čestitam :-D:-D
Printable View
čestitam :-D:-D
draga ČESTITAMO od :heart: na princu i princezi :heart: uživajte napokon u svojim srećicama
Čestitke mami i tati na bebolinicama.:-D
Čestitam od :heart: !Bebicama ogroooomna pusa!
Iskrene čestitke roditeljima.Uživajte u svakom danu!
Čestitam!
Čestitamo sretnoj velikoj obitelji!
Nakon mjesec dana u bolnici, 10.3. smo carskim rezom u 12,43 dobili našu prekrasnu kćer, tešku 2250 g i visoku 46 cm, a samo minutu kasnije stigao je i naš hahar, 70 g teži, ali centimetar kraći :P
Slikica iz avatara je slikana svega 6 sati nakon poroda; kao što vidite, grijemo se i uživamo u inkubatoru, dok mama čeka mlijeko...
Hvala vam svima na prekrasnim riječima i čestitkama; hvala mojoj Mare koja je mislila na mene i otvorila temu.
Velika pusa od ponosnih roditelja!
Jao što su medeni, da se istopiš.. :zaljubljen::zaljubljen: Uživajte u svojim bebicama...
Iskrene čestitke sretnim roditeljima i velika dobrodošlica preslatkim bebicama
Iskrene čestitke ponosnim roditeljima na prekrasnim poklonima :-) Uživajte u malim smotuljcima :-)
Čestitkeeeee:heart:!!!
Iskrene čestitke! Preslatki su!
Draga BB od srca čestitam na predivnim smotuljcima :zaljubljen:
Iskrene čestitke i sve naj, naj i ubuduće!:-D
Draga BB, čestitam ti od srca na slatkićima... i ponosnom tati, naravno :klap:
Čestitam mami i tati:klap::heart::heart:
Cestitam! Prekrasni su. :zaljubljen:
Toliko prekrasnih čestitki i ljepih želja; s takvim startom ne mogu ova moja dva puzavca loše krenuti u život ;)
Tikice & Nina - posebno vam hvala od :heart: Hvala što ste se sjetile, što imate snage i ljubavi, vašim tragedijama usprkos, veseliti se skupa samnom. Znala sam da ste snažne i velike, ali tek sad vidim koliko :* Nadam se iz dubine duše da ste/ćete vrlo brzo smognuti snage za dalje i istinski vjerujem da ćete uspjeti i grliti svoje bebuške.
Nas tek danas, nakon velikog pada težine i ponovo teško stečenih 2200g, konačno otpuštaju iz bolnice! Valjda ću sad ipak biti malo aktivnija. Ili, uz ova dva zavežljaja, ipak ne....
Ma draga BB, kako se ne bismo radovale, a naročito kad vidimo taj prekrasan avatar. Dobro, ja istovremeno plačem i smijem se, ali to je normalno kod mene :-)
Cestitke i od mene!
Draga Big Blue, mjesecima nisam bila na forumu, ali to nije razlog da ti čestitam! Šaljem veliki :love2:
Cestitam!
Iskrene čestitke na malenim smotuljcima! :zaljubljen: :zaljubljen: