i još napad na jadnu šniki kojoj je došla svekrva.. pa šta će reći ljudi kakvi smo mi to Primorci ?!? ccccc...
Printable View
i još napad na jadnu šniki kojoj je došla svekrva.. pa šta će reći ljudi kakvi smo mi to Primorci ?!? ccccc...
Samo da znas, ti si me najvise razocarala! Veselila sam se da necu biti jedina Rijecanka tamo, a ti nedosla... :nope:
A, ne, ne, ne! Nema napada na sniki. O Seherezadi sve najbolje pa tako i o njoj. Promaklo mi je da je bila sprijecena zbog sveki. Zbog sveki bi se sasvim sigurno i Seherezada zrtvovala. Zato njoj, sniki znaci, pisemo opravdano!
iskupljujem se kavom u Rijeci (još 8 dana i eto meeee)
A je, coolerica se ispričala, a nije bila napeta ispričnica:-), Evo još da ispravim da uspavana nije ona koju si optužila:-), i možemo zaključiti zg kavu pozivom na riječku:-)?
draga moja Aurora*:heart:, bas mi je drago sto si me nagovorila da dodjem na forumsku kavicu pa makar i samo na kratko. uf, bas mi je bilo zao sto ne mogu duze ostati.
tako sam sretna sto sam ovako slucajno napokon uzivo upoznala Dodirko:heart:
nasla se tu i moja stara poznanica aenea:bye:
ljufi i Gabi svaka cast na prefinim kiflicama:naklon: i jos jednom veliko hvala na medijskim istupima
i ostalom drustvu koje sam upoznala saljem puno pozdrava, posebno nasim dragim trudnicama:heart:
može mare!
aurora, kao dugogodišnja zapisničarka skidam ti kapu za dobro obavljen posao
Svaka čast slatkoj i predanoj zapisničarki na ovom iscrpnom i hvale vrijednom izvještaju.... da ne spominjemo i njen put... :klap: :klap:
A što se tiče trbuščića... zato sam i mijenjala mjesta sjedenja pa bi po "Dodirko receptu " uskoro trebalo biti puno trudnica s ove kafice :heart: ...ja se nadam da sam proširila virus.. (a imala sam i pomoć :yes: )
Puse svima