-
Hvala vam svima od srca :heart: Nasaje curica, nakon puno puno muka i borbe stigla na ovaj svijet ziva, zdrava, prekrasna i savrsena. Gledam ju i ne mogu vjerovati da je to malo cudo moje. Nevjerovatno je koliko je srece i mirnoce donijela u moj zivot. Napokon se osjecam sretno, a nisam stvarno dugo, ne u zadnje dvije godine od kad sam izgubila svog malog andela. I znam da nije bilo njega nebi bilo ni ovog malog cuda. Naravno da mi jos fali, i da se rastuzim svaki put kad pomislim na njega a mislim cesto, ali sreca koju osjecam kad pogledam svoju princezu umiri me u sekundi. Napokon je nestao i onaj osjecaj da me sreca jednostavno napustila i da mi nista u zivotu neide kako treba, jer se trenutno osjecam kao najsretnija osoba na svijetu.
Vidim da ima novih mama andela na forumu, strasno mi je zao kad to vidim i suosjecam s vama, tocno znam kako se osjecate. Zelim vam da i vi uspjete pronaci svoju srecu jer ju zasluzujete.
Jos jednom hvala na cestitkama.
Pozdrav od mame dviju princeza i jednog andela.
-
Draga, velike čestitke!! :heart:
Nek joj je dug i zdrav život
Uživajte sada svi na okupu :yes:
-
-
Čestitam na princezi!
Puse i velikoj seki!
-
Treca godina bez tebe misicu mamini ;( Mislim na tebe, falis mi strasno. Dio tebe je uvijek s nama. Puno te vole mama, tata i tvoje seke.