evo i ja se biljezim za jednu kutiju klomifena, nemogu ga nigdje naci, a neznam ni kako bih ga narucila. Ako netko moze pomoci...hvala :)
Printable View
evo i ja se biljezim za jednu kutiju klomifena, nemogu ga nigdje naci, a neznam ni kako bih ga narucila. Ako netko moze pomoci...hvala :)
ima ti klomifen u ljekarni hanžić u draškovićevoj 44, telefon ti je 5509 552.cure su ti super, mlada ekipa, sve se možeš dogovorit, moja kuma je tražila pa zato znam.nadam se da sam pomogla.sretno!!
Drage curke,
evo informacije iz prve ruke: od sada će se moći naručivati Klomifen :yes: ali iz uvoza pod imenom Clomiphen tbl 10*50 mg,to znači-vaš dr vam da recept-odete do vaše ljekarne-oni naruče i čekate 15-ak dana.
Loša vijest je da će se sada plaćati 90 kn+ PDV+ ljekarnička marža!
Pozzdrav i sretno!!!!!!!
Imaju ga u Ljekarni Bingula u Jastrebarskom!
pozdrav drage moje :)
ja sam isto na sto muka što se tiče klomifena....onog na recept nema više nigdje za nabaviti a treba mi samo jedna kutija :((
a opet ne razumijem zašto ga doktor preporuča kad i sam zna da je nemoguća misija nabaviti ga :((
a što se tiče ovih navedenih ljekarni....da imaju ih ali samo uz plaćanje.....koliko sam shvatila kutija je nekih 170 kuna i ovi u draškovićevoj ih uvijek imaju
eto....ako netko ima namjeru zvati po sjevernom dijelu hrvatske ljekarne....nema potrebe....uglavnom sam ih sve izivkala (pa i po selima) i nemaju...
evo i ja trazim KLOMIFEN. trebala bih kutiju. po ljekarnama ga nema uopce. ima li netko? hvala
Cure,ako nekome od vas još uvijek treba klomifen,ja imam jednu kutiju...vrijedi do 11.mj.Tek sam sad vidjela ovu temu...
i ja tražim klomifen i nigdje ga nema, da li ima netko jednu kutiju viška? hvala
Imam ja ostalo mi 4 komada To su oni njemacki naruceni preko frebela s dolca
samo da vam javim da sam ja kupila klomifen u BIH za 28 kn možete kupiti bez recepta i kod njih se to ne povlači iz prodaje barem za sada
Evo ponavljam inform. koju je neko već bio napisao... Cure iz ZG imate klomifena u ljekarni na Vuku Vrhovcu, mi kupili prošli tjedan i to po staroj cijeni - 51 kn.
387 36 350 530
ovo je broj ljekarne u Mostaru pa ako nekoj treba provjerite ja ću kupiti i poslati.samo ja za vikend nisam tu pa nestignem provjeriti
Pozdrav! Danas sam saznala da Klomifen trebam početi piti sutra. Bezuspješno ponazivali gomilu ljekarni u Zagrebu i okolnim mjestima, a u onoj na Vuk Vrhovcu se nitko ne javlja. Može li netko pomoći s 10 kom tableta? Moj tel je 091 1365 935. Hvala!
pozdrav svima,ja sam nova ovdje i kao i ostale tražim klomifen.prvu trudnoču sam uspjela čak od prve ture klomifena a možda bi sada i drugu da ga uspijem nači,pa ako tko ima viška da mu netreba puno hvala!mob:098/1680-490
cure, i ja ću ponoviti info, na VV u ljekarni imaju Klomifen (Belupov-zanima me da l ibi ga dali na recept ?), ali oni rade do 16h..no s njima može dogovoriti, nazovite i probajte. I košta cca 51 kn
Drage sve,
Nova sam na Forumu i evo, odmah trazim pomoc. :(
Hitno potrazujem Chlomide kako ih nemam vremena nabaviti izvana jer mi sljedeca stimulacija pocinje vec pocetkom sljedeceg tjedna.
Mozete mi se javiti na maja.blaguski@gmail.com. Puno hvala cure!
Drage sve,
i ja sam nova na Forumu, takodjer pocinjem s clomidom, i danas sam uzaludno pokusavala nabaviti ga. Hvala za info za VV ljekarnu, budem posla u ponedjeljak, medjutim doc mi je u splitu, budu mi ga dali bez recepta?
Takodjer ako neka zna kakav je ovaj clomiphene koji se vani prodaje online na internetu?
Hvala na odgovorima...
kad ti treba najkasnije da ti je pošaljem iz Mostara.
kad ti treba najkasnije da ti je pošaljem iz Mostara.neprolazi mi mail pokazuje gresku
opet saljem a mozete mi i na mail dopis@net.hr
Bonim u ljekarni na VV možeš kupiti clomifen i bez recepta-provjereno, (ali sigurno imaš i neku povijest bolesti gdje ti piše da trebaš počet pit clomifen).
meni je ostalo samo 5kom klomifena ,ako kome treba ..
Cure, hvala na solidarnosti - uspjela sam se snaci u ljekarni Hanžić u Draškovićevoj. Dakle, tamo su mi prije nekoliko dana rekli da imaju clomiphena na 'lageru' - valjda smo ih zvale dovoljno cesto da su ih nabavili vise. I da, cijena je oko 170 kn :(
...nista, preostaje nam valjda da se snalazimo kako znamo. Ali ako cemo raditi pritisak i slati upite na iste adrese shvatit ce da nas ima puno pa ce narucivati i lijekove za nas. Zato curke zovite ljekarne i pitajte!
Ako bilo kome treba, poklanjam dvije kutije klomifena (Belupo).
cure, u apoteci na Vuku Vrhovcu vam je Klomifen 125kn..to vam je njemački.. ne može na recept jer nije stavljen još na listu lijekova.. tako da znate.. i da.. u toj apoteci vam primaju samo keš.. nikakve kartice.. majko mila...
Pozdrav cure! Ja sam nova na forumu. Za tjedan dana počinjem sa lijekovima za AIH. Iz prvog, nažalost neuspješnog, pokušaja, ostalo mi je 5 tableta Klomifena, a za novi mi treba još 5 komada. S obzirom da ga je teško nabaviti, ima li još koja od vas 5 tableta viška?
Hvala!
Ako nekome treba poklanjam kutiju+2 kom klomifena. Javite na pp.
oprosti, prvi sam puta na forumu i ne znam poslati privatnu poruku. možeš li me uputiti ili se javiti sms-om?
hvala!
ja imam 5kom..lola ako se jos nisi dogovorila saljem ti..
Lola78 ako ti još treba tu sam. Nije me bilo za vikend. (Nazovem te na mob.)
Lola:heart:
drage moje zene po prvi put sam na ovom forumu i mora potrazit vasu pomoc....doktor mi je prepisao klomifen ali njega nigdje nema kupit a i nesto slicno njemu pa sam htjela zamolit jedu od vas ako imaju kutiju viska ... posto bi mi jako puno pomogel...unaprije zahvaljivam svima .......
drage moje zene doktor mi je prepisao klomifen ali ga u sibeniku nigdje nema kupiti,holi mi mi koja od vas malo pomoci pa mi poslati kutiju viska ako ima bila bi joj jako zahvala..unaprijed zahvaljujem svima....
Bok cure, nova sam na forumu i ne snalazim se baš najbolje. Bila sam kod dr. na dogovoru za IUI i kao terapiju dao mi je klomifen 3 od 3 do 7 dana ciklusa. U Puli ni Rijeci ih nigdje ne mogu naći pa Vas lijepo molim za pomoć. Moj br. mob. 098/578-360. Hvala
Molim Vas cure ako mi možete pomoći. Treba mi klomifen. Budući da sam nova na forumu možete me nazvati ili sms na 098/578-360
Bebuli i Manny imam još dvije kutije klomifena (Belupo) koje mi je frendica nabavila u BiH. Svakoj poklanjam po jednu kutiju i šaljem poštom. Manny tvoj broj mob. imam, samo mi Bebuli ti napiši svoj. :-)
ako kome treba imam 5 komada klomifen tabletica...ostalo od prošlog postupka...