:lol: tata u majci sa dva tetrapaka na cikama :lol: :lol: :lol: bilo bi zanimljivo. Tako veliku nemam, ali za tebe imam l pa ako hoćeš mogu ti ostaviti, pa ćemo se dogovoriti za robno financ razmjenu. Za djecu ti na žalost ja nemam broja. pa ti vidi
Printable View
:lol: tata u majci sa dva tetrapaka na cikama :lol: :lol: :lol: bilo bi zanimljivo. Tako veliku nemam, ali za tebe imam l pa ako hoćeš mogu ti ostaviti, pa ćemo se dogovoriti za robno financ razmjenu. Za djecu ti na žalost ja nemam broja. pa ti vidi
Kada opet budu bile majice u điru, mi bi smo se rado predbilježili - svakome po jednu - Lauri, tati i mami.
Hvala lijepo!! :D
znači dječije su otišle, da li je još netko zainteresiran za one dvije maminske L veličine. Pa da paket ode u Zg?????
ne trebas te maminske slati u zg (sive), imamo ih jos nekoliko ovdje
Ja bi uzela one dvije maminske L veličine ako može pa da ide paket za Pulu a za dječje bi se predbilježila za veličine 80 i 86
nisam ni mislila :lol:
dobro onda NICOLE za tebe spremam maminske, pa se čujemo po pitanju robno novčane razmjene :wink:
Ja bi ako se budu opet radile ove plave s cicama za MMa jednu XXL...
Neki dan mi je skoro nered napravio u McDonaldsu jer je vidio dvije mame s MALIM bebama, nemaju mjesec dana, na bočicama čaja...ja ih nisam ni skužila, bila sam pregladna...Koma živa...ja se skoro rasplakala poslije... :evil:
Zahvaljujem
poslala sam ti svoju e-mail adresu da se možemo dogovoriti
Ja sam dobila preveliku - broj 92/98, a moja Orka je sitna tako da bi joj ta majica bila dobra za prvi dan škole!
Ako nekome treba, danas sam dobre volje!
P.S. Do ponedjeljka me nema na Forumu, javite se na pp
Ovo je super ideja i majice su super! :D
Mi bi isto nekoliko malih (2X74 ako budu u sljedećih nekoliko tjedana) i velikih. Kakvih će sve biti i kada ako možda znate?
Hvala unaprijed
Gordana, imaš pp!
Gordana, majice bi trebale biti gotove do 15.5.
kad ih bude, bit ce obavijest o tome na forumu i na portalu.
U Rodi vec ima mala lista cekanja, a vidim i ovdje :), ne brinite, biti cete prve na redu.
(nego, po zadnje 4 majice nisu dosle: ivana7997, klmama (ok, ona je javila da ce ih pokupiti), anci i mojabeba, sto da radim s njima, da vas jos cekam? zao mi je sto mojabeba nije svoju majicu pokupila u rijeci dok su jos bile tamo)
ivka, hvala ti sto si cekala.
imam jaaaku frku oko posla, zivotnu. konacno bi se sve trebalo zavrsiti u ponedjeljak, a onda me se pazi, stizem ti platiti clanarinu i opustositi zalihe letaka, knjiga, majica... ma svega.
samo da sve zavrsi barem donekle prihvatljivo.
drzim fige za posao :)
vidim da su rodine majce jako trazene, pa evo kako ih mozete dobiti besplatno:D
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=3460
Da li je ostalo šta majica koje danas nisu prodane za vrijeme potpisivanja apela?
Mi smo danas zakasnili (ili kako su mi cure rekle - planule su), tako da sam uspjela kupiti majicu samo za sebe :( . A tako nam je fora bila ona "Ne po guzi". Ili ako ima kakvih drugih?! Broj 74......
koja sam ja tuka!
danas sam bila na standu potpisat apel a nisam vidjela da prodajete majice.
valjda me omeo Fran koji je danas cijeli dan neutjesan.
da li se ipak negdje mogu kupiti?
djecje su sve planule, odraslh ima u rodi, sutra preksutra cemo ih pobrojati pa otvoriti topik
Hoćeš li staviti i slike majica za nas koje ne znamo kakvih ima u ponudi???
Što je s nama što smo se predbilježile za dječje majice?Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Je ostala koja ili moramo čekati slijedeću turu :( ?
vi koje ste se predbiljezile za ADDICTED jos ste prve na listi
njih jos nismo tiskale
majice jos nisu u rodi, sutra cu ih prebrojati i napisati ovdje koliko je kojih ostalo.
Mi bi smo lijepo molili jednu majicu 68 za djecaka i jednu 74 za curicu!
Fala lijepo!
Kad ce Zrinka u Sarajevo sa mojim majicama??? :lol: :lol:
mayah, ne znam :( ......ova moja ekipa misli odgoditi put u sarajevo do filmskog festivala (cini mi se u 8. mjesecu).....
os ti dolaziti put ovamo?
Ja se biljezim za majice kakve god da ima.U slucaju da bude malih brojcek 80 bi dobro dosao.
Ja jos uvijek ne idem dalje od Makarske... bas sam bila sad proslu sedmicu i bilo mi je super i lijepo vrijeme, a u sarajevu grijanje jos radi (sto znaci temperature nize od 15 stepeni)... a mozemo li dogovoriti da ja tebi posaljem lovu za majice i postarinu, a ti meni paketicem posaljes vamo?? :roll:
Javi ako meze ova kombinacija.
Tenks!
Može li Zrinka poslati u Zagreb, pa ću ja za Sarajevo?
mayah, pa sto se nisi javila....
kuda ides do makarske? preko metkovica?
jeste, jeste preko metkovica... mozda opet u junu idem...
Ivarica, hocete li opet stampati majice za klince? Nama bi trebao br 86-92. mislim da se Jelena jos dugo nece odvojiti od maminog mlijeka.
A da li postoje Rodine naljepnice tipa "Beba u autu" ili slično. Mislim da bi i to bilo efektno. :lol:
a koja je najmanja veličina majica za klince?
I ja bih te majice NARAVNO :!: Kako doći do njih ako nismo u Zg?
vauuuuuuuuuu
dodje mi da otvorim obrt i dilam majce tu po forumu
nema majica za klince, kad bude, staviti cemo na forum.
majice za odrasle moci cete kupiti sutra i preksutra na Tomislavovom trgu u Zagrebu gdje ce roda na Danima udruga koje organizira gradski ured za zdravstvo i soc. skrb imati stand.
Mogu li se ove majice(s obzirom na upis foruma)i sad negdje naći,ja buh rado??Jel Roda još u savskoj???
Je, Roda je još uvijek u Savskoj.
Ako ti nije predugo čekati, majice će se prodavati na našoj IV rasprodaji, 4.6., u Tvornici.
Ako je, ipak skokni do Savske.
nemojte sad poceti skakati do savske :)
majice nisu trenutno tamo, a ni ja.
javite se iza cetvrtka na 0915863717
Ja bi jako rado jednu s natpisom ja sam mamino cudo(viste) ak toga jos ima... broj 68 ili vecu...
Citiraj:
kiara26 prvotno napisa
i ja bi takvu ili "addicted...", br. 68
Ima li šanse.....?