moj onda ima jos 400 km :)
Printable View
moj onda ima jos 400 km :)
Ja imam taj model s 4 nastavka, meni radi jako dobro, stvarno su dlacice jako oslabile ili uopće vise ne rastu. Ali moram se bar 1x u par tjedana blicati, jednom se nisam blicala skoro tri mjeseca pa su opet krenule...
ovaj vikend sam se poblicala prvi put pa da napišem nešto za one koje zanima
ova Lumea ima senzor koji preporučuje jačinu svjetla, meni je odmah preporučio peticu :mrgreen:
noge sam poblicala tom peticom a pazuhe i bikini trojkom jer me bilo strah
iako, mislim da ću drugi put povećati jer me nije ništa bolilo ni peckalo
dakle, za pazuhe mi je trebalo ravno 2 minute, a i ostatak ide jako jako brzo
mislim da mi je za sve skupa trebalo manje od pola sata, s tim da mi je bio prvi put i da sam isprobavala što i kako
tri dana nakon, dlake na nogama su tek počele provirivati, tj. već sad primjetim da sporije rastu
dok sam blicala sam tu i tamo osjetila smrad spaljene dlake :mrgreen: vjerojatno neka dlačica koju je žilet preskočio, ali opet, nije ništa bolilo
u svakom slučaju - prvo korištenje: jako zadovoljna
za dva tjedna ponavljam
mene je na prvom korištenju, ili možda prvih par, na petici peckalo, pa bih smanjila
kasnije je prestalo pa sam mogla s peticom
čisto da znaju oni koji osjete peckanje ili bol, koliko sam shvatila ne bi trebalo boliti, dakle ako boli smanjit jačinu, pa postepeno povećavat
i nekako me prvi put iznenadila jačina tog blica
i meni treba cca pola sata za sve, samo što je to za moje pojmove dugo, pa ja jedan dan napravim pazuhe i prepone, drugi dan jednu nogu, treći dan drugu nogu :)
i mene je iznenadila jačina blica, ne znam kako susjedima to izgleda, doslovno cijela doba bljesne crveno
Nekoliko frendica kazu da im ipl super iako koriste ga tek par mj. Jel imate vi iskustva? Smije li na kozu sklonu pucanju kapilara? Iako kapilare imam po bedrima tu se dlacice niti ne vide... koliko cesto koristite ajmo iskustva. Hvala
cure, koja je razlika u modelima lumee?
razmisljam naruciti, iako sam i dalje skepticna oko sigurnosti
kozmeticarka nece biti dostupna jos jedno vrijeme...cupkanje doma mi ne ide, a brijanje nije opcija ni po razno
a vidim da je razlika u cijeni modela, a ne kuzim sto je bitno
Ne znam za Lumeu, ali kupila sam Braun jer ima neki brzi mode. Isti model samo s drukcijom torbicom i ziletom je bio 150 eur skuplji od istog modela s nekom obicnom torbicom. Samo su na kraju dodali jos jedno slovo pa kao drugi model koji zapravo oznacava tu torbicu. Trebalo mi je neko vrijeme da skuzim.
Guglaj model x vs model y. Ima puno stranica na kojima su usporedbe navedene u tablicama.
Btw, dlake pocele otpadati nakon 2 tretmana.
baš se danas planiram osvijetlit malo, nisam stvarno dugo :mrgreen:
ginger, davno sam kupovala pa sam zaboravila, ali generalno mislim da ti je razlika u količini nastavaka. Neki modeli su prikladni samo za noge, drugi za noge i pazuhe, treći za noge, pazuhe, prepone i lice.. tako nekako, trebalo bi na svakom pisati, pa biraš po tome što ti treba. Ja sam to seljački napravila da sam otišla u dućan i rekla treba mi za to to i to, i ženska mi je rekla to je onda ovaj.
Ginger, ja imam Lumeu sa svim nastavcima, al realno trebaju ti samo dva, jedan veliki i jedan mali
joj, meni to sve nesto komplicirano
treba mi vremena za prouciti, a vrijeme je bitno :lool:
hvala vam
ja kao Ginger, nasušno mi je potrebno nešto za kućnu uporabu a sve mi prekomplicirano...
a dok se kozmetičari otvore, ja ću već biti beyond repair :lol:
Imam model IPL SC1994/00, prošle godine kad sam kupovala bio je drugi najjeftiniji model :-D. Mogu reći da je to jedna od najboljih investicija ikad. Ne mislim da se isplati kupovati skuplje modele, a velika je cjelonvna razlika. Ne vidim svrhu kojekakvnih nastavaka, meni je ovaj jedan sasvim dobar za sva područja.
Mislim da nije samo stvar nastavaka nego i brzine blicanja, odnosno, pauze koju uređaj sam uzme između dva blica. S bržim brže ide. Kome je to presudno, iako, realno se radi o ukupno 5 minuta vremena amo tamo. Jedino što ta pauza može nervirati jer usporava.
evo ja sam ljetos uzela ovaj i platila ga 2.999,99. trenutno je na e-kupi oko 3200, ali daju popust -10% na neke kartice, VISA mislim.
ima sve šta treba imati, što se tiče nastavaka ima 3 nastavka: noge, pazuh, bikini zona i lice/brkovi.
sigurno da je u međuvremenu izašlo još naprednijih modela, ali ovaj je skroz u redu, pokriva sve i ima te minimalne pauze između bliceva.
Brzina je i meni bila vazna pa sam uzela ovaj jer ima fast gliding mode.
https://uk.braun.com/en-gb/female-ha...t-pro-5-pl5124
Nedostatak je sto nije bezicni, ali to mi nije bilo presudno.
Pozdrav, da li je koja od vas koristila ipl u trudnoci? Zanima me da li ima kakvih nuspojava?