sara38 prekrasan ti je avatar!
Printable View
sara38 prekrasan ti je avatar!
Premier? Samo me malo buni jer premier (u starom gradu) na netu kaze da je zatvoren.. pa nisam 100% sigurna pa ako moze upute na pp
jejja, radi Premier, i da to je taj u starom gradu, ispod katedrale Sv. Vida. To na netu je staro, bili neki problemi oko terase, pa deložacija...ali riješeno je. Vidimo se danas!
evo i ja ću vam se pridružiti :-) vidimo se...
cure uzivajte na kavici! :-) nadam se da je i u rijeci tako prekrasno vrijeme kao i u zg.
argente, samo da znaš, vatra me pitala gdje je premijer, da ju pita jejja...pa sam jo j sasvim lijepo objasnila..hehehehe:lool:
bubekica hvala, hoćemo!!!! lijepo je, sunčano!! :-)
da, da, jejja iz Rijeke pita vatru iz Istre gdje je Premier...meni tu smrdi na neki dolazak iznenađenja :mrgreen:
idem po vatru na Učku..i ako ćemo kasniti, nije zbog neznanja o lokaciji,ipak sam ja dobro utvrdila gradivo, već zbog tehničke izvedbe plana :lol:
vidimo se!!!
Ja se i inace gubim u vlastitom gradu :lol: totalni sam kofer sta se dolazaka/odlazaka tice... Cure bas mi je drago sto sam vas upoznala, popamtit cu vas drugi put, hvala sto ste me primile :heart:
Drage vi, baš nam je bilo lijepo, obavezno ponoviti čim prije! Svima:-*
Okupile smo se u respektabilnom broju (16).
Čestitam tigrici na još jednoj uspješnoj organizaciji i dvjema novim predstavnicama na inicijaciji!
kameleon je tradicionalno došla zaobilaznim putem
16 komada na okupu, bravo mi!!! Nismo sve međusobno ni uspjele popričati koliko nas je. Ja sam samo čula kvakvakvakvakva na sve strane! Sjedila između dvije trudnice...možda je zarazno!!!
jejja, popamtit ćeš nas, ne brini, mene si zapamtila, a to ti je dovoljno!
vatra, svaka čast na dolasku!
kameleon...što reći! Drago mi je da si vidjela Učku i snijeg...
;) a šta reći...drugi put možda dođem preko rovinja!!! :lol:
cure...uživala sam u društvu!!! do iduće kavice...koja će po svemu sudeći biti uskoro!!
:-*
Žao mi je da nisam išla s vatrom ali iduću coffie ne propuštam (samo me T može zaustaviti :D) Cijelo popodne sam mislila na vas kako vam je fino i kako kokodačete (ili kvakvačete):lol:
kameleon možeš usput proći i kroz Pulu, pa... ono... čisto usput... :lol:
i cranky sam zapamtila, onaj prijeteci ton se ne zaboravlja ;-) i innu i argente ... a da sam znala da Lucija83 dolazi dosla bi ja jos i prije :lol:
:lol: lude ste skroz...tako mi je drago da sam bila i da su me zelja i volja drzale do kraja mog dolaska.. Nezaboravna pacija kava!!! A kad kameleon dodje do rovinja mozete joj se pridruziti bit ce mi drago!
Saljem vam puseeee!!!
Curke, za vas koje ste otišle malo prije...Rašo nas je ispratio u rukavicama :lol: .
I to plavim, gumenim, kaže da iza 22,00 radi i ginekološke preglede...mene strah da se on previše naših priča naslušao, pa se ufurao8-):lol:
Ajmo jednu kavicu! Predlažem 20.04. u 17,00 u Premieru, pa ćemo se dogovoriti i za šetnju po Zagrebu, Zajedno za plodnost.
Sad znam di je kava pa me pisi da dolazim ako nis ne iskrsne
uf kako bih dosla rado na tu kavicu - npr. sa suncanim naocalima i kavom sa slagom......ah ah ah
Lijepo se imajte i vidimo se u ZG na setnji za plodnost 27/04/2013
tigrical šta nije bilo da ćemo na Zamet???!!!! :lol:
ja dolazim svakako!! :-*
Jel moze biti ovaj vikend??? Puno trazim zar ne??? B-)
Rješeno! Prebacila sam godišnju skupštinu na svibanj! Hehe! Mogu 20.! :-D
Sari želim najljepšu rođendansku fešticu ove subote!!
Ako bude lijepo vrijeme navijam za Zamet.
7. Argente
Šta ćemo onda: sunce=Zamet, kiša=Premier?
...a morat ćemo organizirat i jednu ljetnu kraj mora za gošće iz metropole...
A kud bas 20? Sarici - nek uziva na svojoj drugoj festici! Bas bi rado dosla al mene kaci festica tu subotu. Ako bude Zamet mozda stignem uletiti na sat vremena.
Odlično! Taman mamu iskipam kod svoje sister i rješim ugodno s korisnim :mrgreen:
moze..ne paše ova subota jer smo,jelte, na Sarinoj fešti...8-) (ako nekim čudom ostane poklon neotvoren)
sretan rođendan Sari :heart: i dobru zabavu na feštici!!!:dancingfever:
vidimo se onda na Zametu!!!!!!! :-D