-
Hvala cure, drži me nada da sada znam da mogu ostati trudna i pokušati ću ponovo. Samoj sebi govorim da sam jaka i hrabra, a u stvari lomi mi se srce kada samo na trenutak ostanem sama. Plačem svako malo, pokušavam biti jaka i radi supruga, jer tek kada vidim njega i tugu u njegovim očima lomim se. Hvala još jednom na utjehi, ustvari još puno puta koji ću ovdje uz vas naći.
-
tinek, jako mislim na tebe zadnjih dana i još uvijek nemam riječi...poznajem žene koje su imale dva ili tri visoka pobačaja, a nakon toga dvije ili tri uredne trudnoće i zdrave dječice... ali zamišljam njihovu, a sada i tvoju bol i patnju koja je dio te priče. vjerojatno je prerano da te pitam, ali je li drugi put bol drugačija, veća ili identična ili...?
i sama se bojim drugog puta, pokušavamo, al nova menstruacija me i rastuži i predstavlja olakšanje (kukavički, znam).
nove mame, carlos i nana, tako mi je žao što ste nam se pridružile. moja iskrena sućut vama i vašim muževima. čitajte nas i pišite, tu smo jedne za druge u svakoj situaciji. meni je neizmjerno pomoglo komuniciranje s ovim divnim ženama, sigurno će i vama. tugujte i držite se onih dragih vam ljudi koji vas razumiju i suosjećaju, drugi nek pričekaju do perioda kada ćete osjećati da to možete. iznenadit ćete se koliko će sada takvih biti, ali sve smo mi ovdje shvatile da je to jednostavno tako jer oni ne znaju kakav je osjećaj izgubiti željeno i voljeno djetešce. i ne možete im nikako niti objasniti.
-
tinek jako me rastužilo kad sam pročitala tvoj post . :cry: :love2:
znam da su sada sve riječi suvišne, ali ako te ikako mogu utješiti, ja sam prošla dva puta gubitak moje dječice, prvi puta 35.tjedan drugi puta 27., i evo moja mala srećica spava blaženo u sobi, i svaki dan me svojim osmijehom podsjeća da imam razloga za sreću. iskreno ću ti reći ja sam bila na putu na odustanem i trudnoću s Niom mogu samo protumačiti kao dar s neba i poruku da ne odustajem! treba puno snage i hrabrosti za ići dalje i pokušati ponovno, ali uboko u sebi ja sam nekako znala da kad-tad i mene će netko zvati mama! :heart:
carlos i nana tako mi je žao što ste nam se morale pridružiti! :love2:
nadam se da ćete na ovim stranicama naći utjehu i razumijevanje, koje često ne možemo naći u stvarnom životu! držite nam se, s vama smo u mislima!
-
bzaralijepo si to napisala, daješ nam nadu!:-)
-
draga zelja,uopce ne znam kaj bi ti napisala,bol fizicku bi covjek jos nekako izdrzao al srce pukne popola.nije prerano da pitas ,al ne zelim te opterecivati s tim posto zelis opet pokusati.boli jako i placem kad sam sama jer bojim se da ce moji misliti da sam pukla ako me takvu vide.proslo je dva tjedna al i dalje je tesko.nadam se da ce vrijeme zalijeciti rane ko i zadnji put al nikad ne mozes to zaboraviti.nemoj se bojati,kazem ti samo hrabro i veseli se tome...:-)
-
NANA,to sve sto si sada napisala ja potpisujem jer sam to prosla isto tako u 20tj,i to prije dva tjedna.pisi ovdje sta ti je na dusi vjeruj bit ce ti lakse....
-
ajme, draga tinek, pa ti mene ohrabruješ u tvojim najtežim trenucima! sad mi je neugodno. puno ti hvala, predivna si! hoću, hoću, probat ću...
drago mi je čuti da ti ne gubiš nadu ni sada kad ti je preteško. uz tebe sam!
-
pa i ti moras biti jaka za nas kao i mi za tebe..kako bi inace sve ovo izdrzale,.kako bi gubila nadu kad to djete zelim vise od icega na ovom svijetu,kao i sve mi...
-
tinek i želja :love2: držite se cure! uz vas smo! :heart:
klarita :kiss:
-
carla znam kako ti je u potpunosti ista situacijija i kod mene samo kod mene je bilo dva dana pred termin a kući svaki dan je brat koji ima 8 godina visio na internetu da vidi jeli mu se seka imalo nadebljala ili je narasla znam mila kako ti je samo hrabro naprijed i ja radim na bebi i počela sam radit odmah samo hrabro ta mi smo mame najsretnije imamo svoje anđele koji nas čuvaju i paze<3
-
podrška svim mamama anđela
-
drage moje,eto dobila sve nalaze briseva i bolje ne moze,al dobio je i mm isto tako danas nalaze bris uretre-uredan,al zato nema koju nema bakteriju u ejakulatu.dr u vinogradskoj je rekla da su mu nalazi prestrasni da ce na antibiotike duplu dozu,i poslije sumamed...pa svi brisevi poslije terapije.
al isto tako nam je rekla da smo sada na dobrom putu da kad ovo izlijecimo da nema razloga da sljedeci put ne bude sve u redu s trudnocom.koliko god mu je sada tesko a i meni,bar znamo jedan od vrlo vjerojatnih razloga zasto je bebina posteljica bila upaljena,i zasto nam se ovo dogodilo.eto napisala sam ovo iz tog razloga sta ispada da nalazi mokrace ipak ne otkrivaju sve bakterije i jos puno puno toga,vec ti nalazi ejakulata.
eto koliko je god tesko,bar sada znamo na cemu smo.
-
Tinek mi smo dugo mucili borbu sa bakterijama, ali mi nije jasno kako su tvoji nalazi sterilni a kod muza ima bakterija. Kod nas bi uvjek kad bi moj muz imao naprimjer enteroccocus u ejakulatu i meni bi ga u cerviksu nasli...i uvjek smo se obadvoje lijecili i odnosi sa kondomom tako da u slucuja da jedno izljeci da drugom opet ne predje ...