Ovo s kolicima je stvarno grozno. :) :x
Baš mi je žao. :(
Printable View
Ovo s kolicima je stvarno grozno. :) :x
Baš mi je žao. :(
[quote="Ena"]Ovo s kolicima je stvarno grozno. :) :x
[quote]
Potkrao mi se krivi smajlić.
:) , trebao je biti :(
koji god da je trebao biti, previše ih je!
je-dan po pos-tu!
Nisam se nimalo uključila u ovu rasprodaju, što zbog posla, što zbog Janka, ali na iduću moram doći i nešto i donjeti ;) . Žao mi je što nisma bila i žao mi je što čujem ovako ružne stvari. Pa ne mogu vjerovavati da su ljudi talko besramni. A kaj me uopće čudi :/ ...
Trebalo bi stavtiti nekog na izlaz kao u Metrou gdje ti pregledaju kolica, istina bace samo pogled na njih, i stave žig na račun. Ili ako netko ulazi sa svojim kolicima, sjedalicom, te iste na ulazu označiti, ili dati ljudima neku potvrdu s čim su ušli. Kao kad ulazite u kabinu pa vam daju broj koliko ste komada robe uzeli...Mislim, kaj drugo kad su ljudni tak jadni i bezobrazni!!! Nek si misli ko kaj hoće
i cash only! 8)
Kovke, ali dosta ljudi hendla sa karticama i nema uvijek na raspolaganju dovoljno gotovine. Moje je misljenje da ne bi trebalo ogranicavati kupovinu samo na cash, vec samo pronaci odgovarajuci sistem naplate.
to je rasprodaja ne troši se puno novaca a tak i tak ti dođe sljedeći mjesec na naplatu. kako se onda može platiti. a i kart. kuće uzimaju postotak, pa rode gube! a i zna se 3 mjeseca unaprijed kad je rasprodaja, pa se novci mogu nekak skupit
Ma sve to stoji sto si rekla.
Ali recimo dodes na rasprodaju sa 200 kuna kupiti nesto robice i nades kolica, nosiljku ili sjedalicu za koju nemas dovoljno gotovine, i sto onda?
OK. Mozes otrcati do bankomata, ali eto taj mjesec ne mozes vise dignuti gotovinu i vise bi ti odgovaralo da to platis iduci mjesec.
A sto se tice gubitka na karticama, Rode mogu staviti 5% skuplje za naplate karticom ... ali mislim da je problem zbog te provizije onda ne bi bilo kartica ni na dosadasnjim rasprodajama.
Sory.Citiraj:
apricot prvotno napisa
Možda bi bilo dobro, kad su u pitanju kolica, da kupac podiže kolica samo uz predočenje računa.
Kada se odluči za kolica, prodavač(ica) na papirić zapiše šifru i cijenu, s tim kupac ode na blagajnu platiti i s računom se vrati po kolica (ili nekom drugom potvrdom).
a ja mislila da je cash only i još uvijek patim za jednim cipicama :(
što se krađe tiče sramota
a ja si mislila kada me jedna teta na blagajni ispračala s pogledom-kaj gleda-jer sam kupila samo rodine majce-pa ja ne kradem, ja sam mama (očita naivka)
nadam se da si krivo procitala pogled :)Citiraj:
irenask prvotno napisa
Je sramota najveća kaj ta lova ide iz rodinog đepa,i ja sam se susrela sa krađom mojih radova,ali na žalost to je surova stvarnost.Kada se takve stvari dogode pomislim da si taj netko možda nije to mogao priuštiti,a potrebno mu je,jer mnogo ljudi je na granci siromaštva.Svatko od nas želi najbolje za svoje djate,i nadam se da će toj osobi ta kolica pomoći,jer lakše je ne ljutiti se.Trebalo bi i osobama koje donesu stvari dati na znanje da je to uvijek mogučnost i da računaju na rizik,tako da ukoliko se takvo što drugi put dogodi da rodicene ne plaćaju cijeli dio već najviše pola.Velika :heart: svim rodicama
KIAN,21.10.2005.
trazim na portalu pa nigdje ne mogu naći taj članak o krađi!
osječam se krivom zato što sam bila na ulazu i izlazu! :oops:
ali za tako neke sumnjive slučajeve sam govorila ivakiki i bibi i neke ljude sam i zaustavila, ali ne možeš baš pratit sve!
ljudi su mi pokazivali račune, ali ne mogu ja provjeravat cifre na stvarima u odnosu na račune. jednostavno je ljude ne moguće provjeravati tako!
sa zelenom vrečicom nije nitko izašao, to sam strogo pratila, a ovo mi je sad totalni šok za kolica i sjedalicu! :shock:
Tea, nemoj sebi predbacivati - nemaš ti scanner umjesto očiju!
nek mi da netko link članka!
i mogu li dobiti slikice sa rasprodaje na mail?
ma daj tea... 8) 8) nisi ti nis kriva... :) kaj ti je???
isssssssh i sic taj osjecaj iz tebe
evo ti link... nije o kradji nego je o raspordaji, kradja se samo uz put spominje... valjda ga zato nemres nac.. i jos uvijek je na naslovnici, 4. po redu... Održana rasprodaja u novom prostoru
ma užasno mi je krivo što se to dogodilo!Citiraj:
Mukica prvotno napisa
Tea, nije to prvi put. Nemoj se sekirati.
Samo je svaki put sve gore i gore.
Odnosno stvari su sve skuplje i skuplje.
teaaaaaaaaaaaa :heart:Citiraj:
Tea prvotno napisa
na svakoj rasprodaji dosad se kralo.
na jednoj su nam hranilicu odnijeli pred ocima :shock:
nema veze s tobom, nikakve.
sad mi je malo lakše, nisam znala da se tako kralo. uvijek sam pretpostavljala da netko mazne nekakavu sitnicu, ali ovako krupne stvari :shock: . ja ne mogu shvatit te ljude, kud je jeftino, tud još to moraju ukrast! ja vjerujem da je taj netko došao vama i rekao da nema za sjedalicu, kolica, hranilicu, robicu itd. da bi mu je vi sigurno nekako osigurale, a ne ovako na ovaj način da se postupa sa tuđim stvarima.
možda bi bilo dobro da pred rasprodaju da se stavi kao mali podsjetnik, da onaj kome je najpotrebnija neka stvar da vam se rađe obrati da se potrudite naći ili mu je nekako osigurati, nego da se stvari kradu.
potpuno sam za ideju prvo plati, pa onda preuzmi sa štanda, krupne stvari tipa krevetići, kolica, sve što je skupo. i na izlaz definitivno slijedeći puta staviti nekog muškog, jakog, koji bi bio kao čuvar, mislim da bi se na taj način mogle izbjeći ovakve stvari.