Da li femara ide na recept i koliko se placa? Nasla sam 3 god stare informacije da je kutija od 30 tableta 950 kn. Meni ih treba 10. Savjet?
Printable View
Da li femara ide na recept i koliko se placa? Nasla sam 3 god stare informacije da je kutija od 30 tableta 950 kn. Meni ih treba 10. Savjet?
Ljekarna brezice, femara 22,70 eura
Cure, nova sam u vašem društvu, iako imam utakmica u nogama. Čitam i nikako da pročitam kako s lijekovima iz Slovenije preko granice? Po osobi možete unijeti 1000 kn. Ako idemo nas dvoje, ne možemo kupit niti cijeli gonal pen od 900 jer je to preko 2000 kn. Sve ostalo je švercanje. Je li ja to dobro zbrajam ili sam luda?
cure molila bih vas za pomoc,da li je neko od vas koristio estrofen tablete od 2mg u zadnje vrijeme i ako neko zna ima li ga u Hrvatskoj kupiti.Ja sam iz Bosne i kod nas ih nema,nema ih u nabavaci a hitno mi trebaju te tablete.
smarija ja idem do grada pa cu ti pitati koliko to kosta, ako ima kako da ti posaljem?[B] Perice ne znam kak je sad sistem ali ja prije tri godine nisam imala nikakvih problema sto se tice granice i prenašanja lijekova!
Pa ima normalno kod nas estrofem 2mg. Ja sam uvijek taj koristila, i u svakoj ljekarni ih je bilo
E što se tiče ljekarne Brežice, rekli su mi da za Femaru trebam recept...pretpostavljam da je tako i za gonale ili? Da li prihvaćaju da im ostavim kopiju povijesti bolesti, i protokol iz kojeg se vidi koji trebam lijek?
Snupi hvala ti na odgovoru ,evo uspjela sam ih naci u Novoj Gradisci bezveze nazovem ljekarnu i teta kaze da ih ima i ostavice mi dve kutije.Nije to ni toliko daleko od Banja Luke nekih 100km. :love2:
Vrci i na nekom sajtu sam na nasla da jedino rade isporuku za Hrvatsku,u Srbiji i Bosni ih nema u nabavci zadnjih godinu dana,zbog cega pojma nemam
nije problem recept, treba samo onaj crno bijeli, nego ne znam kak je sad sistem sa carinom!
Koji crno-bijeli? Jel to za sloveniju isto?
Meni to ne moze privatnik dati... na temelju cega onda mogu u slo kupiti?
Joj znam na sto si mislila. Svejedno to nemam,od svoje mpo sam u povijesti bolesti dobila sto trebam uzimati. Na temelju toga mi je do sad soc gin sve pisala.
Ne znam kako ce biti s femarom,ali ako ne mogu dati idem probati s tim papirima u Brezice
Veci za kad trebas tu Femaru , zvat cu ljekarnu i pitati kak je procedura sto se tice nje?
Za neka 3 tjedna... meni su na mail javili da je ima i da treba recept. Ali kad sam pitala jel moze bilo sto drugo od dr onda mi vise nisu odgovorili
Ili me nisu razumjeli :-D
ako treba zvat cu nema problema, samo mi javi kaj sve budes trebala i koje doze da znam tocno pitati!
Vrci odnedavno na trzistu postoji lijek Letrilan od Belupa, djelatna tvar je letrozolum 2,5 mg kao i kod Femare.
Ne znam za sto je registriran, ali mozda da probas vidjeti sa soc ginekologom jel mu moguce izdati ti recept za taj lijek.
I inace da provjeris mozes li kupiti Letrilan, navodno je znatno jeftiniji od Femare...
Snupi, ajd ako ti nije problem,trebam 10 tableta femare. Samo to.
Maca,hvala na info,idem googlati :)
zovem sutra pa cu pitati!
Jesi mozda sto saznala?
vrci poslala sam mail u Brežice u Ormožu nemaju!
Mene su Brezice s drugim mailom ignorirali. Samo sam dobila odg da je femara 22,71 euro i da je imaju i da treba recept.
Kad sam pitala za bez recepta,a na temelju povijesti bolesti i protokola,sad me vise ne razumiju :D
onda ti budem zvala popodne pa ti javim!
cure posto ubrzo idem u sloveniju na konsultacije u sklopu kojih cu i dobiti shemu pa planiram kupiti usput i lijekove pa me zanima kakva je procedura prelaska granice sa lijekovima koje nartavno moram prijaviti .
Femari je i dalje cijena 950 kn / 30 komada u kutiji. Pitala sam za LETRILAN, 525 kn, isto 30 komada. Sa više strana potvrđeno da je isti lijek, a koristi ga i CITO. Na splitskoj temi, forumašica je pisala da će za 15-ak dana Femari bit snižena cijena. I mene zanima kako to ide u Sloveniji, treba li recept, šalju li poštom ..... Ako šta saznaš, javi! Ako je kome usput, i može se kupit, bilježim se.... :-)
Lea,hvala na info za letrilan. Kad dobijem info za sloveniju,ja definitivno idem tamo ako necu dobiti na recept kod nas (onda se ne placa,ak socijalac da recept jel da?). Naravno,ako Slovenci daju :)
Kad tebi trebaju?
A jeste li kad probale na Forumu udruge Beta pdf Daruj-kupuj-prodaj?
Ja sam svojedobno znala tamo nac (1 ili 2 x sam kupila, nemam neugodnih iskustava), a vidim da je i sad aktivan oglas 10 kom Femare za 150 kn...
To ću pogledati ako drugo ne uspijem, hvala.
Zapravo bih najradije da ili dobijem od soc gin (je li to kome uspjelo uopće?) ili iz Slovenije, pa da višak podijelim...
Vrci nisam stigla , a kaj tebi treba i recept, ako da probat cu ti ga ja nabaviti ali mi u inbox napisi svoje podatke, ako dođes u subotu na trg pa ti ga dofuram!
Nazalost nema me u subotu, nisam u hrvatskoj,bas se pogodilo :(
A nista, otici cu u brezice ako nista ne postignem kod socijalke, pa cu vidjet na licu mjesta
I mene zanima to sa receptima. Zadnje vrijeme znam više cura koje su dobile na crveni recept, bez plaćanja. Odavno sam čula, a tako je kod moje ginekologice, na recept ide samo za onkološke pacijente. Dobijem bijeli recept i kupim u ljekarni. Bez bijelog recepta ne može. E sad, kako neki daju, a neki ne, ni ja ne shvaćam.
Nadam se da će mi trebat krajem 5.mjeseca.
Moja gin je bila na go. Pitala sam sestru iz druge smjene,usput,jel daju femaru na recept. Kaze uobicajeno ide klomifen,a ne zna kako u mom slucaju.
Al ako ne ide na besplatni recept,mozda daju onaj da sama platim. Ili daju Letrilan.
Ali najvise me zanimaju Slovenci. Kako kod njih ide, cak ne samo za femaru,nego i npr za gonale. Luci je vecinom skrabao svoje recepte,nekad samo rekao "kupite xy gonala". Betaplus samo napise u povijest bolesti. I sto sad?
Onda si ti poslije mene,stignemo se dogovoriti :)
Ne znam kako ide sa receptom za Letrilan, bijeli mora bit, za crveni ne znam može li. I mene zanimaju Slovenci, nikad nisam imala nekoga da je to ispitao do kraja. Ako šta otkriješ (i uspiješ kupit), može bilo kakva kombinacija. :-)
eto zvala sam Brezice ljekarnu stanje je ovakvo Femara 30 komada kosta 22.56 bio recept crveni , plavi ili žuti cijena je ista!
Znaci nekakav recept trebam. Ok,hvala :)
da moze biti bilo kakav cijena je ista ali ti treba recept!
mi smo kupovali u sloveniji
moraš imati recept
ja sam ga dobila od dr.R. (i u Viliu i u Betaplusu)
Hvala svima. U pon ili ut idem do soc gin. Ako ona ne da recept na hzzo,trazit cu ju obican,da ja platim.
Ako ne da,nek mi ga pisu u betaplusu
Cure, imam li pravo na lijekove na recept ako idem van države (privatno) na iVF?
Zna li netko koliko košta 1 amp. Menopura a koliko 1 amp. Cetrotida? Bar otprilike.
Ako na postupak ideš vani ili privatno, tada lijekove kupuješ sama o svom trošku (dakle, ne na recept preko HZZO-a). Cijena Menopura je od 150 kuna, a Cetrotide čak i više. Možda da se raspitaš po ljekarnama jer cijene mogu varirati.
hvala na brzom odgovoru! :-)
[QUOTE=m2b;2400246]Cure, imam li pravo na lijekove na recept ako idem van države (privatno) na iVF?
Zna li netko koliko košta 1 amp. Menopura a koliko 1 amp. Cetrotida? Bar otprilike.[/QUOT
menopur je 150 kuna, cetrotide 323. ako uskoro ideš u postpak mogu ti pokloniti jedan cetrotide, jedino mu je rok trajanja 05/2013
javi mi na pp ako trebaš