kad ne citam ispod slike. trebat ce, ako odlucimo tako, ipak pomoc nekog iz zg. tebi hvala :)
Printable View
kad ne citam ispod slike. trebat ce, ako odlucimo tako, ipak pomoc nekog iz zg. tebi hvala :)
Danas se nalazim sa zadnjim curama koje su naručile majice.
S obzirom na godišnje odmore i opseg poslova, prodaju obustavljamo do 1.9.
A u rujnu možete očekivati nove boje i kombinacije.
ovaj topic je stari ali ja sam nova pa prvi put vidim te majice.. fenomenalne su!
jel' se mogu naručit? ova addicted to mum's milk bi mi dobro došla sad za put u Kanadu, da malo promoviramo cike ;) možda da se nekome javim na pp?
postoje li majice za tate? naš je oduševljen
tnx
Za odrasle trenutno nemamo.
Koji broj addictidice ti treba?
I ccc... za pitanje kome se javiti... valjda ekipi iz Istre. ;)
I ja bih te majice! :D
Baš danas razmišljam, trebala bih kupiti Dini par novih majica, pa da pitam gdje ih mogu nabaviti?
U Rodinom gnijezdu? Ili na rasprodaji? (iz ZG sam).
Koliko koštaju?
Thanx...
I ja bih koju majicu, gdje se mogu nabavit i po kojoj cijeni? MM može do Zagreba po njih.
To sam ja u prethodnoj poruci, ne znam zašto mi je napisalo Gost :?
Majice se mogu kupiti u Rodinom gnijezdu, u Čanićevoj 14, utorkom i četvrtkom od 12 - 16.
Cijena majice je 70 kuna.
Citiraj:
apricot prvotno napisa
Znaci ne moze se nikako poslat postom. Ja sam 1000km udaljena i neman pojma kad cu slijedeci put u drzavicu moju. Ali tako bi volila Lorisu navuc majicu Addicted... jer i ovako misle da je marama iz "mojih" krajeva i da ko je vidija dojit pa jel ja slusam svog pedijatra, a ja sam tako ponosna na moje dojenje i jos stosta. Ako bi mi moga poslat ko majicu plizzzzzzzz.
Fulkri, imas PP
BusyBee hoće biti broj 62-68 (addicted to mum's milk ) na štandu jer bi kupila?
napisi do ujutro mail na ured@roda.hr pa ce ti nasa zaposlenica poslati odgovor sto ima. ili nazovi sutra od 12 do 16h na 61 77 500Citiraj:
Fulkri prvotno napisa
vec sam joj poslala PP da javi velicinu i model, ali nek napravi ovo sto si joj ti napisala- Fulkri, posalji mail ili nazovi. :)