ja bih isto vidjela site
Printable View
ja bih isto vidjela site
imas u njenom profilu!!!stvarno su slikice prekrasne!! :D
ja sam bila kod frendice, uredjivala je malom sobu, 3 oslikana zida (prostorija cca 12 m2) platila 500 kn. Na zidu su mede, autici, slonici, neki puteljci, meni se ucinilo slatko. N eznam tko ej to radio, sumanjam da je akademska slikarica, neka mlada studentica
ja osobno ne bih ni dala vise od 500 kn, jer moj mali sve zidove sam farba :lol: a 2 500 kn makar i autorsko djelo (koje iznimno cijenim) je meni preskupo iako da imam love na bacanje ok.
Kukice koliko ti mislis da vrijedi , daj ti konkretnu ponudu (by the way likovi su ti prekrasni)
ma nije meni bila namjera reklamirati se ili tražiti posla. htjela sam provjeriti koliko je to važno mamama i tatama ili njihovim klincima... i odlučila ne ulaziti u taj posel.
bila je to jedna ideja... treba probati...
sad imam drugu ideju. mislim bolju :D
bok :love: svima
nadam se da će lada uskoro dobiti svoju igraonicu pa bih te i ja molila link.
500 kn je tužno malo
da, samo kaj puno ljudi to tak ne gleda....rekli bu ti: 500kn za to kaj tu malo pofrbljaš po zidu?!? a s druge strane će bez problema kod frizera ili automehaničara ostaviti 3x više jer to je "normalno" i "to su te cijene"...
sustav mjerila u našem društvu je žalostan :(
kukica, tek sam sad vidjela ovaj tvoj post na temu oslikavanja zidova.
mogu ti samo reći da apsolutno razumijem o čemu pišeš /ja sam graf. dizajner, završila grafiku na primijenjenoj, pa studij dizajna, crtala na akademiji../, posao ilustratora kod nas na žalost nije ni blizu cijenjen kao vani, a imamo vrhunski talentiranih ljudi koji ovdje jedva preživljavaju od toga što rade. a vani je situacija takva da neki pristojno žive recimo samo od oslikavanja dječjih soba, i najnormalnije je da angažiraš nekoga tko se s tim profesionalno bavi da ti to napravi..tzv. mural paintings.
kod nas ljudi također uopće ne razumiju što to znače "autorska prava" zbog čega i ja u svom poslu često imam problema.
što se tiče oslikavanja zidova; naravno ja ih imam plan oslikati sama i mislim da je gušt svakome tko ima volje, želje i talenta da to sam napravi u sobi djeteta /ma dovoljna je i samo volja!/. ali ako ne, apsolutno podržavam da se za to angažira profesionalac i napravi čaroliju na zidu :)
i zato samo naprijed, ilustracije su ti prekrasne, i nadam se da će pasti koja narudžba ;)
kukica, pridružujem se pohvalama za predivne slike iako mene zanima nešto drugo ali da sad ne otvaram novi topic pitat ću tu da li netko zna gdje mogu kupiti zidne tapete a da su u veselim bojama i dezenu. Ne bih farbala zidove ali bih nekako htjela ukrasiti dio zida oko krevetića.
Kukica, ne placi ;) i meni je koma kad mi netko kaze ovjera prijevoda pa to Vam je tak skupo..moze li jeftinije? ko' na placu, a to sto sam majstoru za 3 min dala 400 kn to je normalno, jer ja recimo ne znam popraviti bojler npr. Ali to je tako kod nas.
Nego, sto htjedoh reci, zasto ti svoje usluge ne bi ponudila igraonicama, privatnim vrticima (kazem privatnim jer znam da oni mjesecno kostaju oko 1000 i nesto kuna pa pretposatavljam da im to nije problem)...
Evo rodjeni sam PR!
već sam ja odustala od toga. a da sam počinjala, počela bih od dječjih soba, a onda igraonice i vrtići...
hvala
hej kukica, meni su stvarno prekrasne tvoje ilustracije. malo, malo me podsjećaju na jednu ovdje jako poznatu ilustratoricu (sandrine - piše se 100drine, ne znam možda ju i znaš - http://www.100drine.com/ ).
Trebala bi otvoriti neku galeriju i slikati na raznim podlogama, kao ova koja je ovdje pravi hit...
Inače vidim da si diplomirala na animiranom filmu - mi u Bruxellesu od 4-14 svibnja organiziramo tjedan hrvatskog filma (i jedan dan je predviđen za animirani film), ne znam bi li bila zainteresirna predstavit ga (?).
A inace mene su tvoje ilustracije skroz oduševile. Kad odem u zagreb idem odmah potražiti tvoje slikovnice... Upravo smo u zagrebu uzeli novi stan i bila bih strasno zainteresirana za slikannje jednog zida - javi se ako bi bila zainteresirana i kad vidiš prostor mogla bi mi dati okvirnu cijenu... ja bih bila strasno ponosna imati nesto takvo na zidu
hvala na linku, ilustratorica je genijalna!!!!
u vezi filma - rado bih ga poslala malo u svijet. još jadan nije svijeta vidio, samo stoji doma.
reći ću našoj PR osobi koja organizira taj event da ti se javi... odnosno mogu tebi dati njen e-mail.
Bilo bi super, posebice ako imaš film u formatu za projekciju. Ne znam u kojoj je mjeri do sada program finaliziran ali uvijek vrijedi probati.
A glede zida?
imaš pp
thanks kukica - imaš odgovor.
moja navala kreativnost me dovela do ovog topica... i sad gledam datum i baš me zanima dal kukica slika po zidovima jer kolko vidim po netu
sad je to jako došlo u modu i skupo se plača! a vi o tome pričale prije 5-6 godina! baš zanimljivo :-)