Sviđa mi se Vilim, bilo je i na mojoj (široj) listi.
Printable View
Sviđa mi se Vilim, bilo je i na mojoj (široj) listi.
Meni se sviđa, a i M. isto. :love:Citiraj:
Jelka prvotno napisa
LeiA, hvala na podrsci :love: Kod nas je za kcerku isto bila opcija Leia.Citiraj:
LeiA prvotno napisa
Uvijek sam htjela imati blizance koji ce se zvati Luke i Leia :) ;) :)Citiraj:
gigamama prvotno napisa
Naš se mali miš zove GRGA,ne Grgur,jer bi opet svima na kraju bio Grga,i to je bila tatina ideja,meni se odmah dopala.A da je bila cura bila bi TONKA,to je bila moja ideja,a i tata se odmah složio-kak smo ja i MM "dogovorni",čudo jedno!A nadamo se da će jednog dana i Tonka doći nasvijet! [/u]
buduca mama nova na forumu...evo koja ideja glede imena za decke:
Kuzma
Edo
Vito
Lav
Pjer
Andrija
Jakov
Maro
Frane
Jakša
Max
Sergej
Ernast
Tvrtko
Tito....
nadam se da je od pomoci....... :) :) :)
Za prvu bebu uopće nismo imali mušku opciju imena. Ništa mi se nije sviđalo, svaki drugi je bio Luka. Na kraju sam našla spasonosno LUCIAN.
Sada pak otprve imam soluciju za muško ime - VITO, a muči me žensko.
Inače sviđa mi se još i Adrian (MM ni da čuje), JAN, BRUNO. Problem je što imamo prezime uz koje malo što paše, a muški ga mora nositi uz ime do kraja života.
Usput, imam frendicu čiji se sin zove Zen. SVI su se čudili kad su prvi put čuli. Mi se često družimo jer su vršnjaci i što više pričam o njemu i izgovaram njegovo ime svi su se NAVIKLI i nikom više nije čudno. On je jednostavno... Zen. Kao što bi vaš sin bio jednostavno... Anakin! :heart:Citiraj:
gigamama prvotno napisa
Ja znam jednog psa koji se zove Zen 8)Citiraj:
LeiA prvotno napisa
Za muska imena su mi favoriti za sad
Robert,
Viktor,
Rudolf,
Oliver, ( to je sa slovom "r" ) a bez tog slova razmisljamo i o Daniel ili David...
sad sam u dvadesetoj nedelji, jos neznmao dal ce biti decko ili cura .. ( a ja se potajno nadam jednom malom robertu.. hehheh ) :roll:
Ja znam jednog koji se zove Sara.Citiraj:
Mala01 prvotno napisa
:lol:Citiraj:
LeiA prvotno napisa
nama je jako lijepo.Citiraj:
btw-jel kome lijepo ime kian?
već duže vrijeme nam je u užem krugu kao potencijalno ime za sina, ako ćemo ga imati ;)
Budući da sam pokrenula ovu diskusiju oko muških imena koja imaju "r" u sebi, samo da kažem da se u međuvremenu mali miš rodio, i zove se Ivor 8)
Cestitam!!!!! :DCitiraj:
Mala01 prvotno napisa
i mi se pridruzujemo cestitkama !!!!!!!! :D :D :D
jel mali Ivor dobar? kako ti prosao porodjaj? :)
Hvala, hvala svima!... dobar je, jede ko lud, porod ok... ali nećemo sad ovdje zatrpavati topic o muškim imenima sa rođenjem našeg malog Ivorom :mrgreen: (ima neki drugi podforum za to, zar ne? malo ću pregledati pa možda napišem koju riječ o porodu ako stignem-dok je još friško).Citiraj:
Gabriela prvotno napisa
Samo sam htjela reći kako smo se konačno odlučili za ime (još u bolnici kad su mi ga donijeli prvi put nisam znala :roll: ), no kad smo došli doma, tata i ja smo zajedno odlučili da nam je Ivor ipak favorit.
Baka je već naša nadimak za tepanje: Ivorko!! :lol: očito se to ne može izbjeći koje god ime da daš djetetu.
Mala01, čestitam!! :D Pa što si tako samozatajna, brzo otvori topic na čestitkama, a onda čim uloviš vremena čekamo tvoju priču na pričama s poroda. :love:
Rezultati amniocenteze pokazali --- jos jedno musko --- i mislim da ce se zvati Ivor, o tom imenu vec razmisljam par godina....
mi nikako da nademo musko ime, zapravo postoje 2 varijante, al nije definitivno odluceno, za curicu od prvog dana imamo ime i necemo mjenjati, al nekako nam musko nije leglo kak spada, nadam se da cu naci nesto ovdje do onda (jos nisam, sorry cure)
problem mi je sto me imena podsjecaju na osobu koju znam sa tim imenom i automatski to ime otpada, jer ne zelim da me djete podsjeca na nekoga, pogotovo ne nekog ne simpaticnog lika
ne znam, mozda previse kompliciram (kako mi MD kaze za sve stvari)
inace varijante su: Marino ili Roberto
super!!! možda će se jednom naći njih još koji imenjak 8)Citiraj:
Rianea prvotno napisa
Evo imojih za dečke:
Max
Bjorn
Kael
Jens
Gael
Ako neše bude dečko, bit će najvjerojatnije Soren.... :P
...ali i ovi ostali su još uvijek u užem izboru.
Bilo je tu trazenja....
nekad su nam se svidala imena poput
TREVOR, ERIK, VILIAM, NOA, IAN, TIM, TIMOTI....
i onda smo naisli na Noel i mislimo da ce tako i biti!
Znaci NOEL! :)
Osim u slucaju da kad se beba rodi, nekako skuzimo da nasa beba ipak "nije" Noel. :)
Ma nazovite vi dečka Borna, ono svakako sadržava slovo r , a naš je favorit! :D
:roll:
meni su za sad u uzem izboru Borna i Lucian.
dragi o tome nema pojma, jadnik ne zna sto mu se sprema :lol:
ja nikako ne mogu izbaciti iz glave kad sam u svoje mlade dane :roll: izlazila u "sokol" na m striptiz
onda su plesala 3 decka koja su se umjetnickim imenima zvali:
Dominik, Patrik i Leon
a u zadnje vrijeme su to aktualna m imena
meni se svidaju sva tri ali...mislim da ne moram objasnjavati zasto ne dolaze u obzir :lol: :lol: :lol:
Meni je predivno Lars (mada sumnjam ako ikad budem imala sina da će MM htjeti uzeti to ime) i Santiago (Jakov na španj.)
A-ha! Indi tu te nađoh! :mrgreen: A šta ako ti je sada u bušini curica?
Meni je lijepo ime Riano ili Rian.
Darian
lars se cita laršCitiraj:
Indi prvotno napisa
Ne mogu vjerovati! U tolikoj hrpi postova niti jedan Marko! ;)
men je Teo lijepo- kratko i jasno, kako imamo dugo prezime nekako mi je to imence piraslo :heart: (normalno ako bude mali dečkić).
Curke,
još malo imena, Lukas i Izak.
Mi očekujemo bebicu (36 tjedana), ne želim znati spol, imamo ime za curicu (Tara), a za dečka smo još uvijek neodlučni.
Imamo curicu Niku, 5 godina, isto nismo htjeli znati spol, imali ime samo za curicu, a da je bio dečko malo bi se "strpio" za ime.
Meni je nevjerovatno kako mi se jedno ime svidi, a onda sutra ujutro ne mogu vjerovati da sam pomišljala da tako nazovem svoje dijete. Zatvoreni krug....
mama iz Osijeka
Casper, prvo mi se nije svidjelo, a sad mi je baš simpa..
Danas sam čula za momka koji se zove Timotej ili Timoti-simpa
Rino :D
evo i mojih prijedloga.
nekako mi je teže sad za dečka kad mi je gin. rekao da je najvjerovatnije dečko a mi smo ga do sad zvali tonka jer smo mislili da je curica.. :oops:
ANTONIO (svi bi ga zvali toni a moj bi ga tata zvao ante pa bi me to živciralo, možda samo toni! ma nije ni ante loše nego mi se dida teko zvao pa mi se to neda!)
LOVRE
LUKA
MAROJE
MATIJA
DUJE (nije loše ali me previše podsjeća na duju iz big brothera pa... :mrgreen: )
MARKO
mm kaže ak bude sin bit će LUKA a malena ak bude IVONA