i više!
70! :)
iimam ograničenje zbog vida!
Printable View
evo, da javim svima ustrašenima:
nisam u zatvoru, nisam čak ni poprijeki pogled dobila...
ali, tip ispred mene (istekla mu 25.2. ove godine) dobio "vritanjak", poslala ga da plati 200 ili 500 (nisam baš prisluškivala, pa nisam ni točno čula) kuna kazne, pa da se vrati sa potvrdom.
i, mislim si... ako gospođa na šalteru ne pada na zgodne tipove, možda će na umorne i rastresene majke.
predajem ja papire, sva zbunjena, trpam joj i što treba i što ne treba i govorim da si uzme sama jer sam sva izvan sebe, ostavila po prvi put dvoje djece na čuvanju, da me sram, da kasnim jako puno...
veli žena blagim glasom i uz "znam kako je" pogled: ma ništa to nije, ima i puno gorih :heart:
poslije sam joj donijela čokoladu.
hvala joj!
(osobna gotova za tri tjedna)
baš mi je super kad su ljudi osjećajni i shvaćaju...malo je toga u zadnje vrijeme.
eto vi'š! :-)
eto vidiš. sve se sretno zavrsilo. ja sam dosla vidjeti jel stvarno netko zavrsio u zatvoru hehe. tako sam dosla vidjeti i kad si otvorila temu.
Meni nisu ni rijeci rekli kad sam mijenjala davno isteklu osobnu.
Trenutno mi niti jedan dokument ne pase uz drugi tj. svi hrvatski su na jedno prezime, svi americki na drugo, a da bih sretno stigla odavde do Zagreba (a i natrag) sve skupa nekako treba pasati. A ne moze, izmedju ostalog i zato sto je Veleposlanstvo nedostizno i nekooperativno.
Pisat cu iz zatvora, ako me putem strpaju u neki.
Pa zar stvarno postoji kazna za one koji nisu produžili osobnu ? A ja svoju još nisam napravila ( ima mjesec dana i kusur što je istekla ).