da, Felix, dobro si shvatila
Printable View
da, Felix, dobro si shvatila
ok, ovo sto si linkala, paket od 8 dijelova kosta 177kn.
srecom nemam paypall niti ista razumijem...
Na linku je aukcija. Trenutna cijena je ta koju si navela. Do kraja aukcije cijena će sigurno rasti. Pitanje je koliko.
Definiraš si u glavi neki svoj limit u lovi i onda se uključiš u aukciju samo do tog limita.
(npr. ja sam računala s max 500kn i na kraju prošla još povoljnije)
Stvarno nije neki problem.
je, vec sam sredila logistiku i nasla tko ce s gustom bidat. sredila dostavu u EU. nadam se da cu ju dobiti i da ce mala bit zadovoljna sa zelenom bojom :)
bas sam i ja to otkrila. mislim, meni je ovo prvi susret s e bayom... srecom, ja samo gledam i rekla sam limit :D
i mi smo pretprošle godine od istog prodavača kupili lego torbu i herlitz midi (obje 900kn), s isti dodacima koje i sad ima. za svaku preporuku!
x
i meni se ne sviđaju sa tim preogromnim slikama
mi rabimo ovakvu http://www.amazon.com/Upscale-Denier...ck+with+wheels kupljenu preko amazona, lagani ruksak na kotačićima sa jako kvalitetnom ručkom na izvlačenje. priznajem da bi mogao biti niži ali sve knjige stanu, i užina i boca za vodu, i ogromna pernica, za razliku od drugog ruksaka za mlađu, ovakav sličan http://www.tamtam.com.hr/skolskiprib...na-kotace.html koji se već raspada i jedva stanu sve knjige za 1. razred, srećom kupljen na sniženju.
mislim da ćemo i mlađoj promijeniti u ovakav s amazona, sa šipanjem je bio nešto preko 300 kn
uuu...mojoj se sviđa ta zelena s ebaya-čak više nego dugo obožavana roza boja...wow! sad još da sredimo logistiku :)
znači torba je kvalitetna,a flexi je ok velikčina i mogla bi biti i za 2 raz.... super!
leonisa - jel vam stiglo? kakva je?
mi se premišljamo za istu takvu
jel bidate sa svog racuna pa kad platite upisete adresu gdje da vam se salje ili kako?
Baš kako si navela.
nisam sigurna,da li sam dobro shvatila ali da li je moguće platiti prilikom preuzimanja?adresa bi bila u It.
Rekla bi da se ta napomena odnosi na plaćanje prilikom osobnog preuzimanja (dakle, da fizički odeš tamo i preuzmeš svoju torbu).
aha...ok,tnx. :)
Imate još neki EU web gdje se mogu takve torbe vidjeti i usporediti (i kupiti)?
Bila sam u Trstu prošli tjedan, nije sezona pa nije izbor ko zna kakav, ali nisam oduševljena. Sviđalo bi mi se nešto sad van sezone dobit na sniženju ;)
kužim to Danci,ali promjenila sam banku i odrekla se kartice ;) (nego me mm zbunio,ali je ustvari on gledao na ebayu nešto a naručio na webshopu neke trgovine iz it i platio kad mu je dostavljeno na adresu u it.) šta ćeš onda i ti malo mjerkati ibej? ;)
baš sam ti htjela reči da bi i ja malo gledala... svakako možemo u kooperaciji i dijeliti poštarinu :) ja imam karticu i adrese u Izoli i Ljubljani :)
Maruška hvala!!!! Evo, mi kupili - ukupno 44,55 eur + 12,50 eur poštarina - link - http://www.ebay.de/itm/8-Teile-LEGO-ACTIVE-GIRL-PURPLE-FLOWER-Schulranzen-Ranzen-Tornister-NEU-LILA-/200865592812?_trksid=p2047675.m1850&_trkparms=aid% 3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D11%26me id%3D4243818821593781327%26pid%3D100011%26prg%3D10 05%26rk%3D1%26sd%3D360539069569%26#ht_19641wt_1186
HVALA! SUPER SMO PROŠLI, JAKO SAM ZADOVOLJNA
Ova se i meni sviđa,Hady.
Inače ovako gledajući mjere nije midi puno manja od flexi (ili?) ,ali vidim da su različite kopče- mislite da su neke bolje ? :tele:
Javi kad ti dođe Hady i meni je ova Lego jako lijepa... htjela bi suziti malo izbor prije nego uključim dijete u odluku :)
Kopča na Flexi - onaj trokut:
- za otvoriti torbu trebaš ju zavrtiti
- za zatvoriti torbu samo trebaju "leđa" od trokuta "upasti" u za to previđeno mjesto (a magnet pomaže u tome).
To nismo znali pri kupnji ali Lovri je bilo jako interesantno.
(nisam sigurna koliko i je li uopće to bolja varijanta otvaranja/zatvaranja)
ja je jos nisam ubola. uvijek me neko
zariba zadnju sekundu.
mozda netko od vas :mrgreen:
Malo (ali ne puno) OT: da li još postoji dućan Torbe i to u Arena Centru? ne pronalazim ga na popisu trgovina...
Pitanjce svima koji su torbu kupili preko ebaya. Da li su vam klinci isprobali torbe, ono da ste našli takve u NN ili gdje već?
ja sam uzela istu ko u NN, samo druge boje.
al ne, nisam isprobala prije kupnje.
nisam stigla :D
Nisam vam javila - naša je isto stigla. Krasna je......
Mi smo bili u Melleru probati ovu Lego prije nego smo ju naručili.
mi smo ovu uboli http://www.rakers.net/zsale/herlitz%...%20cat%201.jpg
sve za 50 eura.
kod nas za toliko ne mozes dobiti niti torbu.
Maruška, jos jednom ti hvala na ideji!