Pozdrav svim novim suborkama, da vas ne nabrajam jer se pogubim...svratite nam na riječku kavicu da se bolje upoznamo.
Curama u postupku posebne vibre
Trudnice:heart:
Printable View
Pozdrav svim novim suborkama, da vas ne nabrajam jer se pogubim...svratite nam na riječku kavicu da se bolje upoznamo.
Curama u postupku posebne vibre
Trudnice:heart:
vita ciao draga! Vi krenuli punom parom, a meni se čini kao da smo jučer ležale skupa nakon transfera u 2.mj!!!
Neka ti je sretno i neka bude zadnji!!
Novim curama dobrodošlica i neka se što prije presele na trudnički forum.
Svim ostalim "riječankama" :heart: i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za šta god treba!
Vidim curke da se u Rijeci zakuhava :-D:-D....svratila sam vas pozdraviti i svima zaželjeti sretne postupke!
Bok, nova sam ovdje i u svemu ovome. Nažalost, uskoro ću i ja morati u Rijeku, ne u shopping već na KBC pa me zanima kojeg doktora biste preporučile, može li se uopće birati? Hvala!
cure nove, dobrodošle!!!!!!
vita, mayica i sve cure u postupku, evo malo ~~~~~~~~~~~~~!
trudnicama :heart::heart::heart:
i svima vama....puno pozdrava!
vidimo se!!!!!!!!!
kaja76 želim ti dobrodošlicu...evo da ti bude lakše, ja sam ti isto nova u svemu :))
Ja sam trenutno kod dr.Vlastelića koji je odličan doktor, ali on ide u penziju od 01.01. tako da ti je možda najbolje ići odmah ili kod dr. Vlašića ili dr. Smiljan...ne znam iz osobnog iskustva, ali mislim da su isto ok...
...malo mi je poludio komp... :D
Nove tete Istrijanke, dobro nam došle, a još brže otišle na trudnički pdf! Ja sam malo uletila samo da vam zaželim dobrodošlicu! Sretno!
bok curke,
danas počinjem sa pikanjem :))))) morala sam to podjeliti sa Vama
maza975 sretno sa pikanjem i nek bude dobitno!
kaja76 moja preporuka je dr. Vlašić, razlog vidiš u mom potpisu!
Hvala, Snekica... :)
maza975 sretno!!!
imam problem, jučer dobila stvari, nešto smeđe, ali tako mi uvijek bude, dala si injekciju, i navečer danas više nema stvarčica. Šta sada? Bila sam na humanoj jer sam se prepala i rekao v. da si dajem do ponedjeljak i ako nebude procurilo da dođem. Malo mi to čudno. Nisam trudna napravila test.
Drage moje curke...trudnički mozak je stvarno gadna stvar...al svejedno vam ga želim što prije svima, da vas pere ovako kao mene pa i da zaboravite pogledati kada se to vaše suborke dogovaraju za kavicu....baš mi je žao što se nismo vidjele, nadam se još kojoj prije mog finala!
Diabolica :lol:
Žao mi je što nisi došla, ali mi je to draže nego da ti je bilo loše :love2:
Pozdrav novima ;-)
I svima vam šaljem brdo pozitivnih vibrica, svim bockalicama i svim čekalicama, a pogotovo Viti :heart: za što bezbolniju i uspješniju punkciju.
Puse svima :-*
Vidim, vidim. Lijepo je kad to isprve uspije. Trebala bih se i ja javiti za prvi pregled, ali stalno nesto odgađam. Imala sam i ja missed ab. točno pred godinu dana i nakon toga nista od trudnoće. Inače, imam PCOS, hiperprolaktinemiju pod terapijom. Sve se nekako nadam da ce uspijeti i bez Rijeke....
Hvala ti bebach! Moja dr. mi preporučuje dr. Smiljan pa sam htjela vidjeti i vaše preporuke. Načelno smatram da su svi dr. u redu i da puno toga ovisi o nama, našem tijelu i reakcijama na terapiju i postupke
Cranky:heart: pripremi se na ovo razdoblje koje sad ja prolazim....mozak mi je totalno ograničen na opremu za bebicu i ništa mi drugo nije na pameti :lol::lol:valjda započinje moje "gniježdenje". Danas idem na UZV pa ćemo vidjeti kako stvari stoje.
Vita:heart: za što bezbolniju punkciju i dobar ishod!
Svima ostalima starima i novima sretno u postupcima!
Večeras štoperica a u srijedu punkcija...........jeeeeeeeeeeeeeee.........hvala šta mislite na mene......
vita sretno..da sto brze i bezbolnije prođe..pozzic svima :)
evo da se i ja malo javim, u 10.mj. sam naručena za postupak, sad prikupljam zadnje nalaze pa se moram javiti dr. Smiljan za dogovor.
Strah me svega što me čeka, boli, punkcije, a danas mi još ginekologica kad mi je radila briseve kaže - ajme, a kako ćeš ti u postupak kad te i ovo boli. joj. prema vašem iskustvu - što je bolnije - punkcija ili transfer? :(
Ranga, definitivno punkcija, jer transfer nimalo ne boli, možda je više neugodno nego drugo! Ja sam dobila koktelčić prije punkcije 8 js, za jednu - dvije nisam jer se ne isplati (gotovo je prije nego ti injekcija počne djelovati). Sretno u postupku!
snekica, hvala na odgovoru. i ja sam tako dosad mislila, a onda me gin. malo uplašila....
nego, što bi točno bio "koktelčić"? (ja sam stvarno neupućena :-) sretno i tebi!
Da budem iskrena, znam da su mi rekli da ću dobiti fini koktelčić (nisu baš mislili ba Bloody Mary:lol:) a i bila sam ful izgubljena jer nisam znala šta me čeka, pa nisam ni pitala. Vjerojatno će ti se javiti druge cure koje su bile malo prisebnije...
Mogu se raspitati.
vita ma sve će to biti super, hrabrice naša!!! :*
bravo Vita, bit će nešto.....
vita22 mislim na tebe!
Drage moje gotovo........rezultat 12js......boli boli ali najgore je prošlo.........kako kaže Tigrica L ta inekcija je zanemariva uzmite neke tablete za bolove i to je to malo stisnite zube i super meni je ovo punktiran samo lijevi jajnik .............tigrica L:heart:moje Riječanke:heart::heart:
Bravo Vita!!! A sad ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1 z tulum u labu!! Neka party počne!!
Vita :heart: lijepo si to snjela i super da si ok i dolaziš k sebi. Ali zašto samo lijevi jajnik?
Šaljem bezbroj vibrica za tulum u labu :klap:
Svima ostalima :-*
Ej Crancky hvala na željama a moj desni ti je jako visoko tako da ga nisu ni zadnji put dirali a i slabije reagira...........dosta je i ovo....
vita, suuuuper, sad se lijepo oporavi, pa ko nova na transfer!!!!!!!!
ostalim curama pozdrave šaljem, i malo ~~~~~za sve što vam treba!:heart:
vita draga bravo za toliko stanica....neka to bude najluđi tulum do sad....
Vita:heart:bravo za 12 js. A sad ~~~~~~~~~~~za ludi tulum u labu!
Puse svima:-*
Vita draga super za 12 js to će biti prava fešta u labu!!!!!
Ma bit će to super, sigurna sam da je u labu ludi tulum ;) i držim fige da mi skoro postaneš trudnica!!! :*
Hvalaa drage moje suborke Dani:heart: