~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
:love2:
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
vibr..... Da što prije idete doma zdravi i veseli, da nalazi budu dobri! Držite se :grli:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za brzo ozdravljenje!
drži se, Diči! ~~~~~~~~~~~~~~~~
uh.. pa to već stvarno dugo traje!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za dobre nalaze i da vas spraše kući!
za brzo ozdravljenje..
danas nam je deseti dan bolnice, doma nema niti za vikend jer su počeli sa preventivnom terapijom.
antibiotik prima intravenozno tri puta na dan. u ovom trenutku kažu encefalitis iliti ga upala mozga.
oni kao sad gađaju da bi bio onaj tip uzrokovan herpesom jer ga tata ima. zaboravila sam da je ovo ljeto bio dva mjeseca
na moru u kontaktu sa mačkom tj. čak dvije kod bake,a pitali su me imamo li mačku, pse ili pticu...
likvor je poslan na zaraznu da oni nađu uzročnika odn. otkriju vrstu stanica koja je u njemu nađena.
sad vidim surfajući da ga svašta može uzrokovati čak autoimuna reakcija na ibuprofen, komarci,krpelji,vodene kozice...nalaz
sa zarazne će biti gotov u utorak ili srijedu...držte fige to sve baš ne čini se samo tako...
tražili su me sve podatke o cjepljenjima šteta što je vikend pa to maltene neće imat tko sutra pročitat...
Držimo fige!!!!!
Kako Petar podnosi sve to?
Držite se! Bit ce sve ok
:love2: Nek mališi što prije prođe
:heart:
:heart:~~~~~~~~~~~ da što prije ozdravi
puno vibrica do neba i natrag.... :love2:
držite se svi skupa! navijamo da što prije ozdravi!
Drzite se, biti ce sve dobro, glavno da znaju sta je i da prima terapiju.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da Petar što prije dođe kući
ajme diči, držite se i da petar što prije ozdravi
:heart:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nek što prije i bezazlenije prođe!!!!!!!!!!
~~~~~~ za malog miseka <3
da bude sve dobro
važno je da ste u bolnici
pitaj ga da li ga nešto boli i više puta na dan, ako s ežali na glavu odmah zovi dr
nalazi se očitavaju i za vikend, dežurni doktor
kad ga boli glava ili leđa kao sinoć dobije odmah lijek u šprici...najgore je što je dobio preventivni antibiotik jer napamet gađaju uzročnika i vrstu encefalitisa...a u srijedu kad nalazi stignu ako je druga vrsta možda moraju mjenjati antibiotik....i šta si radio ništa, jesi liječio nisi...trebalo im je devet dana da naprave eeg budnog stanja...a tek su mu deseti počeli s terapijom nisu normalni...čovjeće vjerujem da je to tek začetak jer da nije u deset dana se stanje moglo itekako pogoršat...oni vikendom uopće nemaju vizite ja tamo vikendom na odjelu dra uopće ne vidim :(
diči šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da što prije ozdravi
hvala vam svima na vibricama :) <3
Držite se. U slučaju moje mame ovaj "privremeni" antibiotik je stabilizirao stanje i omogućio da bez pogoršanja dočeka dijagnozu i "pravi" antibiotik. A nakon pravog, oporavila se u dan-dva.
Drži nam se Diči, znam da ti nije lako, sve će biti dobro, u molitvi ste mi svakodnevnoj ;) Pusa tebi i Petru!
:heart: dršte nam se
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
drzite se
:heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vibram da terapija brzo pomogne ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
super vijest, znači brzo joj je pomogao? imala je dijagnozu poput nas encefalitis? koju vrstu su kasnije imenovali kod nje i kojeg uzročnika evidentirali? jel bila na Rebru ili na zaraznoj?
čula sam da su na Zaraznoj bolji na tom polju, da bi bilo pametnije da smo tamo išli...ali tko bi znao da će biti to...ali preventivni antibiotik pa kakav god bio samo neka teće...odmoći valjda neće...
Držim fige za dobar i brz oporavak!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart: