Cestitke od srca :heart:
uzivajte u slatkom roditeljstvu!
Prekrasno, čestitam od srca!
Ovakve vijesti me uvijek podsjete kako je život zapravo prekrasan! Čestitke ponosnim roditeljima!
Tek sam sad vidjela ovo
Čestitam od srca !!!
:)
<3
prekrasno!!!
čestitam vam od srca!!
ajmeeee:cry: od sreće
tek sad ovo vidim (nisam imala net)
dragi MAMA i TATA velike čestike od nas:klap::heart:
:heart:Čestitam od sveg srca na maminoj i tatinoj djevojčici!
čestitke od srca :-*
Prekrasno,čestitke iz sveg srca!!!:zaljubljen::heart::zaljubljen:
Shanti, čestitam, pa ti si mama :-D
Shanti draga, čestitam od srca! :-D:-D
Uživajte u svakom trenutku! :heart:
kakvo iznenadjenje...
Cestitam vam iz :heart: