-
Ja sam neko vreme imala pralne menstrualne uloške, dok sam živela sama pa mi njihovo pranje nije bilo problem.
Sada imam uloške od Tosame - noćne i dnevne, nisu toliko upojni kao ovi koji se peru, ali mogu proći moje M koje traju 3,4 dana, od toga intenzivno samo 2,3 dana. Sa menstrualnim čašicama nemam iskustva, nekako me ne privlači, jer su mi M često bolne pa sad da još nešto stavljam na vakum... nije to za mene.
-
Ja sam na platnenima,s tim da prvi dan dodatno koristim VIRove uloske.
-
Koristim onu casicu iz DM-a, prije sam imala iz Bio and Bio, al sam je negdje zametnula.
Meni su casice zakooon i nema sanse da bih vise koristila uloske. Sva se potparim od njih.
-
Koristila sam platnene od Vile Sunčice,vidjela je i prošli vikend čak. Svoju zalihu prosljedila klinki
-
Krenula sam sa always koji su mi najgori, vidim da se i vi zgrožavate te plastike, dijelim vaše mišljenje, pa to je kancerogeno! Ponekad sam uzimala Carefree, mislim da su mi bili ok, ali sad koristim Libress, s time da obavezno gore stavljam jedan pamučni s mrežicom, Lola, e to je puno ugodnije i prirodnije, tako da mogu preživjeti s tim par dana. Mama mi je medicinar i zgrožava se na svu tu plastiku, uvijek me učila da nosim pamučne gaće, i to bijele obične, ne farbane, i te lola uloške. Pa mogu reći da je mama bila u pravu.
A sad vidim dosta vas koriste platnene, ugodno sam iznenađena, koliko sam shvatila to se naruči pa se sašije, mislim da je to super opcija, ali malo me to pranje muči, šta samo na otkuhavanje i možda popeglati zbog bakterija i to je to? Ne znam, uputite me :)
tu ne bi trebao ići omekšivač, al opet stavljam ga i kad otkuhavam gaće pa koja je razlika?!
-
Trebam vaš savjet, došlo je do iritacije od nošenja Haggis pelena. Liječnik je preporučio da ih promijenite, promijenite u drugu tvrtku, počnite koristiti kremu. Ali iritacija slabo nestaje. Što još možete koristiti?