dobila 17, nakon 3 dana izgubila 10. ostalih 7 i još poneku izgubila idućih 5 mjeseci, dojenjem. sad sam na debljajućoj dijeti, mlatim što stignem ne bih li dobila koji gram. ide jako polako.
Printable View
dobila 17, nakon 3 dana izgubila 10. ostalih 7 i još poneku izgubila idućih 5 mjeseci, dojenjem. sad sam na debljajućoj dijeti, mlatim što stignem ne bih li dobila koji gram. ide jako polako.
prva trudnoca (cijelu prelezala): dobila 18kg, na porodu otislo 7kg; poslije cca 1mj otislo jos 5-6kg i dalje su polako padale kilice do one zadnje +3kg koje sam skidala godinu dvije!
Ova trudnoca (nesto mirovala, nesto se kretala, i sad opet mirujem; uglavnom do sada 35+3, dobila sam po vagi doma:10.5-11kg (ovisi di se vazem- digitalna tefal vaga pa je osjetljiva na pdlogu te mi tezina varira oko 0,5kg), kod ginica uvijek imam 2kg vise - neka debilna vaga i vazu me u cipelama i robi :x ; ma ok, zasad sam zadovoljna :D
Vidjet cemo nakon poroda, koliko ce ostati :mrgreen: i kako ce ici dolje.. jer drugacije sam se udebljala nego li prvi puta - nemam bas vode (nista otecena, mozda nesto minimalno ali zanemarivo), trbuh ovaj puta puno veci i cice isto :mrgreen: , naravno malo se zalijepilo i za noge i guzu :roll: ali definitivno puno manje nego li prvi put :)
obje trudnoće vrlo sličan scenario:
dobila 22kg, porod odnio oko 7, ostalo otišlo u 7,8 mjeseci.
ostala prilično opuštena koža, koje se puno teže riješiti.
U trudnoci dobila 15kg.Izasla iz bolnice manje 7 kg.
tjedan dana prije poroda (tad sam se zadnji put vagala prije nego li sam rodila) +16kg
tjedan dana nakon poroda (tad sam se prvi put vagala nakon što sam rodila) na staroj težini (56kg)
na dan poroda izgubila sam 3 kg, to me jako zanimalo...i zamisljala sam si to kao: fluf, izleti beba! i ja ravna ko daska! :lol:
nakon poroda 3 kg manje, eto...sljedecih tj dana nista, trbuh napuhan ko da je jos jedna beba ostala unutra...ja ko bure, totalno zbunjena...
e onda je krenulo 5 kg odjednom dolje, pa 5 sljedeci mj... s tim da nisam ostala osusena niti zgoljava (dobila sam 25 + u trudnoci, i sljedecih 6 mj nakon poroda otislo ih 18 kg...sretna i zadovoljna ostala opet trudna 8) :mrgreen: )
Da vas malo prešišam u kilaži, :mrgreen: dobila 35 kg,došla doma s 11 kg manje,ostalo otišlo tokom tri mjeseca,a onih teško skidivih 12 kg dijetom,nakon 5 mjeseci od poroda bila sam na svojoj kilaži kad sam ostala trudna :D !
u prvoj T +17, nakon poroda otislo 7, u slijedecih godinu dana jedva da sam se nesto pomaknula, -3, i onda 2 godine gore dolje (2 god sam dojila i sve nesto "pa ne mogu paziti koliko i sta jedem dok dojim, budem se skulirala kad prestanem dojiti" 8) )
plan je bio smrsaviti tih +8kg u odnosu na tezinu prije prve T pa ostati opet trudna ali mi nije uspjelo.
sad sam u 21tj i na svojoj pocetnoj kilazi sam jer sam prvo izgubila 4kg, sad dobila nazad te iste 4 pa cemo vidjeti koliko ce rezultat biti na kraju....
samo ovaj put sam totalno van kondicije i ne znam kak cu se vratiti nazad na staru idealnu kilazu jer moram krenuti od totalne nule.... :/
u trudnoći sam dobila 20 kg , na porodu izgubila 12 i tu je stalo ali nadam se da ću izgubiti još barem 5 kg.
dobila 13, izašla sa 5 manje, kroz godinu dana izgubila i ostatak.
međutim, kao da sam se sva deformirala. vaga pokazuje istu kilažu, ali nema šanse da stanem u svoju robu od ranije. u ono što stanem, je bolje ne gledat jer izgledam ko da sam se uvukla u latex. prestrašno. s tim da sam imala ogromne cice, sad su normalnije (dojim 16 mj), ali trbuh i okolna područja užas i strahota!
tako da same kile i nisu neki pokazatelj.
Da, i ja imam istu kilazu, ali bokovi su siri, struk isto, a ramena uza. Konstitucija tijela se sigurno promijenila.Citiraj:
Lapis prvotno napisa
Dobila sam u trudnoći 10 kg, a četvrti dan nakon poroda sam bila na kilaži koju sam imala prije trudnoće.
Ja sam zatrudnjela s 63, išla u rodilište sa 73. Kad sam došla doma imala 66, a za dva tjedna sam se vratila na 63.
Sad 5 mj. nakon poroda imam 59 a jedem sve do čega dođem
u trudnoći dobila 20, došla doma s +12, sad, mjesec nakon sam na +8
U trudnoći sam dobila 14 kg (išla sam roditi sa 59 kg :lol:). Poslije se nisam vagala jer nemam vagu, al sam mjerila centimetre. U 16 tjedana sam izgubila 16 cm u struku i došla na staro. Trenutno imam 43 kile i na kuri debljanja sam. :P
U prvoj trudnoći sam dobila 11 kg, odmah izgubila 5, a ostalo do Jeleninih 9 mjeseci, u drugoj trudnoći sam dobila 9 kg (išla roditi sa 60), i odmah izgubila 6. Od tad pa sve do iduće trudnoće (dakle 2 godine i nešto) sam se pokušavala udebljati, ali ništa. U ovoj trudnoći dobila 11 kg (od 49-60) i sad sam na 55. Nadam se ostati na toliko samo sa malo drugačijim rasporedom težine :P
Ja sam dobila u trudnoči 11 kg i na porodu izgubila 7 kg.Sada poslije 17 dana sam na +1.5 kg.Nadam se da neće više padati jer mi je ovako taman.
Slično.. Došla doma iz bolnice sa točno 10 kg manje. Onda uzgubila još 4 u mjesec dana usprkos prejedanju :mrgreen:Citiraj:
Zara1 prvotno napisa
u trudnoci dobila 20kg. 10 odmah ostavila u bolnici..u sljedecih mjesec samo od sebe otislo jos 3..a onih 7 otislo kroz godinu malo truda vozila sam sobni bicikl...i puno plesala kad volim plesat.. :D bilo je dovoljno da dva puta bebu stavim u njihalicu i okrenem je tako da me vidi upalila sam muziku i raspali..ona je uzivala i uvijek bi tako zaspala...tako sam je uspavljivala i plesala svaki dan dobrih pola sata..i eto :love:
Dobila 20 kg u trudnoći, došla iz bolnice (doduše nakon 2 tjedna) :/ , stala na vagu kad ono-15 kg manje :P U četiri mjeseca od poroda otišlo je još (samo!) oko 2 kg. Ali krenula sam na pilates prije mjesec dana i pomalo pazim na prehranu (točnije količine slatkog i jelo iza 22h) :roll: i odmah se bolje osjećam....
3
no vagala sam se 3. dan a tada su mi sise vec bile pucale po savovima.
10
bez frke 8)
Dobila 15kg u trudnoći. Iz rodilišta s -6 kg, a nakon godinu dana jo imam 3 kg viška. Volim papati, a i inače teško skidam kile.
Dobila 19 kg, tjedan dana poslije poroda 9kg manje.
17 dobila, dva tjedna nakon poroda sam još uvijek na +8, ali mi se čini da ide dolje svakodnevno.
u prvoj dobila 25 kg, sa -9 se vratila doma (al rodila na carski, dakle bez muke), relativno lako u par mjeseci zgubila 5-6 kg, al je zadnjih 8-9 išlo teškom mukom i doricanjem.
sad sam drugi put trudna, i uz tešku dijetu sam već na 1,5 kg od početka (2 mj). usporen metabolizam, kaj ćeš
ja sam na porodu izgubila jako malo, samo onolko kolko su mi bila teska djeca (kao da nisam imala ni pl. vode, ni krvi, ni posteljicu) ali sam zato sve kile izgubila u tri mjeseca nakon oba dva poroda.
Dobila 17, 4 dana nakon poroda bila na +7, sada mjesec dana poslije na +5.
Dobila 8, nakon poroda izgubila 6, po izlasku iz bolnice još preostala 2 (ostala sam malo dulje u bolnici) i sad sam na predtrudničkoj težini (beba je bila manja - 2830, rekli su mi da i posteljica nije neka velika, a i ja nisam neka jaka ženska).
u prvoj trudnoći dobila 30kg, nakon poroda izgubila 12, ostatak sam skidala duugo, u dobila 19kg,nakon poroda izgubila 9 kg, sada još skidam ostatak. :mrgreen:
Pišem kao podrška svim trudinicama koje se brinu za kile nakon poroda. Dakle, rodila sam početkom 4.mjeseca. Trudnoću sam započela sa 58kg (167cm), imam jače noge i stražnjicu od gornjeg dijela tijela, tzv. kruška obilk, tako da sam celulita imala od prije, ma od kada znam za sebe ja ga imam-sada je stanje još gore, alarmantno. Široki bokovi, a ovaj dio ispod vrata sam uvijek mršava.
Dakle, kako sam rekla krenula s 58, išla roditi sa +15. 10 dana nakon poroda imala sam 10 manje. Isti dan kada sam rodila sam bila u šoku kako sam sva samo splasnula, vidila sam gležnjeve, noge su mi bile ono baš vidno tanje, sva sam se usukla. Kako sam te kruškaste građe, trbuh mi je oduvijek jako ravan, čini mi se nekad i uvučen što mi se ne sviđa previše, ali je tako. Isti dan mi je ostalo na trbuhu samo malo onako kao rastegnuta koža, to mi se vuklo jedno mjesec dana, a sada nakon 3 mjeseca toga uopće nemam. Trbuh isti kao prije trudnoće.
Nakon mjesec dana sam imala oko 60 kg, a sada sam imam 56, 2 manje od kada sam ostala trudna. Naponjim da sam sva mlohava, to je drugi par cipela, sada treba vježbati, ali moja cura mi za to sada neda vremena.
A. je jako zahtjevno dijete, na rukama želi stalno biti, od samog starta su je grčevi zadesili tako sam ju jadnu stalno nunala i nosala da ju smirim. Muž i ja živimo kilometrima od roditelja, tako da apsolutno sve sami moramo, nema nam ju tko ni minut pričuvati.
Da se bar ja nisam tako brinula oko glupih kila, na koncu i da su mi ostale viška ne bih to ni zamjetila od tolike brige oko bebe. Sve to ode samo i prirodno pogotovo ako dojite i pazite na ishranu. Ja sam do neki dan jela najviše lešo hranu i sve light i ne previše jer je mala imala jake grčeve.
Sretno i sve će biti za 5 :)
dobila 18kg, vagala se tek 2 tjedna nakon poroda, bila minus 12kg.
također inače imala jače noge, ravan trbuh, i sve se sredilo dojenjem i šetanjem.
sada je ta moja beba jako aktivni 1,5 godišnjak :) i prisilio me da izgledam čak i bolje nego prije.
uz njega sam promijenila prehranu, izbacila dosta junk fooda kako bi i on manje tražio takvu hranu, i naravno u pokretu sam cijeli dan.
Oba puta sam iz bolnice dosla 8 kg laksa. Prvi put sam na svoju tezinu dosla za kakvih mjesec dana a drugi puta za cetiri. Prvi puta dobila 12, drugi 14kg. Inace sam sklona da mi se kilogrami zaljepe od zraka ali u ovom slucaju sam bila ugodno iznenadjena.
Nisam se nista posebno trudila, prvi puta sam imala bebu koja je sisala nocu i danju na 1,5h i dosta je trazio nosanje i zesce voznje kolicima da bi zaspao. Drugi je umjereni cicoljubac ali je bio skroz nezahtjevna beba pa pretpostavljam da mi je zato slaufic i duze ostao.
Dobila 15kg, nakon tri dana po povratku kući utvrdila manjak od 10kg. Sad nakon 17 dana imam još tri manje...
Ja pošla roditi sa +23kg (prije 9mj), nakon poroda (cca 20tak dana nakon) bila sam 10tak kg lakša, dosad sam skinula još par kila ali sam još uvijek na +7kg od željene težine i ne vidim način kako će to ići dolje jedino ako ne crknem od gladi.... Počela sam radit, valjda će to pomaknuti lagano skidanje kilaže.
Moje dijete je (dosada) dobro, nije od nosanja po rukama, nema uspavljivanja, spava cijelu noć od kad je napunila 2mj tako da možda je to dosta veliki faktor
:-D
Otisla roditi sa +30, u dva tjedna vec izgubila 19.
U prvoj trudnoci dobila 24 kg, u 10 dana izgubila 14, ostalo otislo u iduca 2 mjeseca.
U principu nemam problema sa gubljenjem kila dok dojim, meni je kriticno kada prestanem s dojenjem.
Obje trudnoće na +30, a nakon poroda lakša za 12kg
+ 13 kg, blizanke, na porodu - 10 kg.
plus 10, nakon poroda mínus 11, nikad nisam izgledala losije i mrsavo, sad se oporavljam, nije sve u malo kila, vaznije je osjecat se dobro za bavît se s djecom
Prva trudnoća +10kg...nakon poroda ostalo 3kg...nakon 2miseca izgubila i te 3kg.
Druga trudnoća +12kg...nakon poroda ostalo 5kg...sad izgubila još 1kg.
Da ne jedem čokolade koliko jedem čini mi se da uz ovako zahtjevno dite bi ove kile već spale.