koliko sam shvatila tinek priča o odnosima u trudnoći a ne sada nakon...
Printable View
Boxice ja nisam ni mislila na odnose nego opcenito da se odmara i da se nezuri na posao, jer kazu da se zena treba oporaviti od poroda 40 dana
ma kakvih 40 dana rogovi ce mi od dosade narasti,a sto se tice mirovanja ja sam vec nakon par dana po izlasku iz bolnice kucu okrenula naopacke,zivci valjda jos je muz ko za inat morao raditi nocne.mislim ak pocnem raditi malo cu se rasteretiti i mozda manje misliti na sve sto se dogodilo.
:yes:draga moja mislim da sve mi koje smo ovo prosle jednom pusemo na hladno,al zar kod vas nema neke privatne poliklinike koja bi to popratila malo bolje,mislim slj.trudnocu...al opet mi smo u zgb pa vidi koliko nas je samo ovdje .ja cu uskoro seliti u novi stan pa ak ces ikad dolaziti u zgb na neke kontrole,imas krevet kod nas doma...
danas tocno mjesec dana kako me moj mali drugi andjeo borna napustio,svijeca gori za njega da ga bog cuva,a ja sam tako nekako prazna i samo si mislim kako bi danas imao 26 tjedana.maleni moj mama te puno voli....
tinek hvala ti :heart:
pitala si me za privatnu polikliniku, ma ima toga, kod nas svi ginekolozi koji rade u bolnici imaju i privatne ordinacije, al kao i svaki manji grad naspram Zgb tako i mi nemamo previse mogucnosti, opet u velegradu ima vise izbora , bolje su bolnice, opremljenije , imate doktore koji se bave rizicnim trudnoćama, opremljeniju i suvremeniju neonatologiju i da nenabrjam dalje...
neznam sta da ti kazem tinek, drzi se i cuvaj,znam da je tesko, tvoji te anđeli cuvaju a i ti ces njih jednog dana sigurno:love2: