Možete i na mene računati. Radila sam za Prevoditeljski centar par godina...engleski:)
Printable View
Možete i na mene računati. Radila sam za Prevoditeljski centar par godina...engleski:)
Ja mogu lektorirati (prof. hrvatskoga).
Ako ustreba, mogu prevoditi sa i na engleski, nemam baš nekog iskustva u tom polju ali sam spremna steći ga. :) I skoro pa sam ga diplomirala. :)
Evo javite meni, ali ne nesto predugo, nemam puno vremena :)
evo i mene. kad zatreba tu sam za ENGLESKI --> HRVATSKI i HRVATSKI --> ENGLESKI i NJEMAČKI --> HRVATSKI
evo i mene-----eng-hrv, hrv-eng i lekture hrv. tekstova
i ja prevodim eng-hrv i hrv-eng
(to mi je struka)
i ovih dana imam puno vremena
Bok,
je li ovaj topic još uvijek aktualan odnosno trebate li još prevoditeljica? Ja se javljam! mail juno@net.hr
i ja bi mogla pomoći...englesko-hrvatski i obratno i njemačko-hrvatski i obratno...
Ja sam u engleskom kao u hrvatskom, javljam se također kad kome zatreba :-D engleski- moja druga ljubav... prva je muzika :-D
Pozdrav, jedan tata ovdje... Malo nas ima, kolko vidim. :-) Vidim da je post malo stariji, ali čisto da ponudim, eng/hrvastki i vice versa, može. Isto tako, ako je hitno, može i njemački. Ali baš ako je hitno, nisam najtečniji. No, za neke kraće prijevode, mogu pomoći.
hvala vam svima <3
ali nam treba i neki kontakt, budući da je kod nas uvijek sve "sad i odmah", pa je ponekad nemoguće čekati da netko pogleda na forum :-)
Javljam se za pomoć ako treba, prof. sam engleskog