slaaatki su, ko za bebe :heart:
Printable View
slaaatki su, ko za bebe :heart:
e marta, marta, a di si bila do sad?!
sad mi kažeš, a ja se nakupovala newmoona do klimakterija!
:lol:Citiraj:
aries24 prvotno napisa
mislim da niti ne salju na adrese izvan sj. amerike. tako da mi cijena i ne igra ulogu.
al zato za napasat oci... ;)
mada, meni nisu dovoljno sareni 8)
izgledaju preeeeeedivno :)
ps
ide li netko preko bare?
Baš kao za bebe :)
A cijene :shock: 37 dolara za 3 uloška????Citiraj:
TeddyBearz prvotno napisa
Ja sam napravila albumić sa svojim ulošcima, svi su djelo naših forumskih majstorica. :heart: :*
Ulošci
u očekivanju mojih...
prekrasni su :heart:
Cocci, nemoj da te umlotekam! :PCitiraj:
coccinella prvotno napisa
Neka se javi ona koja je šivala onaj sa kitom (mislim 2. sličica) gdje je kupila materijal.
imate kakav savjet?
počela sam koristiti samo platnene (iz kućne radinosti) i jako sam zadovoljna. problem je da ću sljedeći mjesec baš u te dane kad mi trebaju ulošci biti na putu od 5 dana. spavamo u hostelu, soba nema svoju kupaonu ni wc... ne mogu ih prati ni sušiti jer nemam gdje.
plastične bih htjela izbjeći. ostaju samo vateni, ali se bojim da nisu toliko izdržljivi.
da li ste bile u sličnoj situaciji?
Stavi vateni preko plastičnog, barem nećeš imati direktni dodir sa onim plastično-gumiranim čudom.
pametno.
samo ne znam tko će me nagovoriti da ih kupim opet.
Pa u čem je problem :? ?
Ako imaš pristup tekućoj vodi, ja bih ti rekla da ih samo malo ispereš u hladnoj i čuvaš u najlon vrećici, pa opereš kad dođeš doma.
problem je jer bih onda trebala cijeli dan sa sobom nosati vrećice sa korištenim ulošcima u torbi jer ih tek navečer mogu oprati. misliš da nije problem ne prati ih 5 dana?
meni nije bio problem držati par prljavih malo opranih uložaka u dobro zatvorenoj vrećici, to kad me ne bi po cijeli dan bilo doma.
a i ostale cure koje ih koriste na poslu tako nekako prakticiraju.
onda bi ih doma bacila u kantu i oprala sve skupa kad bi se skupilo.
za tih 5 dana im ziher neće ništa bit, samo ih ipak malo isperi u hladnoj vodi i sigurno će biti ok.
A mislim nemoj ih bas malo isprat...isperi ih ljudski... :)
hvala na savjetima!
help još jednom!
odlučila sam sašiti još koji uložak. da li mi netko može dati "kroj"? ovi moji su stvarno veliki i kvadratnog oblika.
ja bih neke sa kopčanjem.
pliz?
Evo imaš tu nešto ;
http://www.diapersewing.com/clothpads.htm
legendo! :D
još jedno pitanje: koliko su vam ŠIROKI ulošci??? 8 cm? više? manje?
Kuži ti ovu mama_i_vijeko nema je godinama, a onda samo sipa site-ove s pelenama i ulošcima!!!
MIV :love:
:mrgreen: Pa kada trenutno ne šivam ali zato prikupljam informacije pa kada se bacim na posao.... :*Citiraj:
cekana prvotno napisa
moji new moon stigli :smajl od sreće ne zna kako se zove:
e, sad koja je procedura prije stavljanja u pogon?
treba li ih namočiti 24 h kao i pelene ili što?
jeeeeeeeeeee :smajl se smije oko glave jer nema ušiju:
strpljivost mi je vrlina :PCitiraj:
aries24 prvotno napisa
enibadi??
samo ih operi ;)
Sta nisi dobila papiric s uputama?
jesam, ali ništa ne piše o tretmanu prije prve upotrebe, samo za održavanje tijekom upotrebeCitiraj:
BusyBee prvotno napisa
klmama :love:
aries, ne kompliciraj :mrgreen:
Evo ti i ovdje: Laundering/care
Ja definitivno prelazim na platnene uloške :) .
Već odavno mi je pun kufer te plastike u kojoj sam se iznimno loše osjećala, a i ove obične Vir bih htjela zamijeniti za platno.
Rado bih kupila nekoliko komada od naših vrijednih spretnih forumašica.
Cure koje šivate, plizzz pošaljite mi PP :*
Naručeno :D !
aries, sto treba pelene nove namociti 24 h?Citiraj:
aries24 prvotno napisa
ma ne
Uz Kamarisove pelene u uputama stoji namakanje, od ne znam koliko sati, prije prvog pranja.