Ajmo onda 28.1. staro mjesto, 17h. Kaze mi dr danas da mozda necu docekati kontrolu za 2 tjedna :) Valjda cu izdurati bar do iduce subote.
Printable View
Ajmo onda 28.1. staro mjesto, 17h. Kaze mi dr danas da mozda necu docekati kontrolu za 2 tjedna :) Valjda cu izdurati bar do iduce subote.
a baš šteta ja sam ovaj vikend planirala u Rijeku a drugi nemogu
ne vidim zašto ne!
Ajmo, pa nece nas valjda biti samo pet!
Dižem i brojim!
1. Kikica 1
2. thinkpink
3. tigrical
4. vita22
5. Tia
6. Sali
7. cranky
8. coolerica
idemo...
Ja svraćam oko 18.30 nadam se da ćete još bit tamo, taman da brzinsku kavicu ispijemo!
Popijte jednu i za mene :šmrcccc:
Dolazim ako mi muž ne bude doma :-) .
ja sam pod upitnikom za kavu. Idem kod mojih i vrećam se u subotu poslijepodne pa ako stignem navratim
:lol: Znam, znam, nama čak ni MPO nije toliko kriv, spontanost je postalo prošlo svršeno vrijeme u trenutku kad smo rekli: Ajmo radit' djecu :lol: . I zato su i forum i kavice super: vidiš da nisi jedini!
Dižem!
Vidimo se sutra!!!
Kaže phiphy da će doći na kavu ako joj muž ne bude doma...a ako bude??? (pa sam tražila razlog zašto ne može na kavu ako je muž doma) i jedino što sam našla je - ciljani odnosi! Eto veze kave i seksa!
ma našla sam draga:-), al kad sam krenula od kraja nisam kužila zašto seks i kava, pa našla:-), i popravilo mi dan:-)
Nadam se da ću naći vremena , makar na pol ure, pridružiti vam se na SEXPRESSU(da i ja nastavim u revijalnom tonu):lol:
I ja bi s vama na kavicu ali ovaj put nemogu...puno pozdrava svima,sigurna sam da će biti super kao i zadnji put...pozdravite Rešu!!!;-)
Zar nije Rašo??? Ali nema veze, oprošteno ti, ipak se ti bodešššššššššš! :kiss:
Ljepotice naša, sorry, ali ipak je on bio među rijetkim muškarcima tamo ;)
Hej da li je a ili e nije toliko bitno koliko je bitna naša ljepotica...znala sam da će se naša tigrica javiti na to zato za nju posebno :prva me kavica s vama bacila iz takta kada smo te ja i Sneki ugledale one večeri među onoliko žena u trgovini ...sjajila si kao nitko a tek samo kad smo s tobom popričale...jesi i ostat ćeš uvijek naša jedina ljepotica...a šta kažeš sada na to?ali ipak vi pozdravite Rašu!!!i:zaljubljen:
Hoćete mi biti najbolje prijateljice!!?!! :padamunesvijestodsreće:
Drage moje niš od mene imam neke kućne radinosti,ali nisu ciljani. .ljepotica carica sve zna. .uživajte. .a Rašu tko šiša. .
Uvijek!
drage moje samo da javim da ipak ne dolazim. nešto me danas probada u trbuhu, pa nisam baš najsretnija, ostat ću u krevetu.
lijepo se provedite :heart:
ja ću vas izgleda upoznati tek kad rodim
U Phanasu smo, Premier ne radi!
U Phanasu smo!
S obzirom da je u Premieru bila vanredna situacija (gazdi se ženio sin) i bio je zatvoren, bile smo primorane na licu mjesta mjenjati plan, sve smo se međusobno nazvale, ali Phiphy tvoj broj nismo imale, pa sam ove postove prije slala s mob-a u nadi da ćeš pročitati, žao mi je ako si došla i nisi nas našla...
Drage moje, hvala što ste mislile na mene!!! :zaljubljen: Nisam poljubila zatvorena vrata Premiera: ovaj put sam preskočila kavicu, a za sljedeću, obavezna će biti razmjena brojeva telefona :) .
Cureeeeeee, dogo nismo na kavici bile kad bi mogle???
Evo ja dajem prijedlog 14.4. u 17 sati na starom mjestu, je tko za??
Slobodno dajte prijedloge za druge termine!!
Kiss svima!!
i ja bi rado došla da vas upoznam ali radim popodne taj tjedan:-(
Uvijek za, ali mi 14. ne paše nikako. Može 21.?
Ma može zašto ne?? ajd javljajte se ko je za!!
Na starom mjestu u staro vrijeme, samo dogovorite datum, i vidimo se!!!!:-D