Milinoviću, varaš sve nas,
a istinu znaš
Printable View
Milinoviću, varaš sve nas,
a istinu znaš
samo jedna sugestija. mislim da morate staviti naglasak na to da statistike nisu točne, da lažu. jer neupućeni u problematiku (a takva je većina), kad na televiziji tvrde da zakon ima uspjeha, ne kuže zašto je zakon loš i zašto se traži bolji.
ovo mi je genijalno.
Ministre Milinoviću, ne laži!
Prave podatke nam pokaži!
Evo jedan za cure koje su već dugo u MPO:
Imam postupaka k`o u priči,
A nikako u statistike ne mogu stići!
cvijeta, super je, uvijek su dobrodošli savjeti van MPO-a.
ježić, ZO:klap:
Milinoviću, lažeš!
Istinu kradeš!
Ne namještaj podatke!
Istina vrijedi suze naše svake!
jedan politički:
Milinoviću, ne laži!
Jaca ne voli konkurenciju!
Gdje ste vi to statistiku "studirali",
da ste ovakve podatke javnosti servirali?
MPO zakon
velika greška,
Ministrovi podaci
neistina teška!
[QUOTE=Aurora*;1838154]jasna09 stalno gledam hocu li ugledati vas transparent, ali do sada ga nisam nasla... Sta je pisalo na njemu ovaj put? I da li vam se danas jos tko pridruzio?
Ovo je bio prvi transparent:
Ministre Milinoviću,
dajte nam da znamo!
Želimo rezultate o potpomognutoj oplodnji napismeno i po svim kategorijama -
zaslužile smo to!!
drugi:
milinović novi MPO zakon
“ BIO SAM DOVOLJNO LUD DA U SVOJEM UVJERENJU I U UVJERENJU SVOJE STRANKE DONESEM OVAJ ZAKON”
iz liječničke tj. Ženevske zakletve.
"U VRŠENJU DUŽNOSTI PREMA BOLESNIKU NEĆE NA MENE UTJECATI NIKAKVI OBZIRI VJERE, NACIONALNOSTI, RASE, POLITIČKE ILI KLASNE PRIPADNOST”.
Bili smo jedini s tansparentom, ali vjerujem da će u subotu biti više transparenta.
Bravo jasna09!
Super su transparenti!
Cure mi ostale koje nismo u Zg i gdje se u našim gradovima organiziraju prosvjedi koji liče više kao izlazak u grad a ne prosvjed htjele bi vam dati podršku.
S obzirom da smo u postupku u slo možda da pošaljemo razglednice, ali ovaj put nekome tko će ih uistinu dobiti i pobrojati.
ili nekako drugačije, ikako-možda će parovima biti tako lakše jer ne moraju pred kameru.
Ako imate još kakvu ideju dajte
Ježić, ZO :klap: ... sigurno ću nešto od ovoga iskoristiti sutra ... uz Rodinu majicu "kad srce kaže dijete, Vlada kaže ne".
Super su stihovi a trebalo bi nešto i sa ovim
Milinoviću
"Dok je naš najrestriktivniji zakon o MPO na snazi
trudnoća je više, samo daj nam to dokaži"
nisam baš neki stihoklepac ali eto ako ima još tko neku ideju nek dobaci
I moja mama ce vam se pridruzit u Zagrebu!
Mozete li skupit sve ove super parole u jedan post pa da ih ovjekovjecimo na potpomognutaoplodnja.info?
predobri transparenti! :)
Ovak, može se dat printat u nekom studiju, al ja imam u picassi program koji sliku razdjeli na dijelove i tak se napravi plakat - pa za one koji si mogu isprimtat nekoliko a4 stranica u boji....Citiraj:
Aurora*
Imam i pitanje u vezi izrade transparenta. Gdje se mogu isprintati ovi predlosci od tonili na neki format veci od A4? Takodjer bi bio dobrodosao savjet kako izraditi lijep i stabilan transparent? U Rijeci su to cure iz Rode zadnji put na nekom prosvjedu bas dobro napravila pa ako moze pomoc...
Hoćete da napravim pa stavim link na album?
lasta, razglednice se mogu slati na Ministarstvo zdravstva, a po meni bi poruka trebala biti nešto tipa Ne zbrajajte našu djecu u svoje statistike. Zbog vas smo bili prisiljeni potražiti pomoć u inozemstvu. Pozdrav iz Maribora! Fotografirati razglednicu, tako da ako bi se više parova odazvalo, da se može dokazati da su poslane razglednice.
Cure rasturate.
I ja sam nesto nacula da sutra nece biti prosvjeda nego u iducu subotu. Zna netko vise o tome?
Ako sam ja dobro shvatila, bit će sutra prosvjed, ali sljedeći je onda tek sljedeće subote..odnosno neće biti svaka dva dana kao dosad..
Mislis zato sto je P. na zadnjem prosvjedu najavio veliki prosvjed 19.3. ili si to jos negdje cula? Na Facebook stranici Veliki prosvjed za rušenje Vlade ne vidim jos nikakve promjene? A djelili su se i letci sa datumom za sutrasnji prosvjed, zar nisu?
Evo napravih primjer - bilo bi dobro da neko isprinta pa kaže kak izgledfa - ja doma nemam printer. sad idem s curama van - kasnije napravim onaj s muljažama i recite koji jniš hoćete pa stavim u album! Ljubim vas!
Možda i ovaj:
"Vaše statistike prava su bajka,
ali ja još uvijek nisam majka!
Evo i jedan iz muške perspektive:
"Želim biti tata, al' Milinović mi zatvorio vrata!"
Jedan parafrazirani:
"Laž, veća laž, Milinović!"
"Ministre, studij medicine je na Šalati, ne na Kaptolu."
Cure, sjajne ste! Žao mi je da ne mogu s vama na prosvjede. Svim srcem smo uz vas. :heart:
Dakle, ja sam za transparent danas kupila ljepenku u Hobi art ducanu (a mozda se moze dobiti i u nekoj papirnici) i jednu letvicu u Merkuru.
Ljepenka se moze izrezati na zeljeni format npr. s olfa nozem (a mozda i s nekim jacim skarama), mislim ju pricvrstiti vijcima na letvicu. To jos nisam, jer ne znam koji cu transparent staviti, cekam tonili da pripremi parolu za A2 format. To cu onda isprintati i zaljepiti na ljepenku. I gotovo.
Kako ce se ovakav transparent iskazati u praksi vidjet cu tek sutra, ali ako netko nema bolju ideju za sada, mozda ovo bude kome od koristi. :-)
Aurora* super si. To se zove srcanost! :)
Evo ja još jednom pozivam sve da na linku u mom potpisu preuzmu prosvjedni avatar. To je način da i ovako virtualno iskažemo nezadovoljstvo postojećim zakonom. Ne možemo svi izaći na ulice, no možemo ovom malom gestom pokazati da nam je stalo...
P.s. U albumu imate i predloške postera - transparenata - za one koji se odluče prošetati ;)
cure ja neću moći danas s vama, moram se pripaziti.... moja sreća je friška i još sam dosta u strahu
koliko god sam sretna toliko mi se gadi što će Debilinović koristiti i mene kao dokaz uspješnosti njegovog prekrasnog zakona
svim srcem sam s vama i hvala vam svima iz dubine duše što ponosno koračate za sve nas
cure super ste:heart:
Transparent spreman i krecemo na prosvjed!
doma sjedim a noge mi stupkaju.....cure ako ništa drugo sa vama smo u mislima
DAJTE NAM DA ZNAMO
Ministre Milinoviću
Vaša statistika je čista muljaža!
Želimo istinu,
ona nam je draža!
MPO zakon je loš,
baca moje jajne
stanice u koš!
To je transparent na danasnjem prosvjedu u Rijeci. Bio je samo jedan, ali zapazen. Kamere su ga snimile, a snimljena je i izjava za Novu TV.
Na prosvjedu je bilo super i drugi put cu ici sigurno.
Ajmo sada jos Zagreb i ostali gradovi, da cujemo vas izvjestaj!
Aurora* Bravo!!!!!!!! :-D:-D:klap::klap::klap:
Ako imaš koju fotkicu - linkaj nam - čisto za inspiraciju!