Sada je jasnija dijagnoza koji si dala TM. Teško je išta komentirati kad se ne znaju osnove. Sasvim je drugačije kad liječnik, tj.ti kaže da je netko hipohondar ( i neka je, bolje nego da je stvarno bolestan), nego netko tko to nije.
Printable View
Sada je jasnija dijagnoza koji si dala TM. Teško je išta komentirati kad se ne znaju osnove. Sasvim je drugačije kad liječnik, tj.ti kaže da je netko hipohondar ( i neka je, bolje nego da je stvarno bolestan), nego netko tko to nije.
Hvala ti , slažem se i ja se tako osjećam.Nisam nesposobna , niti glupa.Sada se veselim tome da ćemo uskoro biti samo nas troje.
i jos koliko sam vidjela u prvom postu, oni su kat iznad roditelja i imaju sve svoje. dakle ne djele ni kupaonu, ni kuhinju, ni dnevni boravak.
Osim što je na forumu puno primjera sretnog suživota sa starcima, isto tako je puno primjera osuđivanja na brzake, pa epiteta raznih vrsta...dosta smo kritični kad se o drugima raspravlja :(
Ja mislim da tebe tvoj muz puno voli i da cete vi rijesit trenutno nezadovoljstvo koje je nastalo.
Njemu svaka cast na ovim potezima, to nisu lake odluke, a donio ih je da bi bio s tobom i djetetom, stvarno svaka cast!
Tebe potpuno razumijem, nekad stvorimo sliku i mislimo da ce stvari bit ovakve ili onakve, a ne predvidimo sve scenarije pa nas malo zatece, svima se to dogadja, ovo vase je po mom misljenju jos uvijek benigno i da se rijesiti. Nadam se da ce sve bit kako treba i da ces bit zadovoljna, i ti i tm.
Sretno vam!
Ja sam bila kod mame prvih par mjeseci, (3), ne zato jer sam htjela, već samo uređivali svoju kući i čekali smo da dovršimo građevinske radove, kada sam se šreselila to je bilo svršenstvo, pobjegla sam glavom bez obzira!
Moja kućica moja slobodica. Jedem kad ja hoću i što hoći, perem kad ja hoći , odmaram se ako sam umorna, ako mi se pilji cijelu subotu u tv , piljim i naručim pizzu. Nebi taj komfor mjenjala ni za svu brigu mojih roditelja.
Ok je da si malo bila sa njima ali 6 mj. , sad se seliš daleko, nemoj razmišljati kako taj stan izgleda i ima li dvorišta. Imaš svoju mladu obitelj i to ti je najvažnije, uživajte u boljem upoznavanju i odrastnaju svog djeteta.
Ne. Sa MM-ovom platom od 200e ne bismo mogli preživeti kao podstanari.
Da mogu nikada ne bih živela u ovakvoj zajednici. I ne bi mi palo na pamet da odemo kod mojih da mi pomognu posle porođaja. Imam nekoliko primera u okolini koji su se raspali ili bili blizu tome zbog istog scenarija.
Primetila sam, što je i Trina rekla, da muškarci teže podnose tu situaciju jer oni moraju brinuti o porodici, biti zaštitnici. U ovakvim slučajevima, mislim da im je ponos povređen, jer vide da nisu potrebni. A još kad osećaju i omalovažavanje.
Verujem da će se kod vas sve rešiti. Znate šta je problem i želite da ga rešite. Srećno!
A ponekad nam treba da se malo pojadamo pa opet sve krene kako treba. Samo se nemoj osjećat krivom što je tebe radi došao iz inozemstva.ipak me čude njegovi postupci. U svakom slučaju sretno!
Meni se cini dacsi ti razmazena i da trebas jos malo odrasti
Nemam te namjeru uvrijediti i pisem na brzinu ali to je moj zakljucak
Vjerujem da tm i ti imate sansu da uspostavite normalan obiteljski zivot u kojem se obaveze odradjuju i u kojem se sloboda nece utirati u ime komoditeta,sretno!
nisam čitala sve komentare.. moj savjet je selite se, budite samostalni.. mama i svekrva nek dođu povremeno u ispomoć ako baš zagusti..
mi živimo zajedno u kući s njegovim roditeljima, zajedno kuhamo, spavamo na katu oni u prizemlju.
ja sam od početka odlučila da ćemo nas troje biti sami nakon poroda da se priviknemo, zbližimo, bar tjedan dana. svekrva bi mi donijela ručak malo sjela ponosala maloga kratko i to je to.
da sam dopustila da mi bake sjede u sobi one bi okupirale maloga i ovaj moj bi zbriso sto posto:lol: čak mi je mama htjela doći da i ona pomogne, rekla sam ne.
uglavnom bez obzira na zajedničko kuhanje u svemu drugom smo samostalni.
mislim da se tvoj muž možda osjeća i nepotrebnim.
vi ste sada obitelj. naučite se funkcionirati tako.
uvijek je teško na početku, ali sve se sredi!
sretno i ne brini:-)