curke ja tu ne spadam...malo ste mi daleko, al vam zato želim da sve onako pošteno isklafrate (bi rekla naša Sneki) i da uživate u velikom broju!!!
curke ja tu ne spadam...malo ste mi daleko, al vam zato želim da sve onako pošteno isklafrate (bi rekla naša Sneki) i da uživate u velikom broju!!!
E loks da si s nama... ali u mislima uvijek...
ja sam krenula u pola 6 i kao idiot sam se vrtila u krug .... nema parkinga ... :evil: da bi na kraju završila na tuškancu :evil::evil: a onda se mali počeo plakati jer mu je dosta sat vremena vožne :cry: ...vratila sam se kući
blago rečerno katastrofa ...i tako mi je žao što sam ju propustila
sljedeći put morate organizirati kavicu gdije ima više parkinga :-(
Cure, hvala na ugodnom druzenju, smijehu i novim poznanstvima :zaljubljen:
Bas mi je bilo ugodno, jedino mi zao sto nisam svoju Kadaunu docekala :-(
Drago mi je da sam i neke Istrijanke upoznala :yes:
Ostalima moze biti zao sto nisu bili sa nama jer je bilo i preprekrasnih beba :heart:
kava je zaista grande, i tulum još traje, i meni je bilo veselje upoznat Pulu, Rijeku, VŽ, a Dorica baš mi žao, zamolit ćemo ljubaznu kafe moderatoricu da ne čeka dugo na slijedeći susret. Bebice (i trudnica) su preslatke.
Krenuli sa 3 spojena stola, završili na 7. Idući puta iznajmljujemo vatrogasni dom :mrgreen:
Da, kava je stvarno bila više nego grande. Došli su skoro svi koji su se najavili + gosti iznenađenja (ugodnog iznenađenja!), a došle su nas pozdraviti, neke na malo duže, neke na kraće, i tri prekrasne bebice.
Mislim da ovaj put nećemo pojedinačno nabrajati tko je sve bio jer sam sigurna da bismo zbog brojnosti nekoga slučajno izostavili. No, ako se netko osjeća sposoban pobrojati nas sve, može probati... :-)
U svakom slučaju, bilo je zabavno, ugodno i korisno, drago mi je da su došle i neke nove cure, a i da smo imali goste i iz ostalih regija Hrvatske.
Do sljedeće kave, nadam se isto toliko uspješne, :bye:.
PS: Mare41 se javila za moderiranje sljedeće kavice. :-P
Hvala svima na ugodnom druženju. Isplatilo se potegnuti iz Vž ;-). Mah mah do idućeg susreta u nekom vatrogasnom domu :mrgreen:.
Cuga, slatkiši, pa obilaziš stolove da sa svakim malo popričaš, novi ljudi, svi nasmiješeni... Meni je bilo ko na svadbi :mrgreen:
Žao mi je što sam neke propustila, a jako mi je drago da sam neke upoznala :)
bilo mi je lijepo s vama :heart:
coolerica stay cool
do slijedeće prilike ostajte u dobru
Cure, presretna sam što sam vas upoznala, i trudnice i trudilice i bebice i mamice, i buduće tatice! Kava je stvarno bila GRANDE! Drugi put stvarno idemo u vatrogasni dom!
Mislim da je konobarima bilo slabo dok su nas slušali...punkcija, tranfer, utrići, jajne stanice... :ups:
Miki, tek sad sam skužila tvoja sitna slova.-)
tlatincica, pa kad se dolazi na kavu? Kad neki već odu?
Dakle, Miki i ja se preporučamo za organiziranje novog druženja:-), već sad maštam o hrani i preporučam donošenje iste:-), a konobarima više ne dam pare unaprijed (ksena, skupa ćemo to rješavati:-)).
I meni je drago što sam upoznala puno novih lica. Predivno je spojiti nick s licem :-). Mah, mah svima do iduće kavice!
..a spojiti Marnie s godinom rođenja je nemoguće :)
cure, hvala na super ugodnom druženju, odmah se prijavljujem za sljedeću kavicu i obećajem donijeti slatkiše (pošto sam ove potamanila)
velika pusa dječici i sljedeći put se nadam vidjeti i Vedranića
Ja bih se zahvalila mamama sto su mi dale da isprobam kako mi stoje djecica ali nikako da se odlucim jel mi vise pase cura ili decko a oboje mi nekako too much. :roll:
I meni je bilo odlično,
ja bih ipak samo nadodala da nas je bilo preko 20, pa počinjem nabrajati, koje sam izostavila nadodajte:
1. Taca70
2. Mojca
3. Snekica
4. Gabi
5. Ljufi
6. Aenea
7. Miki76
8. Ksena28
9. Kadauna
10. Rikikiki (s prekrasnom i velikom curicom :-))
11. Coolerica
12. Ksenija KOJA NIJE PRIJAVLJENA NA FORUMU ALI KOJU POZIVAM DA SE PRIJAVI :-))
13. Bab
14. n&a
14. Thaia28 (i bebica)
15. Mare41
16. Gardena42
17. Marnie
18. Tlatinčica
19. Tikica69 (plus sinček - i meni je žao što te nisam vidjela a i sina upoznala :-(
20. Sretna35
NE znam jesu li bili AuroraBlu i Charlie (vas nisam uspjela vidjeti čini mi se, ma kasnila sam!?)
Vau Kadauna, svaka čast...
Meni je bilo predobro, tak sam se fino napričala s dragim curama, da se nadam da ćemo ovo što prije ponoviti.
pusa svima curke moje ! :-*
uvijek mi je žao što ne mogu biti s vama...to mi ostaje vječita tiha patnja :-(
a posebno na ovako impozantan broj i krasno društvo :)
...ali svejedno vas moram pozdraviti do slijedećeg puta:coffee::bye: