pa sretan rođendan!
Printable View
pa sretan rođendan!
stvarno nisam vjerovala da ce ih osloboditi i bas mi je drago. :klap:
vertex, e pa želim im sretan rođendan, hej pa imaš dvoje rođeno na isti dan, super!
to ti imas skorpioncice, vertex. sretan im rodendan!
Hvala, cure! I natrag na temu :D
prvo čestitke mami vertex, ondak na put!
sretan im rođendan i od mene! :heart: :heart:
A tebi, AM, želim sretan put i da lijepo proslaviš ovaj veliki događaj sa širom obitelji. :-D(a i zavidim ti, da znaš:mrgreen:).
Pravda je spora,ali dostižna!!! :klap:
Vratit ću se moram doći, tu je moj dom,
Moje sunce, moje nebo.
Novi dan se budi kao sreća osvaja
Ti si tu sa nama.
malo kasnim tu...al to je prva vijest koju sam čula danas...i baš baš sam sretna :klap:
kako mi je divno gledati masu...u radosti...molitvi ( iako nisam vjernik )... to sveopće veselje...
bome ras se rascmoljila danas :-D
:heart:heroji:heart:
ostavljam slavljenicki topic do sutra, kako bi ostao slavljenicki.
I mi smo sretni do neba! I neopisivo ponosni sa kojim su dostojanstvom oni to podnosili sve ove godine
X
Na žalost, nisu to laži, to je druga strana istine. Bilo je nevinih žrtava s druge strane koje nisu procesuirane. Da je pravna država funkcionirala, nevini ne bi bili optuženi niti bi trebali skidati blato sa sebe.
Žao mi je što u našem narodu još uvijek žrtva nije priznata kao žrtva bez obzira na nacionalnu priupadnost.
sretna sam zbog osloboadjajuce presude, zahvalna sam odvjetnicima i sudu, zahvalna sam braniteljima i suosjecam sa svim zrtvama i nadam se pravdi.
Konačno nešto dobro! Užasno mi smeta to vječito kačenje ljage na nas u ovom ratu. Kao da sam cijelo vrijeme živjela u paralelnoj stvarnosti. Ovo je odlično i sretna sam! Sad slijedi praćenje kako hoće li pravda biti zadovoljena nad vukovarskim zločincima.
Danas sam u mnoštvu napisa i izjava pročitala rečenicu da su se napokon pravo i pravda preklopili. To je istina, isto kao što je istina da je bilo zločina i da ima zločinaca kojima se tek treba suditi, ali o tome neki drugi dan. Danas je rat zbilja završio. Srce mi je puno ponosa. Hvala im za sve :-D
Ja sam baš sretna, a posebno bih istaknula ovo što laumi spominje, Gotovinine riječi koje pozivaju na gledanje u budućnost. I općenito njegovo odmjereno i dostojanstveno držanje u cijelom razdoblju koje je sad iza njega.
Reakcija mase na Trgu na njegovu zahvalu institucijama RH bila mi je jako antipatična.
Zajedno s nekim postovima na ovoj temi, ali neću kvariti idilu.
Konacno sloboda! :klap:
užano je krivo, i baš mi je bilo žao na takvu reakciju.
ali šta možemo
Uf, bila sam na trgu, posli u firmi, nije bilo mjeets gdje se nije slavilo. Masa te ponese, svi su plakali, ma, osječaj je sjajan.
da. bilo je lijepo!!
stvarno masa... neki mlađi čovjek/muž/otac je plakao pored mene.. toliko ganutih... majke s djecom.. trudnice.. djedovi i bake.... :heart:
hvala svim braniteljima i njihovim obiteljima i svim Katama Šoljić ....
predivna vijest pred obljetnicu Vukovara!!
hvala Bogu...
Mali i ja bili na pazaru kad su javili vijest. Svi odjednom pljeskali i veselili se i plakali i odma svi auti trubili. I meni dosle suze u oci, a nikad ne bi rekla da ce me njihova presuda ovakva ili onakva dirnit :o
Ljudi u svojim problemima plaču od sreće....:dancingfever:
Ima li išta ljepše?
:heart:
Političari- bljak.
A meni nije jasno sto nisu mogli ova primanja i slicno odgodit za koji dan i pustit ljude da se odmore malo sa obitelji, nego odma, ko se nije sliko, magarac je bio...
Jadranka, slažem se sa svim što si napisala (uključivši suze, ja sam čak i zaridala :škartoc: ).
Baš se vidjelo na Gotovini da mu ne odgovara ta pažnja medija.
Ali zato on meni, sa svakim svojim istupom, odgovara sve više.
Jako se promijenio u odnosu na sebe prije 20 godina, to više čak nije ni onaj čovjek sa snimke, koji viče na suborce zbog njihova ponašanja.
Sad je skroman i nekako...zen.
Onaj poziv da se okrenemo budućnosti mi je nešto najbolje što se danas moglo izjaviti. Stvarno me Gotovina oduševio svojim dostojanstvenim držanjem. Nije da sam od njega očekivala drugo, takav je bio i cijelo vrijeme suđenja. Al mi nije jasno da je, ako je danas bilo ovako lako oboriti tužiteljske teze, uopće ikad mogao biti osuđen na 24 god.