Ja padam s nogu isto sama sam s njim evo godinu dana najgore mi je bilo jućer išla sam s njim u klaićevu kod fizijatra 30 km tamo i 30 natrag oprala me kiša od glave do pete nosi njega vadi kolica stavi ga u kolica ponesi papirologiju s njim sve na rukama tamo predaj uputnicu čekaj s njim skini ga budi dobre volje da nesto fizijatrici pokaže obuci ga i opet ista procedura s njim u auto stavljaj kolica u auto,onda je bio gladan stani na autobusnoj stanici daj mu jesti,ajd zaspo je,taman zaspi ja moram ić do faxa kad sam već u gradu opet njega vadi van kolica ista procedura samo kaj je kiša manje padala i onda još na faxu nisam obavila kaj sam trebala. Došla doma sve me čeka kuhaj ručak on puže taman mi sve izvadi iz ormara ode dalje u drugi ormar,pospremim prvi on rasturi drugi,pospremim drugi on se vrati na prvi-da za kljućim bilo mi je da nazovem doktora da mi da uputnicu za vrapće umorna sam već,a kad se požalim muzu onda veli možeš mislit kak je meni ja radim fizički 12 sati i eto kao ja se ne smijem zalit jer sam doma pa mi je lijepo