Moja Andrej nema ožiljak na ramenu, i nikad nam nitko nije ništa za to rekao.
Ja isto nemam nikakav ožiljak, i kad god su nam u školi radili testiranje, moja reakcija je bila ok i nisam se ponovo cijepila.
Printable View
Moja Andrej nema ožiljak na ramenu, i nikad nam nitko nije ništa za to rekao.
Ja isto nemam nikakav ožiljak, i kad god su nam u školi radili testiranje, moja reakcija je bila ok i nisam se ponovo cijepila.
I mene jako zainteresirala ova tema (ali, priznajem da 99% ove prethodne rasprave nisam skužila), a kod nas je situacija slijedeća :
u par navrata, u savjetovalištu, pedijatrica je provjeravala da li postoji ožiljak na lijevom ramenu i svaki puta je zagledala i nešto komentirala da se baš ne vidi i da li ga ja primjećujem :shock: (pa kao nazire ga, pa onda slijedeći puta opet pomalo sumnjičavo gleda i tako prođe savjetovalište).
S godinu dana je uredno cijepljena (u desno rame), i tada niti je provjeravala niti je šta komentirala BCG?!
Ja se sjećam, kad smo stigli iz rodilišta, neke crvene točkice (kao jači ubod iglom s majušnom krasticom, ali to je zaista kao piknuto kemijskom, nikakav ožiljak, udubljenje).
Šta predlažete da učinim jer meni baš nije jasno kako svako na svoju stranu radi? Uredno nas je naručila iza 5.3.07. kad bi bilo cijepljenje i savjetovalište s 1,5 godinom.
Moram priznati da je i meni ova rasprava gore bila komplicirana. Inače volim crno - bijelo, a ovo me sad izluđuje. Moja curica ima 13 mjeseci i isto nema ožiljak mada ja vidim nešto malo i moramo ići na cjepljenje?(valjda) Uglavnom , tu sam sada prvi put sve ovo saznala mada sam znala o štetnosti cjepiva. Kao majka sam izbezumljena i umirem od straha zbog svega toga. Ono, paralizirana sam. Molim vas, crno na bjelo- što činiti? I ako netko zna odgovor-zbog čega se više ti doktori ne mogu dogovriti pa da rade isto a ne jedan ovako drugi onako, kao da nisu u istoj struci... I da si normalan, poludio bi...