Lua, ivica_k, tiki_a :love2:
Printable View
Lua, ivica_k, tiki_a :love2:
Lua,Charlie,tiki_a jako jako mi je žao cure.
hoces ,hoces bit ces i ne brini
evo ja sad dosla sa ultrazvuka i kod mene kuca jedno malo srce
Mury, nakon kiše uvijek dođe sunce, samo možda nekad malo kasnije... :love2:
Charlie, Lua, tiki_a , drage moje hrabrice, žao mi je, drži te se! :-(
Tiki_a, stvarno sam imala nadu u ovaj tvoj postupak! :love2:
Seka35, :heart: čestitam!!!
Čitam i samo mi suze idu.. Charlie, Lua, tiki_a, Mury, ivica_k... ... ... tako vas razumijem. Moj test i beta se bliže i baš kako je neka od vas rekla samo mi je knedla u grlu od straha od te nule i ovog predivnog proljeća koje je pred nama i one poznate beskonačne boli što sve oko nas cvjeta osim našeg tijela koje žudi za svojim djetetom... toliko molim Boga i nadam se da već sada u meni jedna mrvica raste, no sumnja je sve jača i strah i sve... baš mi je teško danas onako skroz...
Bila sam u ljekarni kupiti onaj neki super osjetljivi test na trudnoću (GraviGnost Ultra, osjetljiv već na 10 jedinica). Ispred mene mama s bebom u koiicima, kupuje neke trudničke preparate za novu bebu u buši, a na blagajni do, kad sam ja tražila testove, čujem drugu svježu trudnicu kako razgovara s apotekarkom o ovim i onim tabletama za žgaravicu... dok ja kupujem ponovo i ponovo štapiće koji mi pilje u facu beskrajnim minusima...
Nemojte zamjeriti na crnjaku, u ponedjeljak je ta beta, a upravo smo saznali da mm u ponedjeljak popodne mora na tjedan dana poslovno na put i ne mogu zamisliti betu 0 i ono vrijeme poslije bez njega... Volim vas sve i želim vam da procvjetate ovo proljeće svojim predivnim pupoljcima. Pukne me tako malo bedara, pa budem bolje kad se isplačem...
Samo se ti isplači ali nemoj previše da ne naškodiš bebolincu koji ipak raste u tebi! To ti je draga moja, promjena raspoloženja koja je normalna u trudnoći! :)
Charlie, Lua, ivica_k, tiki_a :love2:
Drage moje suborke, hrabre i najbolje žene, što bih ja bez vas:love2::heart:!!! Hvala vam na lijepim riječima!
ValaMala, potpuno te razumijem, znam o čemu pričaš:love2:, ali sam nekako uvjerena da te to peru ludi trudnički hormoni, evo malo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da je to od hormona:yes:!!!!
Svima vam šaljem ogromni :kiss:!!!
možete mene pisat na on go listu za 5mj
Seka bravo za srčeko:-D:-D:-D!!!!
Lua, Charlie :-( :-(
ivica_k :love2:
Mury bit će dobro :heart:, dođe svakome takav tužan dan..
ValaMala :love:~~~~~+
seka drago mi je za srčeko malo.nadam se da si dobro i da se dobro osjećaš;puna optimizma.
vedre ,super se osjecam !
BAS jucer kazem jednoj prijateljici da nisam vadila betu ne bih ni znala da sam trudna!
stvarno za sada hvala bogu dobro ,malo grudi osjetljive i cesce idem na wc i to je to od simptoma
Joj blago tebi...mene bole cice, stalno sam na wc-u, muka mi je od jutra do mraka ...brrrrrr
čestitam svim curama na krasnim novim betama i šaljem hrpu ~~~~~~~~~za prve ultarzvučne sličice!
a onim ostalima podrška za hrabro naprijed jer poslije kiše uvijek dodje sunce!
Jutros drastičan pad temperature, boli ko da ću dobiti i mislim da je to to od mog postupka... :-(
ValaMala ma nije...ajd...bit ce dobro!!!:love2::heart:
Charlie,Ivica_k,Tiki_a, znam točno kako vam je... :-(
Hvala svima na podršci,divne ste :-*
valaMala skoro si mi izmamila suze na oci ali ne daj se, pa ti si vec trudnica! ja se molim za tebe i sve cekalice bete, i za nas koje smo podnijele puno tih negativnih stapica i ipak trazimo onaj pozitivni jer sto te ne unisti to te ojaca!
http://forum.roda.hr/threads/63936-I...26#post1836626
za sve vas koje se pitate jeste li trudne ili ne, ne brinite - u Hrvatskoj je uspješnost 47 posto, dakle svaka druga zatrudni... tako barem kaže naš ministar danas pa ako nekog zanima neka malo baci pogled, nije sve u hopsanju i vibranju, ima nešto i u propitkivanju zašto nam je situacija loša, a loša je jer se podaci očigledno lažiraju. bacite oko!
Vratili smo se sa dvije blastice i sada cekamo do 23.3
Svim trudnicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vala~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za snagu da izdrzis do bete pa da svih obradujes:zaljubljen:
A najvaznije
svim tuznicama veliki zagrljaj utjehe:love2:
lasta bravo za blastociste! Osim sto su vam dvije vratili 4 su jos i zamrznuli, ako sam dobro shvatila? Od 9 JS to je izvanredan rezultat! Vec sada vidim kako cemo poskakivati zbog tebe 23.3.! Sretno do kraja!
lasta,super...:-) sretno..
lasta, neka blastice uskoro postanu mamine bebice... :zaljubljen:
aslan, puno ti hvala, draga moja, od srca
Imali smo 9js, jedna je bila nezrela,jedna se nije oplodila i jedna se prestala razvijati. I sve su ostale došle do blastica.
Ma ja bi htjela da za svih skacemo i da ovaj podforum bude odbrojavanje do poroda:aparatic:
SIJEČANJ 2011.
Marina25 , 1. ICSI, Cito
Zvončica1976, prirodno (nakon 2x IVF, Petrova)
Mpac2006, 3.ICSI, poliklinika Vili (nakon 2xICSI, Pol. Vili)
DANAS, 1. stimulirani IVF (nakon 6x klomifenski IVF)
Lili75, 2 x prirodno (nakon 1. ICSI, 2x FET, 1.prir.trudnoča)
Vojvođanka, prirodno (nakon 4x AIH, 3x IVF, 1x sek. IVF)
VELJAČA 2011.
Mojca, 1. ICSI, Cito
Dani82, sek. ICSI, KBC Rijeka (nakon 3. ICSI)
Lela77, prirodno
Mare157, 4. IVF, IVF Centar (nakon 2 x ICSI KBC Rijeka, 1x ICSI Mb)
Potočnica 4. AIH, Sv.Duh (nakon 3 x AIH Sv.Duh, 1. trudnoča)
Maja Lena, 1. IVF, Kinderwunschklinik Wells
Amyx, 1.FET Mb (nakon 3 x AIH, 2 X IVF)
Seka35, 1.ICSI Ljubljana (nakon 1XIVF, 3x FET Mb)
Linaxx, 2. IVF, Vinogradska (nakon 1x prir.IVF, Vinogradska)
Watson, 7. IVF, Cito (nako 6.IVF, VV)
Tally, sek. ICSI, Cito (nakon 2x stim.ICSI, 1x sek. ICSI)
OŽUJAK 2011.
Sign, 1.IVF, Vinogradska
Tanjam, 4.ICSI, Sv.Duh (nakon 3. ICSI VV)
Jesen82, 1.IVF, IVF Centar (nakon 2XAIH, IVF Centar)
Delfin, 2.IVF, Vinogradska (nakon 1x IVF, Vinogradska)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
Pretorija, 12.03.
tajna30, 12.03.
Matto, 14.03.
Vala mala, 14.03.
Ja.sam.xyz, 16.03.
Matahari, 17.03.
Leva, 17.03.
MASLINA1973, 18.03.
Slatkica, 18.03.
Ježić, 18.03.
Tikki, 21.03.
Ivka13, 21.03.
Inaa, 21.03.
Pinny, 21.03.
Tinkica, 23.03.
Ptica1, 23.03.
Lasta, 23.03.
Čekalice F(ET), sekundarni ICSI~~~~~~~~~~
Venddy
Tikica,10.03.
Zlatta
Čekalice punkcije~~~~~~~~~~
Vuki
Pikalice~~~~~~~~~~
Dorina199
taca70
Arizona311
Missixty
TOMISLAVA
Šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
marnie,
Klomifenke/ femarke, AIH, prirodni IVF/ICSI ~~~~~~~~~~
eva133, aslan, kordica,
ON-GO~~~~~~~~~~~~
3. mjesec: ana1201, alma_itd, bugaboo, Cannisa, corina II, ciklama1, hop, kiara79, kriistiina,
m arta, malena72, maza975, sezen, sildad, snekica, tikica_69, Vita22,
4. mjesec: Andream, anddu, Aurora blu, Aurora*, aleksandraj, Bab, Crvenkapica 77, goga69, Iberc, ivka, iva15, katja35, klikica, LilyOfTheValey, linalena, marisela, marija_sa, modesty, milla2, mare77, Mia Lilly, nety, NINA30, Sanela-Naja, Sonja29, Šumskovoće, Tasha, tlatincica, vedre,
5. mjesec: nora77, mala bu, matahari, PIRICA, rikikiki, Sali, tlukaci5,
6. mjesec: mury, MASLINA1973, sara38, sanja1,
7. mjesec: medena8,
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
Anaea 40, anabanana, Ambra, brigitta, Chiara, Charlie, dani39, Dona, deniii, Dada-55, dadyakBda, đurđa76, ela28, frodo, inna28, innu, Iva Mia 2009, jadro, kitty, kiša, Lua, Mery0908, morskavila, malena72, miba, Maja_st, mare41, Nikolina-Zagreb, Niki, plavuša 007, palcicazg, pirica, Pea, ruža82, sonječka, šiškica, TrudyC, Tiki_a, tantolina, vanchriban, Zeena, zlatica,
Gizmos molim da mene iduci put stavis u on-go za 4. mjesec jer mi je punkcija i transfer tek tada. Hvala!
Ja bi na on-go za 6 mjesec....dogovoren postupak u Kbc Rijeka........ne javljam se često ali Vas čitam......trudnicama čestitam a tužnicama:love2: i puno snage za nove pobjede....