ježić prvotno napisa
Naravno da je ovo predizborna fora, a najgore od svega je to što će ovakve gnjusne farse velikom dijelu neupućene javnosti dodatno zafarbati oči. Čitavo vrijeme naš vrli ministar javnosti servira podatke o veličanstvenim uspjesima našeg zakona i važno je samo da se broji koliko ćemo generacija prvašića imati u klupama kroz par godina. Koja je sad poruka Hrvatima: "Naš je zakon očito super, sad ćemo ga samo još malo uglancati, da nam ovi slučajevi teške neplodnosti ne kvare statistiku." Vjerujem da će i za one koji uspiju dobiti više od 3 stanice, problem vraćanja broja embrija i zamrzavanja vrlo lako riješiti. Najlakše je reći da su se 1, 2, maksimalno 3 oplodile i nije bilo što za zamrzavanje. I dalje je sve u okviru zakona, i ne moraju se donositi nikakvi podzakonski akti.
Vidite da, ne samo da Hrvati ne odlaze više van, nego se čak 67 parova iz inozemstva liječi kod nas. Sad će kolone autobusa i vlakova neplodnih parova pohrliti u Lijepu našu.
Možda bi i za mene netko mogao reći da nisam mjerodavna ovdje išta pisati jer i mene tek ove jeseni čeka prvi stimulirani postupak i ne znam kako ću reagirati na stimulaciju ni koliko stanica dobiti, ali isto tako moram napisati da mi je trebalo godinu dana da dođem do tog stimuliranog postupka od dana kad sam prvi put kročila nogom na MPO odjel sa svim papirima i nalazima. Zlo mi je onda kad čujem kako kod nas nema nigdje čekanja.
E, dragi moj ministre, što nam učini. S obzirom da se još uvijek smatram pristojnom i civiliziranom osobom, ne želim ovdje napisati što mislim o ministru, o Zakonu i prijedlogu izmjene istog, a u ovom okviru sa smaljlićima na žalost nema slikovnog koji bi to prikazao, pa ću ga morati samo opisati riječima: smajlićkojibljuje!