-
Mi smo imali uvodno predavanje u vrticu i iako sam si vec prije pogledala ono na Youtubeu i u medjuvremenu i knjigu prroucila, ipak mi je bilo interesantno.
A sada nas je vrtic obavjestio:
"...obavještavamo vas da će se u organizaciji Harfe organizirati predavanje dr. RAJOVIĆA .
...U organizaciji nakladničke kuće Harfa 21. svibnja 2014. u Zagrebu održat će se edukativno predavanje na temu NTC–sustav učenja pod nazivom "Kako igrom uspješno razvijati djetetov IQ," Predavanje će se održati u hotelu Aristos, Zagreb (Cebini 33, Buzin) u 16.30
Predavanje je namijenjeno roditeljima, odgojiteljima, učiteljima, pedagozima, psiholozima i drugim stručnjacima koji se bave odgojem i obrazovanjem djece.
Ako ste zainteresirani za predavanje u Zagrebu, prijavite putem ove online prijavnice "
-
Testovi su mi malo bleh.
Prvi test je logički.
Drugi test: krtica ruje, ne hoda. Ono što mi vidimo kao trag je rezultat njenog kopanja prednjim šapama.
Treći test: rekao je iste veličine, boje i oblika. To onda mogu biti i papige iste vrste, od kojih samo jedna priča.
Isto ih se nosi, a ne dovodi, isto ne možeš odmah saznati koja priča, koja ne.
Izuzev toga, predavanje je odlično.
Mada, onaj dio o pokusu na mački. Užasno i nepotrebno.
Potpuno se slažem u vezi tv-a, video igri, i računala.
Vidjela sam na Youtubeu neku koja je uvalila tromjesječnoj bebi tablet s crtanima. Za mene je to zanemarivanje djeteta, pa nek me napadne sada ko hoće.