nikad nisam vidjela nekog koga bi okarakterizirala ko nepopeglanog.
Printable View
nikad nisam vidjela nekog koga bi okarakterizirala ko nepopeglanog.
Joj, hvala, nešto od toga probala, nešto ću tek nastojati raditi :
1.centrifugu stavim na 400 (1000 okretaja je maksimum), no opet zgužva i sve posuši, prejaka je
2.slaganje mokrog veša, da, to kaže i moja mama, ja ga istresem i složim onako, ofrlje, i po skupinama, ali nemam kad (uvijek) to sve redom raditi detaljno i još čekati tih sat vreman, pet nas je, puno je to komada robe, ionako imam osjećaj da sam volonterski zaposlena u vešeraju.
3. čitala sam topic, i primijenila te spike na zadnju turu veša, i jutros gledam po štriku, ok, izvući ću se ovaj put s dječjim majicama i hlačicama:angel:, no moje dvije pamučne majice (unatoč tom receptu) su i dalje ubitačno zgužvane, isto tako i moje dvije košulje...ni kuhinjske krpe ne izgledaju lijepo
4. ako sve ovo uspijem primijeniti i jednostavno si složim sliku da se neće primijetiti je li manje ili više zgužvano, možda si olakšam za 30-40 posto, i to je nešto.
S muževim košuljama mi ionako nema spasa, ono kad vi spominjete peglanje samo za svadbu, e, on u takvom "svadbenom" izdanju ide na posao svaki dan. Ne može imati (polu) zgužvanu košulju i na to nataknuti kravatu, izgledao bi divno:mrgreen:
apri :-*
ljudi, kako je krenulo morat ću adminici sugerirati otvaranje podforuma "(ne)peglanje". LOL
OT
ja na drugima ne primjetim nepeglano
imam frendicu koja nikad ne pegla
i ništa na njoj mi ne izgleda neopeglano
istina baš se previše i ne zagledam
važno mi je kao i apri da moj nos ne osjeti neoprano
ali na sebi mi je ljepši osjećaj kada sam u opeglanom
i stvarno me nitko ne može uvjeriti da nema nikakve razlike između opeglanog i neopeglanog
Ne peglam ništa - eventualno tu i tamo nešto za sredit se, mužu košulju sebi haljinu. Kad prostirem na susšilo lijepo uredno raširim, kad dižem slažem odma i to je to.