Budući da za mjesec dana opet idem tamo, ali na pet dana, daj mi preporuči di se može izaći vani. Opet smo ja i prijaljica i treba mi neko mjesto sa dobom glazbom i dobrom pivom:)
Printable View
Temple Bar, Stubičke Toplice.
http://www.uzagorju.com/objekt-zagor...ubicke-toplice
Meni ok.
Ako ćeš imati volje, vremena,... javi se za kavu.
Tamo smo bile zadnji put, svidilo mi se. Možda ti se i javim, ako uzmemo tih pet, umjesto tri dana, imat ćemo više vremena za landrat okolo.
u prvom mjesecu idemo u Tuheljske na 4 dana. uzeli smo apartman u hotelu pa molim iskustva onih koji su bili...
Bila sam ja prošli mjesec, službeno, tri danas, dvije noći u Tuheljskim. Bila sam smještena u obnovljenom dijelu. Zadovoljna sam bila sa svime. Super je što je sve povezano toplim hodnicima i nema potrebe da izlaziš van, sve ti je dostupno u bademantlu. Ako ga zaboraviš ima ga tamo za iznajmiti, kao i šlapica. Bazeni su ok, možeš isplivati van, ima puno gejzira na rubovima bazena, voda je topla. Spa zona je lijepo uređena, no nisam koristila pa ne znam detaljnije. Doručak je obilan, ima svega dovoljno. Posebno su domaći sir i vrhnje fini. Ručak nisam imala pa taj dio ne znam, večeru smo imali svečanu pa ni to nije mjerilo uobičajene. Uglavnom, meni se jako dopalo. Ima nekoliko kafića sa pićem i kolačima/pecivima što je zgodno i praktično. Hotel djeluje uredno, moderno je opremljen i svi su jako ljubazni. Išla bih ponovno svakako.
mi smo od domaćih toplica bili u Tuhelju i Jezerčici i Tuhelj mi je neusporedivo bolji. bazeni su veći, sve skupa mi djeluje urednije. Tuhelj ima neki svijet sauna u kojem smo proveli cijeli dan (bez djece) i bilo je izvrsno. Hrana je ok u hotelskom restoranu. Fino je i u onom restoranu prije ulaza u Tuhelj kad se skrene s glavne ceste prije parkinga. ne znam kako se zove, ali ima i mali kutić za djecu.
Mi smo bili prije 2 godine i bili smo u starom dijelu i bilo nam je ok. prije mjesec dana smo bili kod svekija koji su bili u obnovljenim sobama i jako je lijepo.
jedino što tuhelj nema unutarnje tobogane za djecu.
Mi smo bili po ljetu u Tuheljskima, iskreno mene je jako razočarala vrlo hladna voda. Vani koma hladna, nije bio pravi ljetni dan, nego cca 28 stupnjeva s laganim vjetrom, tako da ta hladna nikako nije pasala, a unutarnjin bazenina mrvicu toplija, ali prljava voda.
Ostalo sve super - smještaj, hrana, osoblje,...ali ono radi čega smo došli podbacilo.
Bio sam u moravskim toplicama, usluga je daleko najbolja od svih hotela sto sam bio
Vidi ovu ponudu 249,00 na dan po osobi
http://www.terme-tuhelj.hr/hr/smjest...ma-tuhelj-8932
Sad i ja razmišljam o Tuhelju...
imaju neku akciju, zimski all inclusive (doručak, podnevni snack buffet, večera + neograničena cuga za vrijeme obroka, neograničeno kupanje, 1 ulaz u Svijet sauna, neograničen fitness, 10% popusta na tretmane u Spa centru, animacijski program).
dvoje djece gratis.
uzeli smo apartman u novom dijelu hotela i to košta 1200 kuna dnevno. dakle, 3600 za 3 noćenja.
Uff, puno..
da je...
al obzirom da nam je ovo (osim ljetovanja) jedino zajedničko putovanje sljedeće godine, i obzirom da radim u turističkoj agenciji (pa smo dobili još 10% popusta i mogu platiti u koliko god rata hoću), nekako mi je prihvatljivo.
Da li dijete na bazene u toplicama smije sa leptirićima? Pelena za kupanje se pretpostavljam podrazumijeva.
da i da
Vidim da sam o Tuhelju razmišljala točno 4 godine. Bili smo tek lani u prosincu. Sobe super, hrana super, zabava za djecu odlična, ali u bazenima prevelika gužva i premaleni su. Jedino u olimpijskom se može plivati bez gužve, no voda je hladnija. Zato smo obišli cijelo Zagorje i oduševili se svime.
Ove 4 godine nas je Čatež razmazio, tamo su ogromni bazeni i ima svakakvih aktivnosti za djecu, bili smo i ljeti i zimi, cijene su najpovoljnije. Uvijek u hotel Toplice jer je najbliži zimskoj rivijeri, tj. spojeni su.
Terme Olimia, jel tko bio u zadnje vrijeme?
isli bi na jednodnevno kupanje, u tjednu
kakvi su unutarnji bazeni? Ima li neki veći bazen u kojem se može plivati?
Ima, ima, itekako. Sve to. I više. Prelijepo.