evo da i ja prijavim....jučer mi je bila punkcija nakon femare + 4 dana po 3 menopura, 1 js, za sada u labu sve ok, čekam kad će biti transfer....
svima šaljem pozitivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
evo da i ja prijavim....jučer mi je bila punkcija nakon femare + 4 dana po 3 menopura, 1 js, za sada u labu sve ok, čekam kad će biti transfer....
svima šaljem pozitivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mare157 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tantolina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i svima ostalima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo i od mene puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima!:zaljubljen:
Svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~posebno mojoj Dani~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I od nas! :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart::zaljubljen:
i svima ostalima :heart::heart::heart:puuuuuuunooooooo~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~
dani 82~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~
maja-st~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~
evo malo za sve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tiki_a di si?
Cure evo da napokon i ja za listu prijavim da u subotu krecemo s klomifenima, idemo na aih :) svima vibrice saljem ~~~~~~~~~~~~~~
Evo ja došla, sve je OK idemo na odmrzavanje, sljedeća kontrola ponedjeljak.
Svima puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~ i onda još puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~ pa još više ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
Ja cekam da me nazovu iz bolnice u koliko sati danas da dodjem na transfer zamrznutog embrija.Trebali su me nazvati izmedju 9 i 11 a evo jos niko ne zove pa se pocinjem brinuti.Imam zaledjenih 9 embrija.Nadam se da ce barem jedan prezivjeti odmrzavanje.
Alma za poziv ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
naravno da ce prezivjeti i ostati kod svoje mamice
Evo malo i od nas~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima u postupcima i čekalicama!!!:heart:
Dragoj Dani ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za blastice!!
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan početak i još uspješniji završetak ;)
Cure evo i od nas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:-D:-D:-D
za sve čekalice koje čega~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart:
Dani ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ZA BLASTICE!!!
Evo sad dosla iz bolnice.Vracen jedan blastic,cimer mu na zalost nije prezivio odmrzavanje(zamrzavani su po 2 pa sam imala sansu da oba budu vracena).Nastavljam dalje sa Utrogestanima 3X1 i sa Progynova 4mgX2.Beta je 08.02.Ostalo mi je jos 2 embrija u stadiju blastociste i 5 osmostanicnih.Kupila sam 3kg cvekle(ovdje sam negdje procitala da je dobra za endometrij),pa cemo vidjeti hoce li biti ''treca sreca'':)
Stavite me u cekalice bete... 08.02.:)
dani ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~ za blastice
alma_itd ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ za betu
Charlie hvala. Evo m završila na 9dc i dr kaže da je sve ok. Idemo dalje!
sumskice moja, hvala ti puno, puno, puno!! Imaš pravo, ima nešto i u stanju u glavi!!
dani biti će to turbo blastice!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Za transfer 5 dan i za 9 mj da ljubiš bebicu(bebice)!!!
Snekica :-*
Ja sutra ponovo folikulom. i vjerovatno štopericu navečer. Punkcija u nedelju. Kako neću imati internet, molim vašu pomoć, pozitivnu energiju i vibre za što bezbolniju punkciju (nemoguća misija :lol:), za super js i tulum u labu od nedelje pa do transfera!
I pošto se ovdje pomalo zahuktava situacija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve hrabrice u on-go, sve u postupku, i čekalice bete!!
SIJEČANJ 2011.
Marina25 , 1. ICSI, Cito
Zvončica1976, prirodno (nakon 2x IVF, Petrova)
Mpac2006, 3.ICSI, poliklinika Vili (nakon 2xICSI, Pol. Vili)
DANAS, - 1. stimulirani IVF (nakon 6x klomifenski IVF)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
Juliette, 28.01.
Sanja1, 31.01.
Iva Mia 2009, 01.02.
Dona, 02.02.
Frodo, 03.02.
Nora77, 04.02.
Tikica69, 05.02.
AuroraBlu, 05.02.
Tantolina, 07.02.
Miba, 07.02.
Alma_itd, 08.02.
Mojca, 10.02.
Vala mala 11.02.
Čekalice F(ET)~~~~~~~~~~
Niki
Dani82
Maja_st
Amyx
anaea 40
linalena
mare41
Slatkica
Čekalice punkcije~~~~~~~~~~
Mare157 30.01.
Pikalice~~~~~~~~~~
Tanja.V
Bab
Maja Lena
Seka 35
Klomifenke/ femarke, AIH, prirodni IVF/ICSI ~~~~~~~~~~
zlatta, zeena, andream, kitty, eva133, tikki
Šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
Lua, taca70,
ON-GO~~~~~~~~~~~~
2. mjesec :Vita22, vedre, Ruža82, đurđa76, Maybe baby, plavuša 007, zlatta, trudyC, 3. mjesec: Cannisa, bugaboo, snekica, 4. mjesec: Šumskovoće, Crvenkapica 77, Tasha, marisela, klikica, goga69,Prolječe: Iberc, Mia Lilly,
Hrabrice, tužnice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
Mery0908, dani39, chiara, morskavila, malena72, Tiki_a, Vala mala, Venddy, jadro, rikikiki, ptica1, sonječka, zlatica, mala bu,
Gizmos, hvala za listu.
Mare, još samo malo, evo ~~~~~~~~~~~ za što bezbolniju punkciju.
andream, prepala sam se kad ja to moram na punkciju:-), pridružujem se s ~~~~~~~za drugu mare
i dodajem ~~~~~~~za bete juliette i iva mia
Obavijest pacijenticama.
Za vađenje krvi za pretrage na HIV i hepatitis ABC u Petrovoj 3, od sada se treba naručivati. Moľe se osobno il netko od članova obitelji ili treća osoba uz uputnicu, ime i prezime, matični broj osiguranika iz zdravstvene iskaznice, adresa, broj telefona ili mobitel, br. faxa ili e-mail na koji će se izdati Potvrda o naručivanju. Moľe se fax-om na br. 01/4600-338 ili mailom na narucivanje@hztm.hr. Ja sam zvala danas i imaju slobodne termine od 14.02.2011. Pozdrav.
Evo kopirala sam link od Tanjam sa PDF-a SV. DUH pa mozda nekome pomogne. Neka admin preseli na pogodniju temu (pretrage ili sl) ako je ima.
ovo je katastrofa, pa birokratiziramo se do granica apsurda!!!
Hej curke, na žalost ne stignem Vas čitati ali samo da Vam brzinski javim da sam sutra na punkciji.
Imam 6 folikula( 17,18,18,18,20,20) i još nešto manjih koje nisu ni upisivali.
Nadam se najboljem i šaljem Vam svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što Vam treba
kakvi e recepti, moj pedijatar sve još piše ručno a dobila sam jučer sve lijekove na recepte, sestra je prasnula u smijeh na spomen e zdravstva.
al zato se za sada sve naručuje, od hormona, pa do postupaka.
Ajmo mi na ljepše teme - bab, ~~~~~~~~~~~~ za punkciju sutra.
e MPO :lol::lol::lol:
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe js sutra i bezbolnu punkciju :-)
ksena, e FET do Praga:-), samo dok uđemo u EU pa da se umrežimo:-)
Sretno Bab