romi, ako ti je tek u subotu termin za izostanak m., definitivno je bilo prerano za test... budi strpljiva, a ja šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da za tjedan dana bude plusić!
Printable View
romi, ako ti je tek u subotu termin za izostanak m., definitivno je bilo prerano za test... budi strpljiva, a ja šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da za tjedan dana bude plusić!
Hvala draga, ma da najranije mi je termin za m u petak, no realno je subota...javim :* :love: :heart: .
Ja imam jedno pitanjce, pa da ne otvaram novi podforum: za cure koje su ostale T u prirodnom ciklusu, ako ste gledale cervikalnu sluz u vrijeme i neposredno nakon ovulacije, da li je ona bila uobičajena ili veća/manja? Drugim riječima: utječe li oplodnja na količinu cervikalne sluzi oko razdoblja ovulacije ili to nije u korelaciji? :/ :/
Evo ja danas bila kod ginića na folikulometriju i kaže nije siguran je li već bila ovulacija ili će tek biti danas sutra. Folikul je 30mm, endometrij 10mm. E sad, kaže on, hopsajte vi sljedeća dva dana za svaki slučaj.
Dakle, ako može odgovor:
1. Da li se na uzv može baš vidjeti kako puca folikul?
2. Da li je 30mm preveliko?
3. Da li svaki klomifenski ciklus trebamo dobiti štopericu ili to ide prema ocjeni ginića?
4. Da li bi mi endometrij trebao bit deblji?
Zahvaljujem
Btw. ovo mi je treći Klomifenski ciklus, u prva dva (s manjim dozama Klomifena - išli smo postepeno da ne bude hiperovulacija) uopće nisam reagirala. U ovom, trećem, desno taj veliki folikul, a lijevo je bio jedan - narastao do 12mm i onda se smanjio. Da li je to normalno?