jJa nisam trudna i hormoni mi ne divljaju a nekad mislim da bih mogla poluditi od navlačenja, doslovno navlačenja.Najčešće po noći.Nema više šta sisati jer je davih dana sve posisao, pošto bi sisu imao stalno u ustima, ali nema veze samo da ju drži.Ja veće nekad poludim, niti se naspavam, sva se živa ukočim od spavanja u jednom položaju.Evo i ja sam neki dan poludila i počela plakati od muke.I u pola dva u noći sam se ustala i nisam mu više htjela dati sisati.Naravno da je on urlao i bili smo budni dva sata.Na kraju je popio pola čaše čaja, legao kraj mene i premoren zaspao.Naravno bez sisanja.Onda smo odspavali do jutra oboje ,tj.svi troje u miru, jer ni muž ne može normalno spavati, i lijepo i smireno dojili kad smo se probudili.Ja vam još nikad nisam prespavala cijelu noć!A vi?Jel ima koja dojeća sretnica da joj se to desilo?I tako Zorana, nemoj se sekirati,samo nekad malo budi taktičnija i ne daj da te naživciraju takve stvari.Jednostavno ako osjetiš da tada ne možeš,nemoj, zaspat će kad bude umorna.Čeka tebe kroz koji mjesec, puno više brige oko toga"!Slatke, naravno! :heart: