mislila sam da li se ima neki osjećaj dolje....a sama nemam pojma, doktor me svaki put pregledava ali 4 tjedna od pregleda do pregleda mi je jako dugo.
mislila sam da li se ima neki osjećaj dolje....a sama nemam pojma, doktor me svaki put pregledava ali 4 tjedna od pregleda do pregleda mi je jako dugo.
osjećam neku nelagodu dolje , odmah pomišljam na najgore.
mila, a da odeš mimo tih 4 tjedna na pregled, čisto informativno? da te dr. malo smiri, pogotovo ako te neugoda prati?...
idem sada u srijedu, pa ću sve pitat doktora.
ma još uvijek razmišljam jel da nosim komp ili ne.... jer mi mobitel jede kune nenormalno a nisam si nikakvu tarifu složila za njega za net..
možda osposobim onaj mali pocket pc + stick od vipa i prošvercam ga u bolnicu, pogotovo ako me opet ostave, jer ću izludit tamo čekajući da se nešto dogodi a i farma na faceu će mi crknut :)...
tamo te samo veseli, dok netko novi dođe, zašto je došao i kako, dok se neko porodi, pa se ide gledat bebica itd :) baš smo babe :)...
jesi ti išta spavala.rano si na forumu.a moja farma davno propala.heheh odnosno face.na odvikavanju.izbrisala sam ga ima vec 7miseci. :)
..zaspala u ponoć, pa na pi-pi svakih sat vremena, još me i taj kašalj tuši.. stari se usto u pola 6 mora za Ivanić za posao, pa s njim pila kavu.. pokušala opet leć, a ne ide :) tako da nema više spavanja :) pogotovo ako Noa ide doma sa mnom...
(a i trudim se osposobit ovaj pocket pc + stick od jutra, 15 puta sam zvala službu za korisnike, a kad ono problem u windowsima :)...
uff mene je farma ubijala, znala bi se po noci dignut za pobrati da mi ne propadne. uff sad sam se opet zakacila na neko slicno sr...e !
pa ako osposobis stick, ponesi laptop, bar cemo bit u toku sta se sve dogada!!:mrgreen:
a i stigneš još namistiti neku tarifu. :) pa da budemo u toku što se događa.
ma i ako ne osposobim, ja se javim mobom, šta sad nek jede kune, pa ne ide se rodit svaki dan :)..
sama sebe uvjeravam da idem rodit danas, i da neću doći doma :)
...i ja sam se navukla natrag na farmu, a šta ću, po cijele dane doma, pogotovo preko zime.. :)..odustala bila lani, pa se opet u trudnoći navukla :)
andynoa,tebe mi je tako zanimljivo citat,aj pisi svoj blog,bio bi hit!!!! :)
..razmišljala sam o tome još davnih dana, ali nikad nisam našla vremena za to.. nek nam tu daju da otvorimo temu npr. pisarije, pa ću bez problema vam prepričavati svoje dnevne doživljaje.. :)
a sad se odjavljajem, hitam u B.. javim kako i šta su rekli :)
Molim bez skretanja s teme :)
andynoa, ti se moraš skulirati. Ti ne odlučuješ (a niti okolina, a ako su stvari dobro posložene - onda niti doktori) kad će dijete biti rođeno. Ono će biti rođeno kada ono bude spremno. Hodanje i rađenje ne znam čega ne bi li se potaknuo porod - samo ćeš se umoriti nepotrebno i stvoriti si frustraciju jer se ne dešava ništa. Ti još komotno možeš završiti čekajući 2 tjedna (jer je termin poroda PROCJENA i nitko ne zna točno kad ćeš roditi niti to može utvrditi ikakvim pregledom).
Stoga, polako, stani malo na loptu :) A ako bi ti porod što prije samo zato da ti drugi prestanu skakati po glavi, ajaj ženo - tek će ti poslije poroda skakati po glavi - sad ti je dobro da ni ne kužiš koliko ;)
zeljana, je navukla sam se na cityville :lol:, ako ti treba susida, javi se na pp, pa mozemo postati prike na fb! :-) :-D :klap: :lol:
evo da se vratim na temu:
zatvorena i dalje, nemogućnost amnio.. i eto doma sam.. ctg perfektan... :)
Zbog čega ne bi bilo sve perfektno? :)
Dobro ti je rekla Srecica, uređaji griješe :)
ja sam na prvi porod došla 1 prst otvorena, puknuo mi vodenjak, rodila sam 4 i pol sata nakon prvog truda (39. tjedan)
drugi porod - došla sam u bolnicu zbog krvarenja 8 cm otvorena bez trudova :-)
rodila za 30 minuta i imala sve zajedno 5 trudova (39. tjedan)