Ja se moram opet javiti na ovaj topic - evo započela sam ga 2003 kad sam bila prvi put trudna, i eto ostao je "živ" do moje druge trudnoće!
Printable View
Ja se moram opet javiti na ovaj topic - evo započela sam ga 2003 kad sam bila prvi put trudna, i eto ostao je "živ" do moje druge trudnoće!
pozz žene,,,moj nalaz urina mi nije jasan pa ako netko ima slična iskustva neka mi javi,,dakle leukociti ok, bakterija piše "dosta",,urinokultura uredu ,,mene pecka dok mokrim,,dal trebam piti antibiotik zbog tih "dosta bakterija" il ne,,nije mi jasno jer mi dok,,ništa nije dala,, već drugi put mi je takav nalaz??HVALA!!
joj,ja ja pušem i na hladno,jer radi moje nemarne doktorice sam u zadnjem tromjesečju trudnoće pila 3 ture antibiotika radi E.Coli koju na kraju nisam izlječila i dijete mi ju je pokupilo u porodu i stvarno nam se zakompliciralo, važno da je ona mene uvjeravala da je to skroz ok i da puno trudnica imaju E.coli,ništa strašno :voodoo:
iako mi u tvom slučaju nije jasno kako ti ako ima bakterija "dosta" može biti urinokultura ok...to ostavljam nekom pametnijem da ti savjetuje, ja poučena svojim iskustvom možda malo i pretjerujem