josie - plava, nježna, blijeda; tip žene kennedya juniora
Printable View
josie - plava, nježna, blijeda; tip žene kennedya juniora
evo i ja sam vidla josie - tak nekak sam si i mislila samo puno svjetlija
Andrea :mrgreen: Ja sam valjda jedna od rijetki neobrazovanih na ovom forumu :P, sa mojom SSS. Nos nije spicast nego, kako kaze moja mama, prcast. O ostalom bi se dalo razglabat.
nego, mogla si stavit i svoju sliku kod onih slika nereda. Da spojimo lik i djelo. Ja tebe zamisljam otprilike onako ko sto si zamisljam Lutonjicu. Pomalo djetinjasta, uvijek vesela i neopterecena, mrsava i niska, kratke tamne kose...
Bome sve krivo.Citiraj:
josie prvotno napisa
A ti, Josie, moraš biti plava i onak malo jodiefosterovski tip. Sitna, krhka, promukli glas i tako to.
zorana, imaš moje dvije fotke u bojanovom albumu, na "da se predstavimo"
visoka sam 1.70 ;)
lutonjica... baš tak kak i izgleda, mlada, otkačena, tip srednjoškolke, moderna frizura
apricot... teta u demode suknjama i bijeloj košulji, kratke tamne kose i brčići. sorry... :lol:
mukica...mala tamne kose, sitna-dinamitna
Idem cackat :P
:mrgreen:Citiraj:
bubimira prvotno napisa
Super izgledas. Znaci, fulala sam boju kose i visinu.
Gledala sam i one dvi slike s koncerta. Pa mi trenutno zuji u usima ona pjesma: lepo je meni govorio tata, mani muzikante vazna je skola. :lol:
:lol:x1000Citiraj:
anki prvotno napisa
:lol: x10 000Citiraj:
aleta prvotno napisa
Citiraj:
andrea prvotno napisa
:shock:
Andrea gdje ti živiš? U 19. stoljeću? :P
:lol:
i mršavija za kojih 10-ak kila od snimanja tih fotkica iz albuma :D , a i pofarbala sam kosu u smeđe, vele da mi dobro stoji.Citiraj:
anki prvotno napisa
andrea :love: , to i ja sama sebi svako jutro govorim, i sto posto su mi sva ogledala u kući pokvarena ili im je istekao rok trajanja.
ajde, evo još:
anki- konjski rep svezan i dok spava i uvijek svježe počešljana ravna duga kosa.
zimi nosi kaputić trule-partizan boje sa brošem zlatnog jastreba u letu, kada zatopli skida kaput i raskopčava do dekoltea svježe opeglanu košulju sa širokom kragnom.
vrlo visoko drži glavu, onako, ponosito korača i kad u šlapama i šlafrugu ide do dućana u istoj zgradi.
teddy- lagani british stil,kratka tuta frizura, pun novčanik kreditnih kartica i siće za parking.
zavidna kolekcija naočala za vid u svim oblicima i bojama, koje bira ovisno o situaciji u kojoj se nađe pa tako u jednom razgovoru sa tetom na šalteru zagrebačke banke izmjeni najmanje 5 okvira, od onog za dobar dan do pas masters i vama, draga gospođo.
inače jako uljudna i fina, ali kad zatreba, grize.
josie, genijalne fotke :)
josie - 10kg manje :shock: pa kak zgledaš? ko štapić?
coccinella - zblajhana, velika usta napadno našminkana pinki bojom, plave oči, 4 banke...
ajd, vratit ću onda plavu boju, sitna i krhka-moš mislit, o mene bi se i tegljači odbili, jodie foster na redovnom bodybuildingu.Citiraj:
Sanja prvotno napisa
brunda- mene nick asocira na neku maznu curicu, koja baš voli da je se mazi po kosi i podlaktici, voli kasnovečernje filmove i crno-bijele ljubiće iz videoteke na drugom kraju grada (jer ih samo tamo imaju), pogotovo one sa katryn hepburn, i nikako da joj uspije složiti baš takvu frizuru iako joj svi govore da sa kosom može napraviti svašta.
Citiraj:
Sanja prvotno napisa
ne želim zvučat bezobrazno....ali ovaj opis gore lagano podsjeća na neandertalca......sve u svemu skroz si fulala ;)
:shock: Ajme meni... :lol:Citiraj:
josie prvotno napisa
Imam samo dvoje naočala. :P (I samo jednu kreditnu, buuuuuaaaaaa...)
na ovim slikama sam imala 70 kg...ali znam pozirati :PCitiraj:
anki prvotno napisa
Visinu sam napisala, kosu si pogodila, čokoladu ne držim u frižideru jer se izgubi negdje putem od vrećice do namijenjenog joj mjesta trajnog boravka :oops: :lol: , kaj još, odvalila sam na susjedu i teglice :lol: , a kaj se tiče tako divne slike o sebi, kad bih barem...Citiraj:
josie prvotno napisa
je pa daj s nama podijeli tu veliku tajnu! :roll:Citiraj:
josie prvotno napisa
Citiraj:
josie prvotno napisa
lako ženama pozirati i tak skriti kile........samo se slikate od napred dok kile ostanu "iza leđa" odnosno malo ispod njih.........a kak da mi jadni muški sakrijemo svoj višak ....koji je u većini slučajeva trbuh :evil:
prestani piti galone pive i okani se više tog špeka i kobasa od kolinja na koje te i onako, zbog tog trbuha, nisu pozvali, nego eto, kad si navratio, ponesi štogod doma.
i koristi stepenice, a ne lift.
i najbitnije, nemoj se nikada slikati iz profila ;)
draga teta Josie........drago mi je da si me upozorila na opasnosti koje piva i masna hrana nosi......ali još nemam s tim problema, ali svejedno hvala i pripazit ću u budućnosti.Drage volje bi se ćak metnul na avatar ali očito ta funkcija već duže vremena ne delaCitiraj:
josie prvotno napisa
Jedino si ovo pogodila. Uvijek. :lol: Ne pušim, ne idem po kafanama, koketne nisam, perje i mrežaste čarape sam prestala nositi prije 10-ak godina :cer:Citiraj:
anki prvotno napisa
Prosto je nevjerovatno kako ova vrsta topica svako malo ozivi.....i kako se niko ne buni...i kako svi vole citati vizije o sebi....
Ja uopste ne zamisljam forumasice jer sam ih vecinu vidjela na slikama.
Zamisljam muzeve.... :mrgreen:
Ja se tvog sjetim svako malo :PCitiraj:
ninet prvotno napisa
Rominu sam zamišljala kao vrlo visoku (182cm), crne kose, bob frizura, u bijeloj sergio tachini haljinici bez rukava, s intenzivno crvenim ružem na usnama i crveno lakiranim noktima, vrlo strogog pogleda :mrgreen:
ivonnu sam više manje "pogodila", jedino što sam milila da ima kratku kosu a la Meg Ryan :mrgreen:
bucku sam zamišljala kao malu i okruglu, izblajhane kose vezane u kikice u majici s nekom porukom o miru a kad ono preslatka cura, nimalo bucmasta :)
:shock: ajme meni, šta sam ja propustila sinoć!!! Prepečene savjesti zbog bračne nevjere, otišla sam dočekati muža... a vi... eto... sad mi je lakše!
Baš mi je drago što ste me navukle da otvorim topic.
ninet otvaraj topic o muževima :D
Vishnja - bivša missica, sada u kasnim 30-ima, crnokosa, zanosna, uvijek sa savršeno našminkanim crvenim usnama.
Romina - vitka, njegovana, po kući uvijek u skupoj trenirci krem boje koju bi obične smrtnice uprljale u roku 2 minute (ali ne i naša Romina), jednom tjedno na rubu živčanog sloma. Ima hrpu frendica s kojima svakodnevno razgovara svojim skupim mobitelom. Onim koji ima ugrađeno ogledalce.
Sabaleta - veliki prednji zubi, malo izbačeni, odrasla verzija Pipi Duge Čarape ili Šilje.
Cekana - krupne, začuđene oči, loknice; puši jeftine (ali jaaaake) cigarete kad nitko ne gleda.
Hildegard- pjevni visoki glasić, punđa i obavezni twin set (majica+vestica) pastelne boje. Ništa je ne može izbaciti iz takta. Osim ako netko reže piletinu nožem za ribu.
Vodenjak - voli plavu/zelenu boju i neobične krojeve odjeće, zamišljam je kao idealan model za mlade hrvatske dizajnere. Čista avangarda.
lutonjica - mlada alternativka, asimetricna kratka crna frizura, visoka
mukica - pravi slavonski tip zene, dobra i topla, kuha cobanac vani na vatri
apricot - visoka, smede duge kose vezane u rep, ugodno popunjena
mommy plesacica - vedra, nasmijana, vidila san je na rtl-u pa je vise ne mogu zamisljat (i tocno tako san je zamisljala)
josie - 30-tak godina, "cura iz susjedstva"
ms. ivy - vjecito s pregacom i kuhacom, mala, plava, stroga, cilo vrime se dere okolo ;)
zrinka - zamisljala san je smedu, visoku, muskobanjastu, oko 25 god kad ono...
ruby - malesna, crna, slatka i simpaticna (kao i jedna glumica, ali se sad stvarno ne mogu sitit kako se zove)
hildegard - zlocesta guvernanta, sijede uredne frizure, svaka dlaka na svom mistu, siva klasicna haljina do ispod koljena, bijela kosulja i sivi sako zakopcani
mommy da sam barem vitka :( ako ništa drugo lijepo zvuči
a hebate..Dille, ivarica, apri i ostale..već sam negdje opisala, evo sad one koje nisam vidjela..
sanja-fina, uglađena 35 godišnjakinja, smeđe valovite kose
romina-"dobra dušica", svakome spremna pomoći, izgledom ko djevojčica
ninet-otkačena, puno našminkana, glasna i vesela Bosanka )al ja tako više manje zamišljam sve Bosanke osim Apricot :mrgreen: )
snorki, wewa, itd..-pogledaj pod ninet
luce2006-djetešce, lakomislena, a ono..skroz sam fulala
Lutonjica-reći ću samo da obožavam I.B.Mažuranić
Adrijana-gosparka, sva u markicama, doktorica po struci, visoka, tamnokosa
sjetit ću se još...
Citiraj:
cekana prvotno napisa
Ne....svoje vizije cu ostaviti za sebe.... :angel:
nemoj bit takva :PCitiraj:
ninet prvotno napisa
mplesačica-ko balerinu, u uskom trikou i suknjici
cekana-sad stigla iz Beograda, sva našminkana i namještena (izgledom)
coccinella-dobrodržeća plavuša, Talijanka
Zorana-kratke kose, mrka, tip učiteljice
Vodenjak-netko te baš opisao kao što bi ja-umjetnički tip po avataru, avangarda
ja je još uvijek ovak zamišljam jer je nisam vidjela uživo.Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
pogledaj fotku :mrgreen:
:DCitiraj:
ninet prvotno napisa
Hoćemo topic o muževima!!!!
Pazi ovo... stigla ja iz Beograda, govorim ekavicu :lol: asocijacija na cecu ili što??? Morat ću ja tražiti moderatora da ubaci moju izvornu kvačicu na c