sretno s porodom! hvala ti !
Printable View
sretno s porodom! hvala ti !
ponesite si svakako spavačicu dvije, jer se dogodi da ih ponestane, a nova zaliha dođe tek popodne..
ponesite si i sapun jer se može dogodit da ga nema ili ima vrlo malo.. iako vjerojatno možete tražit da dopune one kutije, ja sam imala svoj pa mi nije bilo važno.
da, za bebe treba imati pelene, ali nije hitno, to vam muž donese kasnije, a do tada se možete koristiti njihovima.
joj, mene je sve ovo sad totalno zbunilo...ja sam spakirala jednu sportsku putnu torbu u koju sam sve pometala sa vaših popisa (prva trudnoća), a sad čitam da moram odvojiti stvari za rađaonu a posebno za sobu! a ni nemam nikakvu malu torbicu, joj više me strah da ću nekaj zaboraviti ili krivo spakirati nego samog poroda!
Ok idemo još jednom - što sve odvojim za rađaonu? :mrgreen: Dobro da sam vidjela da mi trebaju papuče, one su mi u torbi za sobu na samom dnu.. Jednokratne gace isto u rađaonu?
Meni su jos u radaoni dali da obucem gace i ulozak tak da je to zgodno imat kod sebe. I samo jos voda, papuce i spavacica i naravo fotic ili mobitel
I vlazne maramice jer je wc u predradaoni koma