Definitivno mi je sumnjiv način na koji je taj magazin obradio priču, bez obzira na to o kome je riječ. A znam kakva je moć medija i kako je njima to lako napraviti. A dok istina obuče cipele, laž je optrčala svijet.
Printable View
Definitivno mi je sumnjiv način na koji je taj magazin obradio priču, bez obzira na to o kome je riječ. A znam kakva je moć medija i kako je njima to lako napraviti. A dok istina obuče cipele, laž je optrčala svijet.
Ja mislim da je ovdje riječ o sukobu eko nadzornika. Tu se okreće ogromna lova, a osobno poznajem neke prokletinje kojima nikada dosta. Mislim da je Sever kao proizvođač samo koleteralna žrtva. Nekome smeta Bio inspekt. ;-)
To ne znam, ali znam da je vrlo teško odgovoriti kad te napadne sam medij. Drugi mediji budu oprezni jer se ne zamjeraju jedni drugima, pa moraš moliti da objave tvoju izjavu, ili to dobro platiti.
Navodno veliki K-gazda Severu nije platio puno kuna računa... i tako to krene.
Ne kupujem kod Severa već dugo, jer imam povoljnije izvore, ali ga osobno poznajem i Maria i Ivku, bila sam kod njih doma i oni kod mene... sigurna sam da je ovo namještaljka. Mario mi jednostavno nije struktura za muljanje.
Koliko sam cula, Sever se eto usudio tuziti ovoga sto Mojca spominje za, pazite sad: neplacanje. Ne znam sto mu je uopce trebalo petljati se s njim...
Je li gledao tko sinoć Otvoreno? Kakvi su vam dojmovi nakon svega?
Ni sama ne znam što bih mislila :-/
Joj nisam gledala, šteta, baš me zanimalo, ali nažalost bilo je u isto vrijeme kad i Big Brother :škartoc:
:lol:
He who must not be named.
:scared:
Nisam ni ja gledala od samog početka, ali sudjelovala je i novinarka Telegrama (meni osobno izuzetno antipatična), zamjenica ministra poljoprivrede, Sever, neki doktor i bioprehrambena tehnologinja. Ima komentara na emisiju i na njihovoj face stranici (HTV Otvoreno). I dalje svatko govori svoju priču, zamjenica ministra je rekla da su im jučer popodne stigli nalazi za Severove jabuke i da nije nađeno nijedno nedozvoljeno sredstvo, ali to je nekako ostalo u sjeni napada... Zato i jesam zbunjena, to je trebalo rasčistiti cijelu stvar ali nekako nije.
http://www.hrt.hr/enz/otvoreno/
vidi Peterlin
Ne, mislim da mu jednostavno ne treba davati paznju i ovdje. Kao sto je svojevremeno promijenio ime topic s akcijama po ducanima sjecate se toga?
Nisam ja mislila na forum citirajući HP.
Cijela država šuti, uključujući institucije. A svi sve znaju...
http://www.index.hr/mobile/clanak.as...esti&id=852249
Nažalost nije jedini untačibles.
Sever se sad koprca naivno misleći da će logikom postići da ga SJW haranga magično pusti na miru. Možda bi prvo trebao pročitati nešto ovakvo: SJW Attack Survival Guide
Osobno ne padam na šarm eko certificirane hrane i vodim se nekim drugim idejama. Nemam sentimente prema Severu i ne čekam nestrpljivo razvoj situacije.